Leiebiler fra MAGGIORE i Napoli

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra MAGGIORE i Napoli

Napoli, Provinsen Napoli, Italia
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
Napoli, Provinsen Napoli, Italia
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

MAGGIORE sine utleiesteder i Napoli

Nedenfor finner du informasjon om MAGGIORE sine utleiesteder for leiebiler i Napoli, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra MAGGIORE i Napoli

 • Er det trygt å leie en bil hos MAGGIORE i Napoli under COVID-19-pandemien?

  MAGGIORE ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Napoli føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har MAGGIORE innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Napoli. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos MAGGIORE i Napoli i februar?

  294 kr per dag (eller 2 060 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos MAGGIORE i Napoli i februar ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i februar for en leiebil hos MAGGIORE , kostet 79 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos MAGGIORE på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har MAGGIORE et utleiested på Napoli flyplass?

  Ja. MAGGIORE har 1 utleiested på Napoli flyplass, og disse finner du på følgende adresser: c/o Aeroporto Capodichino.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos MAGGIORE når man er i Napoli i februar?

  Leiebiler av typen Mini er den mest populære å leie hos MAGGIORE i Napoli i løpet av februar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Mini hos MAGGIORE 148 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 79 kr per dag i februar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos MAGGIORE i Napoli?

  Det å leie en Mini gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos MAGGIORE i Napoli. Leie av Mini hos MAGGIORE koster i gjennomsnitt 148 kr/dag (43 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 50 % av brukerne våre valgt en Mini for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Napoli.

 • Hvor mange bilutleiesteder har MAGGIORE i Napoli?

  c/o Aeroporto Capodichino er MAGGIORE sitt meste populære utleiested blant totalt 4 utleiesteder de har i Napoli. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 73 % av de som valgte å bestille hos MAGGIORE å gjøre det ved utleiestedet med adressen c/o Aeroporto Capodichino.


Leiebiler fra MAGGIORE i andre byer i Italia

Finn tilbud på leiebiler hos MAGGIORE i andre populære byer i Italia, f.eks. Milano og Roma

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Napoli

Finner du ikke det du ser etter fra MAGGIORE ? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Napoli