Hoteller i Norfolk

Hoteller i Norfolk i VA

Finn tilbud på 51 hoteller i Norfolk i VA

Norfolk, VA, USA
5. Mar — 6. Mar2
Thu 29.2.
Mon 4.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Norfolk

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Norfolk
Pris
kr663
kr2212
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Norfolk

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Norfolk

Pris

844 kr–1 115 kr

BILLIGSTE BYDEL I NORFOLKElizabeth Part / Glenrock / Newtown South13 % billigereHoteller i Elizabeth Part / Glenrock / Newtown South er de billigste i Norfolk med en gjennomsnittspris på kun 844 kr per natt
DYRESTE BYDEL I NORFOLKNorth Camellia Acres / Camellia Gardens13 % dyrereNorth Camellia Acres / Camellia Gardens har de dyreste hotellene i Norfolk med rom med en gjennomsnittspris på 1 115 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I NORFOLKElizabeth Part / Glenrock / Newtown South49 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Elizabeth Part / Glenrock / Newtown South enn noen andre land i Norfolk

Ting å gjøre i Norfolk


Hoteller i populære bydeler i Norfolk

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Norfolk, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Norfolk

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Norfolk
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
31 %forventet prisnedgang
54 %forventet prisøkning

Pris

1 256 kr–3 942 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 266 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 942 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Norfolk på er: 1-2 stjerne, 55 dag før.

1-2 stjerne

748 kr–3 296 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Norfolk

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Norfolk

Laveste hotellpris

663 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Cozy Mother-in-Law Suite

Hoteller i nærheten av flyplassen

482
Den rimeligste prisen for et rom i Norfolk funnet siste 7 dager er 663 kr/natten. Denne prisen fås hos Econo Lodge at Military Circle, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Cozy Mother-in-Law Suite, det mest populære 5-stjerners hotellet i Norfolk.
Det er er 482 hoteller i Norfolk i nærheten av Richmond Intl. Sheraton Richmond Airport Hotel med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.

Norfolk reisetips

Hvilke nabolag i Norfolk bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Norfolk, VA, har en omfattende busstjeneste over hele byen, med hyppige stopp som gir enkel tilgang til et bestemt område fra mange hoteller i Norfolk, VA. Tjenestene går fra tidlig morgen til sen kveld, syv dager i uken. Når du har så god tilgjengelighet, kan du bestille billige hoteller i Norfolk og ikke gå glipp av noen av de mange populære reisemålene i Norfolk. Byen tilbyr en unik måte å komme seg rundt på med sine hyppige fergeturer over bukten. Det er også et trikkesystem som går mellom Newtown og sentrumsområdene i Norfolk og som betjener mange av hotellene i Norfolk, VA.


Hvor mye koster et hotell i Norfolk per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Norfolk med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Norfolk

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Norfolk

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Norfolk

Disse hotellene i Norfolk har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Norfolk

Hvilket nabolag i Norfolk, VA, bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Hvis du besøker stedet for å feriere, foretrekker du kanskje å bo nærmere det pulserende sentrumsområdet, på et sted som Hilton Norfolk. Waterside tilbyr like praktisk nærhet til de fleste av de store turiststedene, og kan skilte med flott innkvartering, som Ocean View Inn. Når du reiser med familien, kan du vurdere noen av de roligere områdene i Gosport eller Academy Acres, for eksempel SpringHill Suites og DoubleTree by Hilton. For forretningsformål kan du foretrekke å finne et billig hotell relativt nær området der du skal jobbe, for å unngå så mye trafikk som mulig. Holiday Sands Inn er en favoritt for de som trenger umiddelbar tilgang til forretningssenteret.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Norfolk

Hva er de mest populære attraksjonene i Norfolk, VA?

Denne store byen ved vannet har mange aktiviteter, alt fra teater og ballett til gourmetspisesteder og shoppingsteder, som MacArthur Center i Downtown Norfolk, til det sterkt anbefalte Waterside-området og stedets unike arkitektur og moderne sightseeing-destinasjoner. Byen er kjent for å være den største marinebasen i USA. Ocean View District, Norfolk, VA, har en blomstrende turistindustri, med en spesielt livlig kulturscene. Town Point Park, som ligger ved Elizabeth River, er et havneområde som er vert for mange festligheter og spesielle arrangementer gjennom hele året. En ny cruisehavn i Ocean View District har satt byen på kartet som et av de mest populære cruiseskipstoppene i landet, noe som sikrer en fin tilstrømning av besøkende fra hele landet og resten av verden. Sentrumsområdet har blitt fornyet, og nå er det et flott område i byen for skreddersydde spisesteder og unike festligheter.

Hvilke nabolag i Norfolk, VA, har et stort utvalg av barer og restauranter?

Gent, Granby Street og Waterside Festival Marketplace er de viktigste områdene for de som liker fest og moro. Disse områdene tilbyr noe for alle gjennom nattelivet sitt, med barer og klubber til mange subkulturer og en rekke musikalske smaker. Disse sentrale områdene er lett tilgjengelig med buss eller trikk, men ditt overnattingssted bør være i de sentrale områdene av Norfolk, VA. Det er også taxitjenester du kan bruke for sene kvelder ute. Som nevnt tilbyr sentrumsområdet noen gode matopplevelser i byen. I nærheten av Waterside finner du den anerkjente Todd Jurich's Bistro, vinner av en fire-diamants utmerkelse, med en virkelig internasjonal standard for fortreffelighet. Her vil du få servert gourmetgjengivelser av amerikanske klassikere. Charlie's American Café, i Granby Street, byr på både avslapning og opplevelser og serverer smørbrød og fingermat, og blir til en energisk nattklubb om kvelden.

Hvilke årlige eller halvårlige arrangementer og aktiviteter finnes i Norfolk, VA?

Town Point Virginia Wine Festival starter i og rundt Norfolk, VA, i oktober, etter Norfolk HarborFest som finner sted i juni, på havnen. I august holdes Norfolk Waterfront Jazz Festival på lett tilgjengelige Norfolk Waterfront, samt den livlige Karibifest senere i måneden, en begivenhet som kan nytes i det sentrale Norfolk. I mai arrangerer byen den årlige greske festivalen, med festligheter som finner sted rundt Midtown og Ocean View, etterfulgt av Virginia National Tattoo Event, som er en offentlig utstilling gjennom gatene i Norfolk. Mange andre halvårsarrangementer og andre store festligheter, finner sted i Norfolk, og tiltrekker seg folk fra de omkringliggende byene og tettstedene. Det anbefales at man sjekker nettsiden til Norfolk for å bekrefte de spesielle hendelsene som kan finne sted under besøket ditt. De ovennevnte områdene er lett tilgjengelig med buss eller taxi.


Informasjon om opphold i Norfolk

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Norfolk

Hvor mye koster et hotell i Norfolk?

Prisen på et hotellrom i Norfolk vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 3 942 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Norfolk?

Prisene på hotellrom i Norfolk kan være hele 32 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Norfolk?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Norfolk. torsdag er den dyreste dagen.

Hvor i Norfolk bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Ocean View, Ghent, Willoughby og Downtown når de skal reise til Norfolk.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Norfolk?

En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (98 mm) gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Norfolk.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Norfolk fra hoteller?

Antall tilbydere fraNorfolk hoteller er 441 fra og med februar 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Norfolk fra hoteller sist?

Pris for Norfolk fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Norfolk

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Norfolk

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Norfolk gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Norfolk og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Norfolk?

Når alle alternativene for overnatting i Norfolk er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Norfolk på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Norfolk


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Norfolk
Thu 29.2.
Mon 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post