Finn billige fly til Brindisi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Brindisi

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Brindisi

Beste pris på enveisbillett

428 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 333 kr

Raskeste flytid

12t 00m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Brindisi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 428 kr (Oslo Torp Sandefjord til Brindisi Papola Casale).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Brindisi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 333 kr (Oslo Torp Sandefjord til Brindisi Papola Casale).
Den kjappeste flyvningen til Brindisi fra Norge tar 12t 00m (Oslo Gardermoen til Brindisi Papola Casale).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Brindisi, deriblant SWISS, Ethiopian Air og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Brindisi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Brindisi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Brindisi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Brindisi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bari (BRI)

Vanligvis er flyvninger til Brindisi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bari Palese, som i gjennomsnitt koster 2 005 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRINDISI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Brindisi koster i gjennomsnitt kun 2 121 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRINDISI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust82 % dyrereDet koster ca. 5 964 kr for flyvninger til Brindisi fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BRINDISI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli528 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Brindisi fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Brindisi?

Du kommer deg til Brindisi Airport Aeroporto del Salento i Sør-Italia på 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen (OSL). Om du heller vil reise fra Midt-Norges største by, Trondheim, så er gjennomsnittlig reisetid beregnet til 6 timer og 30 minutter. Hvis du heller vil reise fra Vestlandet og Bergen Flesland, vil turen til Brindisi ta 6 timer og 15 minutter. Fra Stavanger Sola er det også 6 timer og 15 minutter frem til Brindisi i gjennomsnitt. For reisende som heller vil ta turen fra Tromsø flyplass, så må du regne med 7 timer og 30 minutter frem til Brindisi flyplass. Om du tar turen fra Kirkenes helt i nord, vil du bruke 7 timer og 45 minutter, litt avhengig av vær og vind. Sjekk gjerne ut Momondo sitt omfattende utvalg av spennende destinasjoner og gode flytilbud. Her finner du billige flybilletter til reiser over hele verden.

Du kan fly direkte til Brindisi fra en rekke europeiske storbyer, men dessverre er det ingen direkte flygninger fra Norge eller resten av Skandinavia, noe som betyr at norske reisende må mellomlande for å komme seg til Brindisi. Du kan fly via London Heathrow, London Gatwick, Zurich flyplass og Milano-Malpensa, for å nevne noen av flyplassene med direkte forbindelser til Brindisi. Alle de nevnte flyplassene har ukentlige avganger til Oslo lufthavn Gardermoen, noe som gjør det til en smal sak å fly til Brindisi med en mellomlanding. Hvis du flyr fra Trondheim Værnes, bytter du enkelt fly i Oslo før du flyr videre mot en større europeisk flyplass, som London Heathrow eller Zurich flyplass. Hvis du reiser fra Bergen Flesland, så går det hyppige avganger til London og Heathrow, slik at du kan bytte fly der.

57 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Brindisi. Denne flyvningen er fra Roma, og er 98 % billigere enn de fleste flyvninger til Brindisi. Du kan finne den billigste prisen til Brindisi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Brindisi i oktober, bør du vente til juni med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 500 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Brindisi fra Norge hvis du bestiller 37 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Brindisi for ca. 3 277 kr når du søker 37 dager før. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Brindisi med en prislapp på kun 1 333 kr.

