Hoteller i Newport News i VA

Finn tilbud på 43 hoteller i Newport News i VA

Newport News, VA, USA
5. des. — 6. des.2
on. 6.12.
sø. 10.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Newport News

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Newport News
Pris
kr575
kr1771
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Newport News


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Newport News

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Newport News
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 091 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 469 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Newport News på er: 1-2 stjerne, 71 dag før.

1-2 stjerne

640 kr–3 690 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Newport News

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Newport News

Laveste hotellpris

565 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

474
Den rimeligste prisen for et rom i Newport News funnet siste 7 dager er 565 kr/natten. Denne prisen fås hos Comforts by Lisa Midtown Newport News.
Det er er 474 hoteller i Newport News i nærheten av Richmond Intl. Sheraton Richmond Airport Hotel med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.

Newport News reisetips

Hvilke nabolag i Newport News kan jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Noen nabolag i Newport News har flotte offentlige transportforbindelser i nærheten så du kan komme deg rundt i byen. For eksempel er Hampton Road Transit en lokal buss som betjener de fleste deler av byen og gjør noen stopp på Riverside Hospital og Patrick Henry Mall. Bussene betjener også Deep Creek, Denbigh Shores og Hidenwood. Finn billige hoteller i Newport News med praktisk tilgang til offentlig transport, som Best Western Plus Newport News Inn og Suites som ligger i Williamsburg. Oyster Points Inn and Suites er også et flott alternativ for besøkende og lokalbefolkningen som er avhengige av Amtrak-togtjenesten.


Hvor mye koster et hotell i Newport News per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Newport News med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Newport News

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Newport News

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Newport News

Disse hotellene i Newport News har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Newport News

Hvilket nabolag i Newport News bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Hvis du er på forretningsreise, er Marriot at City Center et komfortabelt forretningshotell. Den fantastiske ballsalen har plass til opptil 1600 gjester og er fullpakket med alt forretningsutstyret du trenger for møtene dine. Hvis du er en historienerd, bør du sjekke inn på Colonial Williamsburg eller Hampton Inn, som både ligger i byen Williamsburg og i nærheten av flyplassen. De vil hjelpe deg å nyte din tid, og du kan fordype deg i historie og moro. The Lodge er et klassisk boutiquehotell utstyrt med en golfbutikk, et klubbhus og en utrolig 18-hulls golfbane. For familier skiller Holiday Inn seg ut da det tilbyr gratis overnatting for barn og er fullpakket med barnevennlige fasiliteter og aktiviteter. Enda bedre, det er kort avstand fra Virginia Living Museum og Mariners Museum.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Newport News

Hva er de mest populære attraksjonene i Newport News?

Newport News lokker deg med ulike morsomme aktiviteter, utrolige severdigheter å se og flotte steder å vandre. Turen er ikke komplett hvis du ennå ikke har besøkt Mariner's Museum and Park, som ligger langs kysten av Newport News. Ikke glem å sjekke ut Virginia Living Museum, som skildrer Virginias sanne arv kombinert med mange morsomme aktiviteter og naturskjønn utsikt du kan nyte. For enkelhets skyld er det mange moderne og billige hoteller i Newport News som ligger i nærheten av disse turistområdene. Noen av dem inkluderer Express Inn Newport News og Extended Stay America, begge ligger noen få minutter fra flyplassen og i gåavstand fra sentrum, som også kan nås med offentlig transport til Newport News Station.

Hvilke nabolag i Newport News har et stort utvalg av barer og restauranter?

Mat og drikke i Newport News er verdt å reise for. For eksempel tilbyr den fenomenale Aago-restauranten, som er i Christopher Newport University, autentiske og smakfulle indiske og nepalske retter med vegetarvennlige, glutenfrie porsjoner for spesielle dietter. Fin Seafood, som ligger i hjertet av Port Warwick, tilbyr også deilig amerikansk mat, sjømat og vegetarvennlige retter. Hvis du vil more deg, er Back alt du noensinne har ønsket og så mye mer. Alt du trenger er noen få dollar for inngangen og danseskoene dine for å nyte bachata, salsa, hip hop og topphits. Andre billige hoteller i Newport News-destinasjoner er Key West Inn og InTown Suites, begge ligger i sentrum av byen.

Hvilke populære arrangementer finner sted i Newport News?

Det er en grunn til at Newport News er kjent som et sted i verdensklasse når det kommer til arrangementer. Du kan bestille rom på Newport News Hotel og tilbringe en morsom kveld på Bowen Wharf og oppleve Oyster Festival - byens høstfestival. Mens du er i byen, vil du få en sjanse til å nyte yachttjenester og lokal mat og snacks. For musikkelskere tar Newport Folk Festival sikte på å vise Amerikas rike mangfold og tradisjon. Du vil nyte fantastisk folkemusikk og Amerikas rike historie. Tiverton Farmer's Market har alt du måtte trenge på valentinsdagen, inkludert gavekort og fantastisk levende musikk. Du kan bo flere steder under disse festlighetene, inkludert Western Tiverton Hotel og Harbor Hotel, Marina og Gurneys Newport Resort and Marina, som alle ligger i byens forretningsdistrikt og i nærheten av flyplassen.


Informasjon om opphold i Newport News

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Newport News

Hvor mye koster et hotell i Newport News?

1 397 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Newport News. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Newport News?

Prisene på hotellrom i Newport News kan være hele 18 % lavere i November. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Newport News?

Prisene på hotellrom i Newport News vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Newport News?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (86 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Newport News.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Newport News fra hoteller?

Antall tilbydere fraNewport News hoteller er 78 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Newport News fra hoteller sist?

Pris for Newport News fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Newport News

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Newport News

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Newport News gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Newport News med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Newport News hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Newport News?

Når alle alternativene for overnatting i Newport News er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Newport News på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.