Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i Tampa

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Tampa

Sjåførens alder: 26–65
Fri 26.7.
Fri 2.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i Tampa i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

382 kr - 792 kr

Alle biltyper

531 kr - 739 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Tampa i Florida på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 382 kr per dag. 382 kr per dag er 37 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 605 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i Tampa. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Tampa, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget sine utleiesteder i Tampa

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Tampa, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,0

Informasjon om leierbiler fra Budget i Tampa

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Tampa i august?

I august kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 393 kr per dag for å leie en bil hos Budget i Tampa. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Tampa hos Budget, var 372 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Budget i Tampa koste i gjennomsnitt 2 752 kr i august. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

Har Budget et utleiested på Tampa Intl flyplass?

Budget har 1 utleiested på Tampa Intl flyplass. Du finner Budget på følgende adresse(r): 5409 Airport Service Rd.

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Tampa?

Ja, du kan avbestille din Budget leiebilreservasjon hos Tampa uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Budget og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Tampa i august?

Ifølge dataene våre er SUV den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Budget når de er på ferie i Tampa i august. Basert på prisene for billeie hos Budget i august i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen SUV ligger på 397 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 372 kr/dag sist august, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Tampa?

Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en Medium – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Tampa. Leie av Medium hos Budget koster i gjennomsnitt 379 kr per dag, noe som er 4 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 30 % av brukerne våre valgt å leie en Medium hos Budget for å spare penger på reisen sin til Tampa.

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Tampa?

5409 Airport Service Rd er Budget sitt meste populære utleiested blant totalt 6 utleiesteder de har i Tampa. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 72 % av de som valgte å bestille hos Budget å gjøre det ved utleiestedet med adressen 5409 Airport Service Rd.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tampa fra biler sist?

Priser for Tampa fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tampa fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 127 tilbydere å velge mellom fra Tampa biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tampa?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Tampa. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tampa?

Når du leier en bil i Tampa, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Tampa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 26.7.
12:00
Fri 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tampa

Populære leiebiltyper i Tampa