Leiebil New Delhi, India - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i New Delhi, India? Start søket her

New Delhi, DL, India
24. apr. — 1. mai
Samme leveringssted
New Delhi, DL, India
lø. 24.4.
middag
lø. 1.5.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i New Delhi

Alle større selskaper som leier ut biler i New Delhi, India
Byråets vurdering: Middelmådig 2.5

Poengsummen er basert på 14 vurderinger


Avstand fra New Delhi, India til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på New Delhi Indira Gandhi Intl flyplass

Leiebiler i New Delhi

2 brukere har sett etter leiebiler i New Delhi med momondo i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i New Delhi for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis og Europcar er blant de mange leiebilselskapene i New Delhi som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i New Delhi. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i New Delhi, India?

Leiebiler i New Delhi fra populære selskap som Avis, Europcar og keddy by Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i New Delhi, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i New Delhi, India?

Når du bestiller en leiebil i New Delhi, må du rette deg etter fartsgrensen i 70 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i New Delhi er henholdsvis 80 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i New Delhi du befinner deg.

Hvordan er været i New Delhi, India i april?

De som ønsker å leie bil i New Delhi i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 29 °C og en nedsbørsmengde på omkring 30 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Ettersom New Delhi vanligvis opplever høye temperaturer i april med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i New Delhi representativt for resten av Delhi?

De som ønsker å leie bil i New Delhi for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Delhi i løpet av april vanligvis har temperaturer på 29 °C med en forventet nedbørsmengde på 30 mm.


Leiebiler i andre byer i India


Finn hotell og fly til New Delhi