De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Kahului

Hoteller i Kahului i HI

Finn tilbud på 18 hoteller i Kahului i HI

Kahului, Maui, HI, USA
31. mai — 1. jun.2
sø. 26.5.
to. 30.5.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Kahului

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kahului
Pris
kr1465
kr12413
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære bydeler i Kahului

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Kahului, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Hvor mye koster et hotell i Kahului per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kahului med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Kahului

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kahului

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kahului

Disse hotellene i Kahului har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om hoteller i Kahului

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kahului

Laveste hotellpris

1 315 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

6169

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Kahului funnet siste 7 dager er 1 315 kr/natten. Denne prisen fås hos Roadtrip Camping on Maui.
Det er er 6 169 hoteller i Kahului i nærheten av Kahului. Oceanfront: Large Private Beach House - Maui North Shore med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Kahului. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Kahului siste uken er 32 942 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kahului

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kahului
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
70 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

2 343 kr–11 674 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
7 169 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
9 079 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kahului på er: 1-2 stjerne, 61 dag før. 3 stjerne, 2 dag før.

1-2 stjerne

3 020 kr–5 390 kr

3 stjerne

2 988 kr–6 286 kr


Informasjon om opphold i Kahului

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kahului

Hvor mange dager tilbringer folk i Kahului?

De fleste foretrekker å tilbringe 7 netter når de besøker Kahului.

Hvor mye koster et hotell i Kahului?

4 244 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Kahului. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Kahului?

august er den billigste måneden å bestille hotell i Kahului. Prisene kan være hele 71 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Kahului?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Kahului. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Kahului?

Prisen for et luksushotell i Kahului ligger normalt på ca. 6 367 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Kahului nærmere 4 244 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 24% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvilke severdigheter er populære i mai basert på været i Kahului?

Temperaturene i Kahului ligger vanligvis på ca. 24 °C i løpet av mai, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør mai til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Waikiki Beach.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kahului fra hoteller?

Det er 55 tilbydere fra Kahului hoteller fra og med mai 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kahului fra hoteller sist?

Priser for Kahului fra hoteller oppdateres daglig.

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Maui Arts and Cultural Center?

momondos brukere har anbefalt 2 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Maui Arts and Cultural Center. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 2 599 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Maui Arts and Cultural Center er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittet i Kahului som ligger på 4 513 kr.


Hvor bør du bo i Kahului

Beste steder å bo i Kahului, Maui

Maui er den perfekte øya for en smak av alt som Hawaii har å tilby. Når du blir servert masse spennende historie og kultur, imponerende natur og dyreliv, tradisjonell musikk og dans, og uberørte strender med sol året rundt, hva mer kan du be om? Hvis du besøker stedet for første gang, prøv å bo i den vestlige eller sørlige delen av Maui som er travlere og livligere. Men hvis du ønsker å utforske resten av Maui, er det mange overnattingsmuligheter tilgjengelig på andre deler av øya også.

West Maui – Ka’anapali

Ka'anapali er et eksklusivt område i det vestlige Maui med større og mer avanserte hoteller langs den 5 kilometer lange gylne sandstranden, og forbundet med en anlagt tursti med mange strandaktiviteter og shopping. Bo på et svært lukrativt sted som Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas, som ligger langs den nordlige siden av Ka'anapali Beach, eller sjekk ut Honua Kai Resort & Spa, som ligger på Ka'anapali-stranden, og tilbyr suiter med 1 eller 2 soverom og fasiliteter i verdensklasse.

West Maui – Lahaina

Lahaina er en liten, historisk by med mange butikker og restauranter. The Royal Lahaina Resort er et 4-stjerners hotell som tilbyr et utendørs svømmebasseng og en solterrasse. Når du vil ha en pause fra havet, kan du nyte en avslappende svømmetur i et av 3 bassenger.

West Maui – Kapalua

Lenger nord utover Ka'anapali blir terrenget litt kupert og åpner opp til frodige grønne golfbaner. En smal vei foret med tropiske furutrær fører til den eksklusive Kapalua-stranden som kan skryte av ultra-luksuriøse hoteller. Herfra er det imidlertid en lengre kjøretur til de populære Maui-attraksjonene. Bo på det eksklusive og fengslende 54 hektar store hotellet ved havet på Ritz-Carlton, Kapalua, som tilbyr en rekke luksuriøse rom og suiter, et spa på stedet, flere restauranter og barer, strandaktiviteter og flere andre fasiliteter og tjenester i verdensklasse. Du kan også sjekke ut det 22 hektar store strandferiestedet Montage Kapalua Bay, med 4 designerhytter med 1 soverom med moderne fasiliteter og havutsikt.

South Maui–Wailea

Wailea er en roligere strand i forhold til Ka'anapali i det vestlige Maui, men du har større avstander å dekke mellom alpinanlegg og restauranter. Sjekk ut Four Seasons Resort Maui, en 9-minutters spasertur fra Wailea Beach, som tilbyr elegant innredede rom og suiter med spektakulær havutsikt, en rekke fasiliteter og tjenester og spennende strandaktiviteter. Du kan også se på overnattingsstedet ved stranden Andaz Maui på Wailea Resort, som ligger en kort spasertur fra butikkene på kjøpesenteret Wailea.

South Maui–Kihei

Kihei er pengesparers paradis med en rekke hytter og rimelige feriesteder langs South Kihei Road og de 8 sandstrendene i dette området. For fine strender, rimelige opphold og god mat, er Kihei stedet å bo. Maui Coast Hotel ligger i hjertet av Kihei, en kort spasertur fra butikker og restauranter, og tilbyr smakfullt innredede rom og suiter. Du kan også sjekke ut Kohea Kai Resort Maui som kun er for voksne, og som ligger bare noen skritt fra den 8 kilometer lange hvite sandstranden Mai Poina 'OE la'u. Feriestedet er populært for sine romslige suiter ved havet med moderne fasiliteter.

Det sentrale Maui (Wailuku)

Resten av Maui gir deg kanskje ikke opplevelsen av en typisk strandferie på Hawaii, men hvis du ønsker å utforske innlandet på øya, er Wailuku i det sentrale Maui en sjarmerende liten strandby. Selv om strendene ikke er gode for bading, tilbyr byen spektakulær utsikt over Haleakalā-krateret. Sjekk ut de komfortable bed and breakfast-rommene som tilbys av Old Wailuku Inn at Ulupono, som ligger i et historisk, restaurert plantasjehjem fra 1924. Nyt de hjemmekoselige rommene og få en ekte lokal Hawaii-opplevelse.

East Maui – Hana

Mellom det knallblå havet og den smaragdgrønne regnskogen, ligger Hana, en liten landsby øst i Maui. Hana har ikke fancy kjøpesentre og restauranter, men det tilbyr naturlig skjønnhet, tropiske blomster og frukt, og en smakebit av det gamle Hawaii. Det er bare 1 feriested i Hana, avslappende Travaasa Hana. Ferieanlegget Travaasa Hana ligger omgitt av bølgende gressmarker og palmer over Hana-bukten, og tilbyr avslappede rom og suiter i en autentisk hawaiisk atmosfære. Ferieanlegget ligger en 7-minutters spasertur fra Hana kultursenter og museum, og en 9-minutters spasertur fra Hana Beach Park.

Billige hoteller i Maui

Det er mange billige hoteller og hosteller i Maui, hovedsakelig på den travle sørlige og vestlige kysten. En 5-minutters spasertur fra Lahainas travle Front Street og i nærheten av Baby Beach, har du Tiki Beach Hostel, formelt kjent som Tiki Hale. Rett ved Ka'anapali Beach, er Ka'anapali Ocean Inn, et budsjetthotell i Hawaiisk stil som dateres tilbake til 1960-tallet. Hotellet ligger ikke langt fra restauranter og butikker i Whalers Village. I Wailuku kan du bo på The Northshore Hostel Maui, som ligger en 5-minutters spasertur fra butikkene og restaurantene i området, samt fra Kaahumanu-kirken.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Kahului gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Kahului. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Kahului?

momondo finner et flott sted å bo i Kahului ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Kahului på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
sø. 26.5.
to. 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kahului

Populære byer i USA
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo