Hoteller i Havanna, Cuba

Finn tilbud på 123 hoteller i Havanna, Cuba

Havanna, Cuba
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Havanna

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Havanna
Pris
kr241
kr3034
Gjestevurdering
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Havanna


Hoteller i populære bydeler i Havanna

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Havanna, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Havanna

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Havanna
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
73 %forventet prisnedgang
24 %forventet prisøkning

Pris

325 kr–1 567 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 250 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
325 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Havanna

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Havanna

Laveste hotellpris

189 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Nacional de Cuba

Hoteller i nærheten av flyplassen

1453

Gjennomsnitt antall netter på opphold

8 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Havanna funnet siste 7 dager er 189 kr/natten. Denne prisen fås hos Casa Yellow Facade, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Nacional de Cuba, det mest populære 5-stjerners hotellet i Havanna.
Det er er 1 453 hoteller i Havanna i nærheten av Havanna José Martí. Casa Cuba Hostal Aeropuerto med kortest avstand på 2,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 8 dager når e bor på i Havanna. Gjennomsnittprisen for 8 dager i Havanna siste uken er 8 589 kr.

Havanna reisetips

Hvis du vil finne et billig hotell i Havanna kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er bed & breakfast. Dette koster fra rundt CUC 24 (ca 190 NOK) per natt. Vil du bo på et 3-stjerners hotell i Havanna, koster dette fra omtrent CUC 44 (ca 350 NOK) per natt. Hotell ved stranden koster også fra omtrent CUC 44 (ca 350 NOK) per natt. Hotell med svømmebasseng koster fra ca CUC 48 (ca 380 NOK) per natt.

Havanna er et relativt stort sted, så det kan være en god idé å leie sjåfør for en dag. Prisen for dette varierer, men koster fra omtrent CUC 25 (ca 198 NOK). Ellers er det enkleste alternativet å ta taxi når du skal korte turer i byen. Tar du taxi fra flyplassen, koster det rundt CUC 20 til 30 (ca 160 til 240 NOK) inn til byen. Det kjører også busser i byens sentrum. Du betaler ombord i kontanter, og billetten koster fra ca CUC 1 (ca 7 NOK).


Hvor mye koster et hotell i Havanna per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Havanna med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Havanna

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Havanna

Hvor bør du bo i Havanna

Havanna er hovedstaden på Cuba, og heter San Cristóbal de La Habana på spansk. Dette er den største byen i Karibien. Skal du reise bort med kjæresten, er Havanna det perfekte reisemålet. Dette er en romantisk by, med bygninger fra 1920-tallet, vintage-biler som kjører rundt og musikk som spilles fra gatehjørnene. Gå for et hotell i Havannas gamleby, som heter La Habana Vieja. Her er det en sjarmerende atmosfære, og det er derfor et populært område å bo i. Mange stjerner har blant annet bodd på det berømte Hotel Saratoga som ligger i dette området.

Cuba og Havanna er også et populært reisemål for backpackere som ønsker å oppleve den spennende og fargerike byen. Det kan være lurt å velge et hostell dersom du vil spare litt penger. Hosteller er billigere enn hotellene som ligger langs med kysten og strendene i Havanna. Det er også populært å bo på bed & breakfasts for de som ønsker et mer budsjettvennlig opphold. Velg gjerne å bo og gå ut å spise og drikke i områder litt utenfor turistdistriktet i Havanna sentrum.

Reiser du med barn, kan det være en god idé å velge et hotell-resort ved stranden. På Playa Havanna, finner du mange lekre hoteller der du kan nyte all-inclusive og kort vei til badestranden og svømmebasseng. Her er det perfekt for familien å nyte lange dager i solen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Havanna

På Cuba, og i Havanna kan det føles ut som tiden har stått stille i forhold til her hjemme. Bilene er ofte gammeldagse, og utrolig stilige. Bygningene er fargerike, og musikken strømmer ut i gatene. Her kan du oppleve den vakre gamlebyen der du virkelig kan kjenne på byens historie i de smale gatene, blant gamle bygninger. Pass på å få spist lokal mat, smekkfull av spennende, cubanske smaker. For deg som helst ønsker å tilbringe tid i solen, er det gode muligheter for å slappe av på stranden i området Playa, som betyr strand på spansk. Her ligger det hoteller og resorter på rekke og rad, klare til å gjøre oppholdet ditt helt perfekt.

Midt i byen finner du Central Park, som rett og slett er en sentral plass med trær og benker der du kan ta en liten pustepause. Vil du se mer av naturen i Havanna, kan du dra til stranden og bade i det herlige, blå vannet. Du kan også dra til Parque Almendares som ligger litt utenfor byen. Her er det grøntområder og fossefall. Perfekt for en liten utflukt.

Pakk kofferten og reis til den helt unike byen, Havanna. Her kan du danse til cubanske rytmer, kjøre vintage-biler og tilbringe lange dager på stranden.


Informasjon om opphold i Havanna

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Havanna

Gjennomsnittslengden for et opphold i Havanna er 8 netter.

I august er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Havanna. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 73 %.


Hoteller i andre byer i Cuba

Sjekk priser på hoteller i disse byene som også ligger i Cuba

Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Havanna hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Havanna med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Havanna