Leiebiler fra Easirent i Liverpool

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Easirent i Liverpool

Liverpool, ENG, Storbritannia
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Liverpool, ENG, Storbritannia
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Easirent sine utleiesteder i Liverpool

Nedenfor finner du informasjon om Easirent sine utleiesteder for leiebiler i Liverpool, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0

Informasjon om leierbiler fra Easirent i Liverpool

 • Er det trygt å leie en bil hos Easirent i Liverpool under COVID-19-pandemien?

  Easirent ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Liverpool føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Easirent innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Liverpool. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Easirent i Liverpool i Januar?

  I Januar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 82 kr per dag for å leie en bil hos Easirent i Liverpool. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Liverpool hos Easirent, var 39 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Easirent i Liverpool koste i gjennomsnitt 575 kr i Januar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Easirent et utleiested på Liverpool John Lennon flyplass?

  Ja. Easirent har 1 utleiested på Liverpool John Lennon flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Easirent c/o Skypark, 22 Owen Drive.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Easirent når man er i Liverpool i Januar?

  Den mest populære bilen å leie hos Easirent i Liverpool i løpet av Januar, er leiebiler av typen Kompakt. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 91 kr per dag for leiebiler av typen Kompakt i Januar, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 50 kr per dag.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Easirent i Liverpool?

  Easirent har 4 utleiesteder i Liverpool. Utleiestedet deres på Easirent c/o Skypark, 22 Owen Drive er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 85% av brukerne våre som så etter leiebil hos Easirent i Liverpool valgt å leie bil via Easirent sitt utleiested på Easirent c/o Skypark, 22 Owen Drive.


Leiebiler fra Easirent i England

Lei en bil hos Easirent i en annen by i England

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Liverpool

Finner du ikke det du ser etter fra Easirent? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Liverpool