Hotell Hella: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 60 hoteller i Hella, Island

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Hella

Det er mange flotte hoteller i Hella, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Hella

Hekla
Landmannalaugar
Stong

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Hekla?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Hekla, er 919 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 3 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Hekla er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Hekla er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Hella som koster 1 249 kr.

Hoteller i nærheten av Hekla

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Landmannalaugar?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Hella som ligger nærmest Landmannalaugar, kan du forvente deg å måtte betale 919 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 919 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Landmannalaugar. Hoteller i nærheten av Landmannalaugar er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Hella som koster 1 249 kr.

Hoteller i nærheten av Landmannalaugar

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Stong?

Nedenfor ser du de 3 hotellene som anbefales av brukerne i området Hella som ligger nærmest Stong. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Stong ligger på 919 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Stong er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Hella som koster 1 249 kr.

Hoteller i nærheten av Stong

Når bør du bestille hotell i Hella

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hella
Lavsesong
mars
Høysesong
februar

billigste måned å overnatte

55 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

38 %

forventet prisøkning

Pris
739 kr - 2 566 kr
Dyreste ukedag
mandag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 223 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

992 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hella på er: 3 stjerne, 90 dag før.
3 stjerne
1 090 kr - 2 056 kr

Hella reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Hella

Hva koster en hotellovernatting i Hella?

Gjestehus, hytter og hotell i Hella kan koste fra ca. 800–4000 NOK og oppover for én natt, avhengig av størrelse og fasiliteter. Det koster som regel mer om du vil ha rom med balkong i sentrum, kontra en liten hytte utenfor byen. Du kan også booke billige hytter som tillater dyr, samt konferansehotell med møtelokaler. Du bør kontakte overnattingsstedet god tid i forkant dersom du ønsker å bestille ekstra tjenester som f.eks. tidlig innsjekk.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Hella?

Enhver årstid har sin sjarm, og du kan trygt bestille hotell i Hella når som helst på året. Mange foretrekker å reise på sommerhalvåret når klimaet er mildere, særlig mellom mai og september. Øya er imidlertid svært vakker om høsten og vinteren – bare husk å pakke med deg varme og vanntette klær.

Kan man reise til Hella på budsjett?

Hella er kanskje mest kjent for sine storslagne naturopplevelser, og disse har ingen prislapp. Du kan spare enda mer penger ved å bruke momondo til å finne frem til det beste tilbudet, samt sjekke om det finnes et billig hotell i Hella som inkluderer frokost i prisen.

De beste transportmidlene i Hella

Det er gode bussforbindelser mellom bebodde steder, og det går også an å spasere rundt sentrum av småbyene. Det anbefales å leie 4×4 biler og jeeper for å besøke noen av de største attraksjonene, ettersom det er umulig å komme dit med vanlige kjøretøy. Det finnes flere flyplasser på Island, og den internasjonale heter Keflavik lufthavn.

Må man ha med adapter til Hella?

Nei.

Hvor mye bør man gi i tips i Hella?

Det forventes ikke at man gir tips, men du kan gjerne tipse litt hvis du opplever god service.

Er det trygt å reise til Hella?

Ja, Hella anses som trygt. Du bør imidlertid bruke sunn fornuft, for eksempel bør du ikke begi deg ut på lange fotturer i svært dårlig vær.


Hvor mye koster et hotell i Hella per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hella med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Hella

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hella

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hella

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hella

Hella, som ligger sør på Island, er en region som kan lokke med et fascinerende landskap med geysirer, ville fossefall og spektakulære isbreer. Destinasjonen er perfekt for eventyrlystne utforskere og alle som vil oppleve Islands særegne natur. Det finnes hotell i Hella med praktiske familierom med god plass til store og små, blant annet nær Rangárþing ytra med butikker, spisesteder og svømmebasseng. Det finnes også behagelige og fine hytter i området som er godt egnet for familier. Da har dere mulighet til å lage frokost og andre måltider selv, samtidig som ungene har god plass til å leke.

Par som har bestilt en romantisk tur til Island kan også vurdere å bestille overnatting i Hella nær Rangárþing ytra, særlig hvis dere ønsker enkel tilgang til restauranter for stemningsfulle måltider for to. Backpackere og friluftselskere som er mer opptatt av naturattraksjonene enn luksus kan også vurdere små hytter og gjestehus. Disse kan fås til en nokså billig penge, og reiseveien inn til sentrum er heller ikke så lang. En ekstra bonus ved å bo landlig er den nydelige utsikten over det særegne landskapet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hella

Utendørsentusiaster kommer til å elske denne delen av Island. Du kan begi deg ut på spennende aktiviteter som grottevandring, hundeslede, dykking, isbreklatring og fjelltopper som lokker med en uforglemmelig utsikt. Det går også an å bli med på guidede vandreturer mellom f.eks. Landmannalaugar og Thorsmørk. Dere bør også se de populære attraksjonene Seljafoss, Gullfoss og Geysir mens dere er på Sør-Island. Noen ganger er det mulig å gå på baksiden av Seljafoss, men det avhenger av været. En lang dag med sightseeing avsluttes med et deilig bad i en av de varme kildene, før dere spiser et godt måltid inne i sentrum av Hella.

Reisende med barn anbefales ta en tur til Laugarás og besøke den lille dyreparken der. Dersom du har noen hestefrelste i familien din, bør dere også vurdere en ridetur på islandshester i Hveragerði. Dette er en flott måte å oppleve landskapet på. Besøkssenteret i Eyjafjallajökull er fascinerende for både store og små, spesielt filmen om det store vulkanutbruddet for noen år siden.


Reiseinformasjon for Hella

Hvor mye koster et hostell i Hella?

Hosteller i Hella koster vanligvis en plass omkring 904 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 341 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Hella.

Når lønner det seg å bestille hotell i Hella?

Hotell i Hella er billigst i mars. Romprisen kan være hele 60 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Hella?

For øyeblikket er det torsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Hella, og onsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hotell i Hella?

Prisen på et hotell i Hella avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 245 kr per natt.

Hvor mange dager tilbringer folk i Hella?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Hella er 1 natt.


Andre populære byer som Hella

Disse populære byene utforskes ofte av momondo-brukere