Hoteller i Vilnius, Litauen

Finn tilbud på 177 hoteller i Vilnius, Litauen

Vilnius, Litauen
7. Dec — 8. Dec2
Fri 8.12.
Tue 12.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Vilnius

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Vilnius
Pris
kr380
kr2154
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Vilnius


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Vilnius

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Vilnius
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
43 %forventet prisnedgang
38 %forventet prisøkning

Pris

628 kr–1 786 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
767 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 048 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Vilnius på er: 1-2 stjerne, 63 dag før. 3 stjerne, 58 dag før.

1-2 stjerne

185 kr–1 381 kr

3 stjerne

152 kr–1 566 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Vilnius

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Vilnius

Laveste hotellpris

180 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Hoteller i nærheten av flyplassen

1494

Gjennomsnitt antall netter på opphold

10 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Vilnius funnet siste 7 dager er 180 kr/natten. Denne prisen fås hos Bar-Celona - Rooms & Beds.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius, det mest populære 5-stjerners hotellet i Vilnius(9,3/10 rating - basert på 645 anmeldelser).
Det er er 1 494 hoteller i Vilnius i nærheten av Vilnius. Air Apartment 103 med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 10 dager når e bor på i Vilnius. Gjennomsnittprisen for 10 dager i Vilnius siste uken er 10 864 kr.

Vilnius reisetips

Hvordan bor man billig i Vilnius?

Vil du bo billig på hotell i Vilnius, kan du enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo. De aller rimeligste stedene å bo koster fra omtrent 100 kr. per natt. Vil du bo mer sentralt og på 3-stjerners hotell starter prisene på omtrent 300 kr. per natt. Sentrale hotell i Vilnius med 4 stjerner starter på rundt 770 kr. natten. Du finner 5-stjerners hotell i Vilnius der prisene begynner på ca. 1000 kr. per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Vilnius?

I Vilnius kan du ta beina fatt og rusle rundt i gamlebyen, eller ta taxi. Ønsker du heller å reise kollektivt er det gode muligheter for det. Her er det trikker og busser som går fra fem om morgenen frem til midnatt. Billetter kan du kjøpe på alle kiosker og butikker som er merket med Vilniecio kortele. Du kan også kjøpe billetter av sjåføren når du går på bussen eller trikken. Du kan velge mellom 30 minutters billett, 60 minutters, dags, 3-dagers eller 10-dagers billetter så du har mange alternativer. Du kan også kjøpe Vilnius City Card for kollektiv transport. Da kan du ta buss og trikk gratis, og kortet kan kjøpes på Vilnius Tourist Information-senteret. Kortet kan også kjøpes med tillegg slik at du kan bruke det for gratis inngang på museer, bli med på guidede turer og få en rekke rabatter. Du finner trafikknutepunktet i byen sørvest for gamlebyen, i bydelen Naujamiestis.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Vilnius?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Vilnius, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Vilnius?

Noen hoteller i Vilnius krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Vilnius?

Vilnius er ansett som en trygg by å reise til, men du bør uansett passe godt på tingene dine på folksomme områder og utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Vilnius?

Du trenger ikke adapter når du skal bo på hotell i Vilnius, og kan bruke telefonladere og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Vilnius?

Det er vanlig å gi 10-15% i tips når du spiser på restaurant og når du tar taxi.


Hvor mye koster et hotell i Vilnius per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Vilnius med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 590 kr

Gjennomsnittlig 697 kr

Dyrest 803 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Vilnius

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Vilnius
Finn hosteller i Vilnius

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Vilnius

Disse hotellene i Vilnius har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Vilnius

Skal du finne hotell i Vilnius er det perfekt å bruke momondo for å sammenligne hotelltilbud og priser. Det er en rekke områder å velge mellom når du skal finne hotell, og på kartet på momondo ser du enkelt oversikt over alle hotellene på kartet.

