Finn billige fly til Joensuu

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Joensuu?

 • Hvilken flyvning til Joensuu er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Joensuu fra Helsinki for 585 kr. Dette er 74 % billigere enn de fleste flytilbudene til Joensuu. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Joensuu fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Joensuu?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Joensuu. Hvis du planlegger å fly til Joensuu, bør du vurdere å bestille flyvninger til Savonlinna flyplass (85 km fra sentrum i Joensuu), eller Kuopio flyplass (110 km fra sentrum i Joensuu).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Joensuu?

  Med en gjennomsnittspris på 2 218 kr per person, er det Joensuu flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Joensuu. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Hvilke flyselskaper flyr til Joensuu?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Joensuu
 • Hvilke flyselskaper flyr til Joensuu?

  Basert på våre data, er det mest populære flyselskapet som flyr til Joensuu fra Norge er Finnair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Start planleggingen av reisen til Joensuu