Billige flyvninger fra Bergen til Aberdeen fra 804 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 5.12.
ma. 12.12.

Informasjon om fly fra Bergen til Aberdeen

Hvor lang tid tar det å fly fra Bergen til Aberdeen, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

1t 10m

Direktefly

Hver dag

Flyplasser i Aberdeen

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Bergen til Aberdeen tar 1t 10m.
Direktefly fra Bergen til Aberdeen hver dag
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Aberdeen: Aberdeen Dyce (ABZ)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Bergen til Aberdeen

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Aberdeen?

November. Måneden med de billigste flyvningene til Aberdeen fra Bergen er November. Den dyreste måneden er mai

Hvilken dag er det billigste å fly fra Bergen til Aberdeen?

torsdag. Den billigste ukedagen er normalt sett torsdag. Den dyreste er normalt sett tirsdag

Når er det billigst å fly fra Bergen til Aberdeen?

på kvelden. Flyvninger fra Bergen til Aberdeen er ca. 34 % dyrere på ettermiddagen enn på kvelden

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Aberdeen fra Bergen?

Wideroe. Wideroe er det mest populære selskapet som flyr fra Bergen til Aberdeen

Hvilken rute er den billigste?

Bergen Flesland - Aberdeen Dyce. Fly fra Bergen Flesland til Aberdeen Dyce for de beste Bergen - Aberdeen flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Bergen til Aberdeen?

56 dager før. Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Bergen til Aberdeen er ca. 56 dager før avreise

Finn de billigste enveisflyvningene fra Bergen til Aberdeen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Bergen til Aberdeen, bør du ta en titt på noen av tilbudene våre nedenforfra Wideroe
Wideroe
8. mai
BGO10:45Bergen Flesland
18t 00m
1 stopp
ABZ04:45Aberdeen Dyce
Flere flyselskaper
8. mai
BGO08:20Bergen Flesland
11t 10m
2 stopp
ABZ19:30Aberdeen Dyce
1 181 kr
Finn lignende
Wideroe
8. mai
BGO13:50Bergen Flesland
1t 20m
ABZ15:10Aberdeen Dyce

De beste flyselskapene som flyr fra Bergen til Aberdeen

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Bergen til Aberdeen med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
WideroePrisFra 1 752 krGratis kanselleringRangering
8,0
8,0

Ombordstigningen

6,4

Comfort

6,4

Besetningen

4,8

Underholdning

5,2

Mat

Vurderinger

Det var veldig reise, Abefales IKKE

1 / 1
Søk etter flyreiser med Wideroe
  • Flyvninger med Wideroe fra Bergen til Aberdeen

    Av 9 Wideroe flyvninger fra Bergen til Aberdeen denne uken, var gjennomsnittprisen 269 kr, og de beste tilbudene med Wideroe startet fra 176 kr tur/retur. 5 brukere har har vurdert Wideroe på momondo og gitt de en gjennomsnittsscore på 8,0/10.


  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Bergen Flesland til Aberdeen Dyce som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    På grunn av de globale følgene av COVID-19 kan det være at noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Bergen Flesland til Aberdeen Dyce, f.eks. Wideroe og KLM, har innført fleksible retningslinjer for kansellering. Bruk nettsiden vår til å søke etter alle flyselskapene som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra Bergen Flesland til Aberdeen Dyce med fly?

    En flyvning fra Bergen Flesland til Aberdeen Dyce tilbakelegger ca. 558,7 km.


Ønsker du å bestille flybilletter fra Bergen til Aberdeen, vil det beste og raskeste alternativet være å fly til Aberdeen International Airport. Da må du i så fall reise med Widerøe fra Bergen lufthavn. Det er også mulig å finne rimeligere flybilletter hvis du velger en reiserute med en mellomlanding. Du kan for eksempel fly med Widerøe hele veien, først til Stavanger og så videre til Aberdeen. Flyr du med SAS, vil du sannsynligvis også ha en mellomlanding i Stavanger. Uansett hvilken rute du velger, kan du finne og bestille din neste Aberdeen-tur gjennom momondo.

