Leiebiler fra Thrifty i Paris

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Paris

Paris, Frankrike
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Thrifty sine utleiesteder i Paris

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Paris, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Value

8,6

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Paris

 • Er det trygt å leie en bil hos Thrifty i Paris under COVID-19-pandemien?

  Thrifty har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Paris for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Thrifty har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Thrifty i Paris i februar?

  Leie av bil i Paris hos Thrifty i februar koster i gjennomsnitt 427 kr per dag. Sist februar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 162 kr per dag hos Thrifty, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Paris i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 2 992 kr for en leiebil fra Thrifty.

 • Har Thrifty et utleiested på Paris Orly flyplass?

  Thrifty har 1 utleiested på Paris Orly flyplass. Du finner Thrifty på følgende adresse(r): West Terminal.

 • Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i Paris?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Thrifty i Paris. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Thrifty avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Thrifty når man er i Paris i februar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Minibuss hos Thrifty hvis du trenger en leiebil i Paris i februar. Når du leier biler av typen Minibuss i februar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 649 kr per dag, og helt nede i 519 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Thrifty – kjøretøy av typen Minibuss er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i Paris?

  Thrifty drifter for øyebliket 12 utleiesteder i Paris. Det mest populære utleiestedet Thrifty har i Paris, befinner seg på West Terminal. I løpet av de 12 siste månedene har 43 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Thrifty i Paris valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen West Terminal i løpet av det siste året.