Finn billige fly til Kuopio

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kuopio?

Det vil i snitt ta 3 timer og 50 minutter til Kuopio Airport i Finland fra Norges hovedflyplass Gardermoen, medberegnet en mellomlanding i Helsinki underveis. For reisende som tar turen fra Trondheim, vil det ta 5 timer og 10 minutter i gjennomsnitt. Reisende som tar turen fra Vest-Norge og Bergen Flesland, vil i snitt bruke 4 timer og 50 minutter til Kuopio. Fra Stavanger Sola er turen beregnet til 4 timer og 50 minutter. For reisende som heller vil fly fra Bodø flyplass, tar det i snitt 6 timer og 15 minutter, og fra Tromsø flyplass helt i nord er det snakk om 6 timer og 40 minutter. For flere gode flytilbud på reise fra Tromsø eller lignende, sjekk ut Momondos billige flybilletter.

Det er begrenset med flygninger til Kuopio fra Norge eller resten av Skandinavia, noe som betyr at reisende må mellomlande i Helsinki. Du kommer deg enkelt fra Oslo lufthavn Gardermoen til Helsinki, med en rekke ukentlige flygninger. Dette betyr også at det er enkelt for reisende ved andre norske flyplasser å komme seg til Kuopio, ved å først foreta en mellomlanding i Oslo og deretter bytte fly i Helsinki.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kuopio fra Helsinki for 749 kr. Dette er 72 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kuopio. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kuopio fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kuopio. Hvis du planlegger å fly til Kuopio, bør du vurdere å bestille flyvninger til Joensuu flyplass (102 km fra sentrum i Kuopio), Jyväskylä flyplass (116 km fra sentrum i Kuopio), Savonlinna flyplass (124 km fra sentrum i Kuopio), eller Kajaani flyplass (155 km fra sentrum i Kuopio).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Joensuu flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Kuopio, med en gjennomsnittspris på 2 662 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Kuopio

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kuopio som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Kuopio?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kuopio

Hvilke flyselskaper flyr til Kuopio?

På reiser til Kuopio fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Finnair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.

Flyvninger med Finnair til Kuopio

I gjennomsnitt går det 15 fly med Finnair til Kuopio hver uke. De fleste av dem flyr fra Helsinki Helsingfors Vantaa til Kuopio, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Finnair til Kuopio. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Finnair til Kuopio som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 775 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Finnair er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,6/10 av 104 av brukerne våre.


Flyplasser nære Kuopio

Under finner du alle flyplassene i Kuopio sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kuopio?

Fra Kuopio går det en rutebuss fra flyplassen inn til markedsplassen i hjertet av sentrum. Se etter skilt merket med linje 40, som er navnet på bussruten. Så snart du kommer ut av ankomstområdet, vil du se en rekke drosjer, som tar deg enkelt og greit inn til sentrum av Kuopio.


Visumkrav for Kuopio

Det er ikke noe behov for visum ved innreise til Kuopio, ettersom Finland er en del av Schengen-området i likhet med Norge. Gyldig pass er det eneste som behøves ved innreise.


Start planleggingen av reisen til Kuopio


De beste tingene å se og gjøre i Kuopio

Kuopio er kjent for å være en populær og livlig studentby, med flere interessante attraksjoner og severdigheter for tilreisende og lokale. For nye besøkende anbefales en tur til Puijo Panoroma Tower, som er et utkikkstårn høyt hevet over Kuopio. Herfra har du fantastisk utsikt over hele byen. Videre bør besøkende også sjekke ut Kuopio katedralen - en vakker bygning i neoklassisk stil, som ble bygget tidlig på 1800-tallet. Du kan også besøke den attraktive markedshallen, like ved det store torvet i hjertet av Kuopio. Her kan du finne en rekke gode matprodukter, fra de mange småbutikkene med mye spennende fra hele Finland og resten av verden. Kuopio har også et flott museum om den ortodokse kirke, som er tydeligere i Finland på grunn av landets geografiske nærhet til Russland. Her kan du lære mer om trosretningen, samt bli mer kjent med historien bak det ortodokse miljøet i Finland, og resten av Europa. Ethvert besøk til Finland må selvfølgelig inkludere sauna og bading, uansett årstid. Ved Kuuntolakso svømmehall finner du Finlands nest største innendørs svømmeanlegg, med store svømmebasseng, sauna, terapirom, vannsklier og mye annen moro for hele familien. Dette bør oppleves for alle som reiser med mindre barn, og ser etter en familievennlig aktivitet i Kuopio. Når det gjelder mat og drikke, finnes det noe for enhver smak i denne koselige byen. For den som er på utkikk etter eksklusive råvarer og elegante retter, bør Restaurant Musta Lammas sjekkes ut. Her kan du få servert inspirerende og velsmakende hovedretter inspirert av finsk matkulturer, kombinert med et glitrende vinkart, samt et utmerket utvalg av øl. For den som ser etter noe litt mer uformelt og avslappet, har Burger5 et svært godt utvalg av smakfulle hamburgere som grilles over åpen flamme. Dette er det perfekte stedet å ta med vennegjengen for en hyggelig fredagskveld.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Kuopio.

Flyreiser til Kuopio med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Kuopio flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Kuopio og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.