Vilnius er en perfekt tur for weekend-reiser. Litauens hovedstad er full av historie, og en rekke severdigheter, shopping, restauranter og livlig uteliv venter deg. Er du interessert i arkitektur er denne byen perfekt for deg. Her finner du massevis av vakre bygninger i renesssanse-, barokk- og gotisk arkitektur. Vil du bo sentralt, bør du bo i gamlebyen, som er et av de mest populære områdene i byen.

De jødiske kvartalene er også verdt å besøke med det gripende Holocaust Museet. Vil du bo litt i utkanten av byen kan du bo blant vakker natur og en rekke spasentere. Er du mer interessert i shopping, er det en rekke muligheter for å fylle kofferten med nye klær. Du finner også en rekke håndverksbutikker perfekt for å handle suvenirer. Bor du i gamlebyen er du i gåavstand til gaten Pilies Gatve, og Ausros Vartu Gatve. Her finner du massevis av spennende og unike ting som du kan ta med hjem som minne om turen din.

Reiser du med barn, kan du bo nord for sentrum og kombinere shopping med moro for barna. På shoppingsenteret Akropolis er det masse butikker, og i tillegg er det stort lekerom med ballbasseng og rutsjebaner. Ekspressheisen til den 325 meter høye toppen er også spennende. I bysenteret finner du også dukketeateret Lele, et gammelt dukketeater der det fremføres kjente eventyr.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Vilnius

Hva er byens særpreg?

Gamlebyen i Vilnius er det naturlige midtpunktet i byen, og hele gamlebyen er på UNESCOs verdensarvliste. Dette er en stor og vakker middelalderby, med masse vakre bygninger, koselige brosteinsgater, og attraksjoner som Vilnius Slott, den gotiske Anne-kirken, og mye mer. Her finner du også byens livlige natteliv med nattklubber og barer som anbefales å besøke hvis du har lyst til å feste litt under oppholdet ditt på hotell i Vilnius.

Hva har Vilnius å tilby?

Et spennende punkt med Vilnius, er den selvstendige republikken Uzipio. Denne ligger øst for gamlebyen, og her har kunstnere og bohemer erklært sin egen selvstendige republikk med flagg, president og hele pakka. Uzipio er perfekt å besøke for deg som vil oppleve det unike, og her inne finner du mange kaféer, gallerier og atelierer. Ikke bli redd om noen spør om å stemple passet ditt ved inngangen, for dette spøkes det ofte med utenfor den lille bydelen.

Hvor grønn er byen?

Det er en rekke parker og grøntområder i Vilnius, blant annet Bernadine Gardens, en vakker hage. Du bør også ta turen til Vilnius University botaniske hage. Elva Vilja renner også gjennom byen og er fin å vandre langs.


Informasjon om opphold i Vilnius

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Vilnius

Hvor mange dager tilbringer folk i Vilnius?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 10 netter i Vilnius.

Hvor mye koster et hotell i Vilnius?

Et hotellrom i Vilnius vil normalt koste deg 1 021 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Vilnius?

I april er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Vilnius. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 44 %.

Hvilken dag er den billigste i Vilnius?

For øyeblikket er det mandag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Vilnius, og torsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Vilnius?

Luksushoteller i Vilnius ligger på ca. 1 117 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 4% % av prisen for et vanlig hotell i Vilnius, som ligger på 1 021 kr per natt for hver person.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Vilnius?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Vilnius i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −3 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 49 mm.

Har Vilnius ferieboliger?

Vilnius by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 1 477 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Vilnius Apartments for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iVilnius. Søk etter tilbud på ferieboliger i Vilnius.

Har Vilnius vandrehjem?

Ja, Vilnius vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Fortuna Hostel er det mest populære ut av 22 vandrehjem i Vilnius. Søk etter tilbud på vandrehjem i Vilnius.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Vilnius fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 1 420 tilbydere å velge mellom fra Vilnius hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Vilnius fra hoteller sist?

Priser for Vilnius fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Vilnius gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Vilnius med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Vilnius hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Vilnius?

Du kan finne et flott sted å bo i Vilnius ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Vilnius på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.