Leiebiler fra Dollar i Paris

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Paris

Paris, Frankrike
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Paris

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Paris, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Paris

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Paris under COVID-19-pandemien?

  Alle Dollar sine utleiesteder i Paris har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Paris i Januar?

  Leie av bil i Paris hos Dollar i Januar koster i gjennomsnitt 285 kr per dag. Sist Januar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 190 kr per dag hos Dollar, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Paris i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 1 993 kr for en leiebil fra Dollar.

 • Har Dollar et utleiested på Paris Orly flyplass?

  For øyeblikket har Dollar 1 utleiested på Paris Orly flyplass:
  West Terminal.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Paris?

  Ja, Dollar har gratis avbestilling av leiebil i Paris. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Dollar til en av deres Paris avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Paris?

  Dollar har 12 utleiesteder i Paris. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Aeroport Charles De Gaulle (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 27 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Dollar i Paris benyttet seg av utleiesedet med adressen Aeroport Charles De Gaulle.