Leiebiler fra Avis i Paris

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i Paris

Paris, Frankrike
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Avis sine utleiesteder i Paris

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i Paris, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

5,9

Informasjon om leierbiler fra Avis i Paris

 • Er det trygt å leie en bil hos Avis i Paris under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Avis i Paris under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Avis har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i Paris i November?

  Leie av bil i Paris i November hos Avis, koster i gjennomsnitt 423 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 159 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Avis for 1 uke i Paris, kan du forvente deg ukespriser på ca. 2 961 kr i November. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Avis et utleiested på Paris Orly lufthavn flyplass?

  For øyeblikket har Avis 1 utleiested på Paris Orly lufthavn flyplass:
  Parking P3 Etage.

 • Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i Paris?

  Ja, Avis i Paris tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Avis dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Avis telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i Paris i November?

  Leiebiler av typen Mini er den mest populære å leie hos Avis i Paris i løpet av November. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Mini hos Avis 207 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 131 kr per dag i November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Avis i Paris?

  For en gjennomsnittspris på 207 kr/dag, er Mini den billigste leibilen som tilbys hos Avis i Paris (32 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Avis). I løpet av det siste året har 19 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Avis under oppholdet sitt i Paris leid en Mini for å spare penger. Husk at Avis også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Avis i Paris?

  Avis drifter for øyebliket 12 utleiesteder i Paris. Det mest populære utleiestedet Avis har i Paris, befinner seg på 83 Rue De Tolbiac. I løpet av de 12 siste månedene har 35 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Avis i Paris valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen 83 Rue De Tolbiac i løpet av det siste året.