De som skal fly til Brindisi kan potensielt finne bedre priser for Bari Palese flyplass (113 km fra sentrum i Brindisi), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Brindisi Papola Casale flyplass for i gjennomsnitt 2 804 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Brindisi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Brindisi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
1. okt.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
13t 30m
2 stopp
BDS18:05Brindisi Papola Casale
8. okt.
BDS16:50Brindisi Papola Casale
12t 35m
1 stopp
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
1 333 kr
Finn lignende
SWISS
20. okt.
OSL02:50Oslo Gardermoen
7t 05m
1 stopp
BDS09:55Brindisi Papola Casale
30. okt.
BDS16:30Brindisi Papola Casale
50t 45m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
1 985 kr
Finn lignende
Ryanair
1. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
13t 05m
1 stopp
BDS18:05Brindisi Papola Casale
8. okt.
BDS16:50Brindisi Papola Casale
12t 35m
1 stopp
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
2 247 kr
Finn lignende
SWISS
20. okt.
OSL02:50Oslo Gardermoen
37t 25m
2 stopp
BDS16:15Brindisi Papola Casale
30. okt.
BDS16:30Brindisi Papola Casale
50t 45m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
2 286 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
OSL19:20Oslo Gardermoen
10t 25m
1 stopp
BDS05:45Brindisi Papola Casale
8. okt.
BDS05:35Brindisi Papola Casale
12t 50m
2 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
2 296 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. okt.
OSL08:45Oslo Gardermoen
6t 40m
1 stopp
BDS15:25Brindisi Papola Casale
30. okt.
BDS16:45Brindisi Papola Casale
17t 30m
1 stopp
OSL10:15Oslo Gardermoen
2 792 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Brindisi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Brindisi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
4. sep.
TRF08:10Oslo Torp Sandefjord
31t 40m
2 stopp
BDS15:50Brindisi Papola Casale
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL04:30Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
BDS17:30Brindisi Papola Casale
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL05:30Oslo Gardermoen
12t 00m
2 stopp
BDS17:30Brindisi Papola Casale

Hvilke flyselskaper flyr til Brindisi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Brindisi

Hvilke flyselskaper flyr til Brindisi?

SWISS er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Brindisi med. Ryanair, KLM og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Brindisi from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Brindisi jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med SWISS til Brindisi

SWISS er et populært valg for de som reiser til Brindisi. Flyselskapet har 5 ukentlige flyvninger til Brindisi, med flest avganger fra Zurich. SWISS sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 457 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 138 vurderinger, har momondo-brukere gitt SWISS en gjennomsnittsscore på 8,4/10.


Flyplasser nære Brindisi

Under finner du alle flyplassene i Brindisi sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Brindisi?

Du finner et stort utvalg av drosjer utenfor ankomstområdet, slik at det er enkelt for reisende å komme seg videre inn til sentrum av Brindisi. Turen inn til byen er svært kort, og du finner flere drosjer som kjører deg inn til hoteller midt i byen for en fast pris. Videre er det også gode muligheter for å leie bil ved flyplassen, ettersom alle de store leiebilfirmaene er representert her. Enten du er på leting etter en lekker kabriolet, eller noe mer praktisk, har du et stort utvalg å velge fra ved flyplassen.


Populære flybilletter til Brindisi

Finn dine flybilletter til Brindisi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Brindisi
Raskeste flytid13t 30m
Laveste pris1 333 kr
Flyvninger fra Stavanger til Brindisi
Raskeste flytid25t 40m
Laveste pris1 236 kr

Visumkrav for Brindisi

Det er ingen spesielle visum eller innreisekrav til norske borgere som vil besøke Italia og vakre Brindisi på ferie. Både Norge og Italia er medlem av Schengen-området, som betyr at det eneste du trenger ved innreise er et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Brindisi


De beste tingene å se og gjøre i Brindisi

Brindisi er kjent for sin rike historie og vakre beliggenhet sørøst i Italia, med en gammel bydel full av historie. Alle som besøker Brindisi, burde sjekke ut de romerske søylene midt i sentrum av byen. I dag er det kun den ene søylen som er oppreist, etter at den første kollapset på 1500-tallet. Søylene ble opprinnelig bygget for å markere veien til Appia, som var en hentydning til navnet romerne ga Roma. Videre, så bør alle som reiser til Brindisi sjekke ut Santa Maria del Casale, som er navnet på en av byens mest kjente kirker. Denne ble ferdigstilt i 1322, og ble bygget i en Gotisk-Romantisk stil, med vakre ornamenter innendørs, samt store utskjæringer, som er inspirert av den Bysantiske byggemetoden. Like ved finner du også San Bernadetto-kirken, som stod ferdig på 1100-tallet med sitt vakre interiør og nydelige detaljer.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Brindisi på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Brindisi som passer deg.

Alle flysøk til Brindisi på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Brindisi flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Brindisi flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Brindisi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Brindisi

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.