Leiebiler i Exeter, England

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Exeter, England? Start søket her

Exeter, ENG, Storbritannia
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Exeter, ENG, Storbritannia
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Exeter

Alle større selskaper som leier ut biler i Exeter, England
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
5 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Exeter, England til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bristol flyplass

Leiebiler i Exeter

4 brukere har sett etter leiebiler i Exeter med momondo i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Exeter for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise og Budget er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Exeter. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Exeter som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilken type leiebile er best å leie i Exeter i November?

Med gjennomsnittstemperaturer på 6 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 23 mm i November bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Exeter. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av November, og er et populært valg for reisende som skal til Exeter. Å leie en Standard i Exeter vil koste deg i gjennomsnitt 334 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Exeter, ENG?

Fartsgrensen i Exeter er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Exeter har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Exeter, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 115 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Exeter?

Til en gjennomsnittspris på 286 kr/dag (og kun 76 kr/dag), er leiebiler av typen Hyundai Accent i Exeter den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Fiat 500 i Exeter for i gjennomsnitt 211 kr/dag (60 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Exeter?

Easirent tilbyr leie av Audi A4 (og andre biler i samme kategori som Luksus) i Exeter. Du kan forvente deg at leie av Audi A4 i Exeter hos Easirent i gjennomsnitt koster 489 kr/dag.

Hvordan er været i Exeter, Storbritannia i oktober?

I oktober har Exeter vanligvis en nedbørsmengde på 15 mm og en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Exeter ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Exeter i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Exeter. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Exeter, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Fiat 500 og Ford Fiesta.

Er været i Exeter representativt for resten av England?

De som ønsker å leie bil i Exeter for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i England i løpet av oktober vanligvis har temperaturer på 10 °C med en forventet nedbørsmengde på 65,3 mm.


Utforsk flere leiebiler i England

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i England

Start planleggingen av reisen til Exeter