Leiebiler fra Hertz i Munchen

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Munchen

Munchen, Tyskland
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Munchen, Tyskland
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Munchen

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Munchen, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,7

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Munchen

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Munchen under COVID-19-pandemien?

  Alle Hertz sine utleiesteder i Munchen har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Munchen i November?

  I November kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 439 kr per dag for å leie en bil hos Hertz i Munchen. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Munchen hos Hertz, var 328 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Hertz i Munchen koste i gjennomsnitt 3 075 kr i November. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Hertz et utleiested på Oberpfaffenhofen flyplass?

  Nei, Hertz har foreløpig ingen utleiesteder på Oberpfaffenhofen flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Munchen?

  Ja, Hertz har gratis avbestilling av leiebil i Munchen. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Hertz til en av deres Munchen avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Munchen i November?

  Ifølge dataene våre er Medium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Hertz når de er på ferie i Munchen i November. Basert på prisene for billeie hos Hertz i November i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Medium ligger på 378 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 320 kr/dag sist November, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Munchen?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Hertz i Munchen, er Mini (i gjennomsnitt 388 kr/dag). I løpet av det siste året har 7 % av brukerne våre som leide bil hos Hertz valgt Mini for å spare penger. En Mini er også 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Hertz i Munchen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Munchen?

  Muenchen Airport Center Level er Hertz sitt meste populære utleiested blant totalt 10 utleiesteder de har i Munchen. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 40 % av de som valgte å bestille hos Hertz å gjøre det ved utleiestedet med adressen Muenchen Airport Center Level.


Leiebiler fra Hertz i Bavaria

Lei en bil hos Hertz i en annen by i Bavaria