Leiebiler fra Hertz i Paris

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Paris

Paris, Frankrike
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Paris

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Paris, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
20 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,6

Value

5,8

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Paris

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Paris under COVID-19-pandemien?

  Hertz sine utleiesteder i Paris har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Hertz gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Paris:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Paris i februar?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Hertz i Paris i februar, ligger på 184 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Hertz er mer opp mot 559 kr per dag i februar, eller i gjennomsnitt 3 913 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist februar, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Hertz et utleiested på Paris Orly flyplass?

  Hertz har 1 utleiested på Paris Orly flyplass. Du finner Hertz på følgende adresse(r): Terminal 1.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Paris?

  Ja, du kan avbestille din Hertz leiebilreservasjon hos Paris uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Hertz og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Paris i februar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Minibuss hos Hertz hvis du trenger en leiebil i Paris i februar. Når du leier biler av typen Minibuss i februar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 1 757 kr per dag, og helt nede i 527 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Hertz – kjøretøy av typen Minibuss er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Paris?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Hertz, bør du vurdere å leie en Mini – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Paris. Leie av Mini hos Hertz koster i gjennomsnitt 366 kr per dag, noe som er 48 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 19 % av brukerne våre valgt å leie en Mini hos Hertz for å spare penger på reisen sin til Paris.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Paris?

  Hertz drifter for øyebliket 20 utleiesteder i Paris. Det mest populære utleiestedet Hertz har i Paris, befinner seg på Terminal 1. I løpet av de 12 siste månedene har 24 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Hertz i Paris valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Terminal 1 i løpet av det siste året.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Frankrike

Finn tilbud på leiebiler hos Hertz i andre populære byer i Frankrike, f.eks. Nice, Bordeaux og Toulouse