Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra keddy by Europcar i Paris

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra keddy by Europcar i Paris

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra keddy by Europcar i Paris i Île-de-France

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

236 kr - 664 kr

Alle biltyper

236 kr - 967 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos keddy by Europcar i Paris i Île-de-France på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 236 kr per dag. 236 kr per dag er 43 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 417 kr for en leiebil av type Liten hos keddy by Europcar i Paris. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos keddy by Europcar i Paris, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Liten hos keddy by Europcar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos keddy by Europcar i Paris i Île-de-France på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 246 kr per dag. 246 kr per dag er 63 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 671 kr for en leiebil av type Mellomstor hos keddy by Europcar i Paris. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos keddy by Europcar i Paris, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos keddy by Europcar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


keddy by Europcar sine utleiesteder i Paris

Nedenfor finner du informasjon om keddy by Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Paris, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

keddy by Europcar

40 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra keddy by Europcar i Paris

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos keddy by Europcar i Paris i juli?

499 kr per dag (eller 3 490 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos keddy by Europcar i Paris i juli ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i juli for en leiebil hos keddy by Europcar, kostet 287 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos keddy by Europcar på denne tiden av året, samt når du bestiller.

Har keddy by Europcar et utleiested på Paris Charles de Gaulle flyplass?

Ja, keddy by Europcar har 3 utleiesteder på Paris Charles de Gaulle flyplass som er å finne på følgende adresser: Terminal 2f, Rue De Rome, Charles De Gaulle Apt Terminal 1 Niveau Arrivee Porte 26 og Charles De Gaulle Airport (Cdg), Terminal 2.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos keddy by Europcar når man er i Paris i juli?

Den mest populære bilen å leie hos keddy by Europcar i Paris i løpet av juli, er leiebiler av typen Kompakt. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 535 kr per dag for leiebiler av typen Kompakt i juli, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 482 kr per dag.

Hvor mange bilutleiesteder har keddy by Europcar i Paris?

keddy by Europcar eier 41 bilutleiesteder i Paris. Utleiestedet med adressen Beauvais Airport Paris Tille BVA i Paris er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 26 % av brukerne som leide bil hos keddy by Europcar i Paris å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Beauvais Airport Paris Tille BVA.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Paris fra biler sist?

Priser for biler fra Paris ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Paris fra biler?

Antall tilbydere fraParis biler er 407 fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Paris?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Paris. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Paris?

For å leie en bil i Paris må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Paris på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Paris

Populære leiebiltyper i Paris