Hotell Seinäjoki: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 26 hoteller i Seinäjoki, Finland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Seinäjoki

Det er mange flotte hoteller i Seinäjoki, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Seinäjoki

Lakeuden Risti Tower
Seinajoki Arena

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Lakeuden Risti Tower?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Seinäjoki som ligger nærmest Lakeuden Risti Tower. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Lakeuden Risti Tower ligger på 971 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Lakeuden Risti Tower er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Seinäjoki som koster 1 256 kr.

Hoteller i nærheten av Lakeuden Risti Tower

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Seinajoki Arena?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Seinajoki Arena, er 1 002 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Seinajoki Arena er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Seinajoki Arena er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Seinäjoki som koster 1 256 kr.

Hoteller i nærheten av Seinajoki Arena

Når bør du bestille hotell i Seinäjoki

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Seinäjoki
Lavsesong
oktober
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

15 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

12 %

forventet prisøkning

Pris
876 kr - 1 151 kr
Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Seinäjoki på er:
3 stjerne
1 185 kr - 1 568 kr

Seinäjoki reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Seinäjoki

Hvilke nabolag i Seinäjoki bør jeg bo i hvis jeg ønsker tilgang til offentlig transport?

Det beste området i byen for tilgang til offentlig transport er sentrum av Seinäjoki, som er hjem til togstasjonen, og du finner flere busstopp like ved. Den lokale bussen vil ta deg rundt til alle de viktige severdighetene i byen, samtidig som at du får tilgang til regionale bussforbindelser til byer som Tampere og Helsinki. For forretningsreisende som har møter eller konferanser i byen, vil området rundt sentralstasjonen være det beste alternativet. For et hyggelig og billig hotell i Seinäjoki, så kan du for eksempel bestille rom på Original Sokos Hotel Vakuuna.

Hosteller og billige hoteller i Seinäjoki

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Seinäjoki

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Seinäjoki

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Seinäjoki

Hvilket nabolag i Seinäjoki bør jeg bo i på grunn av grunnen til at jeg reiser?

Den beste opplevelsen, enten du er turist eller på forretningsreise, får du nok hvis du bor i området sør for Marttila og mot jernbanestasjonen. Her finner du et solid utvalg av butikker, museum, kunst, barer og restauranter. Flere av byens beste hoteller ligger i dette området, med gode konferanse- og forretningsfasiliteter. Du har også gode forbindelser til andre deler av Finland herfra, slik at det er enkelt å komme seg rundt. Det er god tilgang på apotek, kiosker og bakerier i området for deg som trenger det. Du bestiller enkelt hotell i Seinäjoki via momondo, og vi har et solid utvalg av Seinäjoki-hoteller tilgjengelig, slik som Finlandia Hotel Fooninki.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Seinäjoki

Hvilke er de mest populære attraksjonene i Seinäjoki?

Denne kompakte byen vest i Finland har et rikt utvalg av museer og opplevelser, slik som Alvar Aalto-senteret, som er det lokale kultur- og kunstsenteret. Turister kommer gjerne hit for å ta bilde av det unike designet på bygningen som er designet av Finlands kanskje mest kjente arkitekt. Lakeuden Risti-kirken, med sin spesielle form, er en annen viktig turistattraksjon. Dette bygget som stod ferdig i 1960 har blitt et symbol på byen, og bør oppleves på nært hold av besøkende. Sjekk også ut rådhuset som ble designet av Alvar Aalto. Dette bygget bør oppleves av alle besøkende til byen. Like ved finner du hotellet Scandic Seinäjoki, med sin hyggelige beliggenhet.

Hvilke nabolag i Seinäjoki har et stort utvalg av barer og restauranter?

Du finner gode spisesteder i sentrum og rundt området Marttila, som er hjem til restauranter slik som Malla Kabacka og populære Ravintola Marttillan Talli. For en bar og nattklubb, så kan Karma i sentrum sjekkes ut, med sine store lokaler og varierte barmeny. Bar 15 er et annet glimrende alternativ. Prøv gjerne ut den lokale baren Minibaari, som ligger rett overfor Lakeuden Risti-kirken. For et stilig og billig hotell i Seinäjoki, så er Hotel Sorsanpesa glimrende.

Hvilke populære arrangementer og festivaler holdes i Seinäjoki?

Til tross for sin beskjedne størrelse finner du flere festivaler i byen, slik som Provinssirrock, som er en av de ledende rockefestivalene i Finland. Solar Sound Festival er en annen kjent festival som finner sted om sommeren. Denne byen er også hjem til Seinäjoki Tango Festival, som er populær blant turister og andre reisende interessert i finsk tango. Hotel Ravintola Alma like ved er perfekt for festivaler.

Reiseinformasjon for Seinäjoki

  • Hvor mange dager tilbringer folk i Seinäjoki?

    Folk som besøker Seinäjoki tilbringer typisk 2 netter der.

  • Hvor mye koster et hotell i Seinäjoki?

    Et hotellrom i Seinäjoki vil normalt koste deg 1 051 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

  • Når lønner det seg å bestille hotell i Seinäjoki?

    I oktober er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Seinäjoki. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 14 %.momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Seinäjoki

Personer interessert i Seinäjoki har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for Seinäjoki? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene