Finn billige fly til Kajaani

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kajaani

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kajaani fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Oulu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kajaani

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Oulu (OUL)

Vanligvis er flyvninger til Kajaani fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Oulu, som i gjennomsnitt koster 2 358 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Kajaani?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kajaani fra Oslo for 1 795 kr. Dette er 66 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kajaani. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kajaani fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Kuopio flyplass eller Oulu flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Kajaani.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kuopio flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Kajaani, med en gjennomsnittspris på 5 243 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Kajaani?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kajaani

Hvilke flyselskaper flyr til Kajaani?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Kajaani fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Finnair. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Kajaani jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Start planleggingen av reisen til Kajaani


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Kajaani. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Kajaani med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når du har søkt etter flyvinger til Kajaani, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Kajaani, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Kajaani og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.