Leiebiler fra BUCHBINDER i Munchen

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra BUCHBINDER i Munchen

Munchen, Tyskland
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Munchen, Tyskland
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra BUCHBINDER i Munchen i Bavaria

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

239 kr - 637 kr

Alle biltyper

239 kr - 796 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos BUCHBINDER i Munchen i Bavaria på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 239 kr per dag. 239 kr per dag er 46 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 444 kr for en leiebil av type Mellomstor hos BUCHBINDER i Munchen. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos BUCHBINDER i Munchen, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Mellomstor hos BUCHBINDER , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


BUCHBINDER sine utleiesteder i Munchen

Nedenfor finner du informasjon om BUCHBINDER sine utleiesteder for leiebiler i Munchen, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

5,2

Henting/levering

3,6

Valuta for pengene

5,6

Informasjon om leierbiler fra BUCHBINDER i Munchen

 • Er det trygt å leie en bil hos BUCHBINDER i Munchen under COVID-19-pandemien?

  BUCHBINDER ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Munchen føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har BUCHBINDER innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Munchen. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos BUCHBINDER i Munchen i Januar?

  Den billigste prisen for en leiebil hos BUCHBINDER i Munchen i Januar, ligger på 237 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos BUCHBINDER er mer opp mot 394 kr per dag i Januar, eller i gjennomsnitt 2 761 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist Januar, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har BUCHBINDER et utleiested på Oberpfaffenhofen flyplass?

  Nei, BUCHBINDER har foreløpig ingen utleiesteder på Oberpfaffenhofen flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos BUCHBINDER når man er i Munchen i Januar?

  Brukerne våre som leier biler hos BUCHBINDER i Munchen i Januar, foretrekker leiebiler av typen Standard. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Standard i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 538 kr/dag i gjennomsnitt, og 352 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har BUCHBINDER i Munchen?

  BUCHBINDER eier 14 bilutleiesteder i Munchen. Utleiestedet med adressen MUNICH AIRPORT Terminalstr car rental area i Munchen er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 44 % av brukerne som leide bil hos BUCHBINDER i Munchen å hente leiebilen sin ved utleiestedet på MUNICH AIRPORT Terminalstr car rental area.


Leiebiler fra BUCHBINDER i Bavaria

Lei en bil hos BUCHBINDER i andre byer i Bavaria, f.eks. Nürnberg, Regensburg og Aschaffenburg

Leiebiler fra BUCHBINDER i andre byer i Tyskland

Finn tilbud på leiebiler hos BUCHBINDER i andre populære byer i Tyskland, f.eks. Hamburg, Berlin og Dusseldorf