Fra Bergen sentrum er det flere måter å komme seg til Flesland flyplass på. Det raskeste er å ta Flybussen, som går fra flere stopp i sentrum og er på Flesland på under 30 minutter. Du kan også ta Bybanen fra sentrum, som har mange stopp på veien og som tar rundt 40 minutter. Du kan selvfølgelig ta taxi, som avhengig av trafikk kan ta rundt 20-30 minutter. Når du bestiller din flybillett fra Bergen til Aberdeen, kan det også være lurt samtidig å sjekke transportmuligheter fra Aberdeen lufthavn og inn til byen. Det enkleste og rimeligste er å ta buss eller tog. Busstasjonen finner du rett utenfor terminalbygningen. Både First Aberdeen og Stagecoach Bluebird har direkte forbindelser til Aberdeen sentrum. De fleste bussene stopper også på den nærmeste togstasjonen, Dyce. Derfra kan du enkelt hoppe på linjen mot Aberdeen. På grunn av den korte avstanden til byen, kan det være like aktuelt å ta en taxi eller å kjøre selv. Du vil fort se bilutleiemulighetene når du kommer ut av bagasjeutleveringen. Drosjene vil du finne rett utenfor terminalbygningen.

Flesland Bergen lufthavn har gode transporttilbud til og fra sentrum, og er en moderne og oversiktlig flyplass. Flesland har et variert tilbud av mat, shopping og andre moderne fasiliteter som gjør det til en behagelig og hyggelig flyplass. Den nærmeste flyplassen til Aberdeen er Aberdeen International Airport. Når du kommer ut fra bagasjeutleveringen kan du ta en pause i en av kafeene eller pubene i det offentlige området av terminalen. Er du forberedt på en litt lengre tog- eller kjøretur til Aberdeen, så er det også mulig å fly til Edinburgh Airport. Edinburgh Airport er en stor, men oversiktlig flyplass, med tilbud på alt du muligens kunne trenge før du tar turen videre. Velger du å fly til Edinburgh Airport, kommer du til å bli fristet til å besøke den historiske hovedstaden før du tar turen videre til ditt reisemål. Om du ikke vil kjøre selv, finner du flere gode tog- og bussforbindelser fra Edinburgh sentrum som raskt vil ta deg til Aberdeen.


Velger du å fly fra Bergen til Aberdeen International Airport, vil transportmulighetene fra flyplassen gjøre det enkelt for deg å utforske andre byer i Skottland. Om du skal til Glasgow eller Edinburgh, er det raskeste alternativet å kjøre selv eller å ta toget. Tar du en kort taxi- eller busstur fra terminalen til Dyce togstasjon, vil du få tilgang til flere regelmessige og rimelige ruter som vil ta deg rundt i landet. Ønsker du å besøke hovedstaden, kan du ta linjen mot Aberdeen, hvor kan du bytte til toget mot Leeds, og gå av på Edinburgh (Waverley). For å komme deg til Glasgow, kan du heller ta linjen mot Glasgow Queen Street når du har kommet til Aberdeen. Fra Dyce Station er det også populært å ta et direkte tog til en av landets mest kjente, naturskjønne områder, Inverness.


Alternative fly Bergen-Aberdeen

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Edinburgh
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris566 kr
Flyvninger fra Stavanger til Aberdeen
Raskeste flytid1t 05m
Laveste pris536 kr
Flyvninger fra Oslo til Aberdeen
Raskeste flytid1t 40m
Laveste pris1 400 kr
Flyvninger fra Stavanger til Edinburgh
Raskeste flytid5t 10m
Laveste pris1 777 kr
Flyvninger fra Oslo til Glasgow
Raskeste flytid4t 40m
Laveste pris1 628 kr
Flyvninger fra Bergen til Glasgow
Raskeste flytid24t 55m
Laveste pris2 462 kr
Flyvninger fra Tromsø til Edinburgh
Raskeste flytid15t 55m
Laveste pris2 005 kr
Flyvninger fra Trondheim til Glasgow
Raskeste flytid34t 50m
Laveste pris3 594 kr
Flyvninger fra Tromsø til Glasgow
Raskeste flytid26t 30m
Laveste pris4 726 kr
Flyvninger fra Trondheim til Edinburgh
Raskeste flytid6t 40m
Laveste pris2 829 kr

Lignende flyvninger fra Bergen til Aberdeen

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Bergen til Aberdeen

Hvorfor bruke momondo?

Det er kjapt og enkelt å finne flyreiser fra Bergen til Aberdeen på momondo. Vi søker og gir deg en rekke alternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den flyreisen til Aberdeen som passer deg.

Flyreiser fra Bergen til Aberdeen med fleksible bestillingsbetingelser vises ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge filteret for fleksible bestillinger, som bare fremhever flyreisene der denne betingelsen gjelder.

Når du har lagt inn et søk i skjemaet på siden, gir momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt hjelpe deg med å filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Aberdeen fra Bergen.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Aberdeen, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Aberdeen fra Bergen og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.