Hotell Henningsvær: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 19 hoteller i Henningsvær, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Henningsvær

Det er mange flotte hoteller i Henningsvær, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Henningsvær

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Henningsvær
Lavsesong
september
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

29 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

23 %

forventet prisøkning

Pris
967 kr - 1 741 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 369 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 056 kr

snittpris over de siste to ukene


Henningsvær reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Henningsvær

Hvordan bor man billig i Henningsvær?

Henningsvær er et lite sted, og det er et knippe hoteller og gjestehus hvor man kan overnatte under oppholdet. Det rimeligste alternativet koster omtrent 1000 NOK per natt, og da bor du på 3-stjerners hotell i vakre omgivelser. Du finner også koselige bed & breakfast og hotell rett på bryggen i Henningsvær til omtrent samme pris, altså rundt tusenlappen per natt. Vil du reise med flere, og ha en hel bolig for dere selv, kan du finne dette fra omtrent 4000 NOK per natt, og da er det plass til inntil seks personer.

Henningsvær på budsjett

Dersom du er glad i naturen, trenger ikke Henningsvær være et dyrt opphold. Da kan du gå på fjellturer, eller fotturer langs med kysten. Her er det endeløse muligheter, så du kan virkelig gå helt unike turer mange dager på rad. Ta turen opp til Glomtinden, eller gå langs med kaia og se solnedgangen. Du kan også gå rundt i det koselige sentrumet, og se på de fine, tradisjonelle husene som fortsatt er bevart i all sin prakt. Vil du se malerier fra Lofoten og resten av Nord-Norge, kan du dra innom Galleri Lofotens Hus. Inngangsbilletten koster omtrent 120 NOK per person.

Hvordan kommer man seg rundt i Henningsvær?

Henningsvær er et lite tettsted, der det er lett å ta seg rundt til fots i sentrum. Dersom du skal reise lenger, kan du ta buss mellom Svolvær, Kabelvåg og Henningsvær. Det er lurt å sjekke tidtabellen, ettersom denne skiftes mellom sommer og vinter. Du finner mer informasjon på nettsidene til Ruteopplysningen i Nordland. En enkeltbillett i en sone koster omtrent 43 NOK for voksen, og 22 NOK for barn. Dette avhenger av hvor langt du reiser.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Henningsvær?

Det er ingen spesifikke regler for hvor gammel man må være for å sjekke inn på hotell i Henningsvær, men det kan være 18-årsgrense. Dette kan være lurt å sjekke med hotellet på forhånd av bestillingen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Henningsvær?

Det er vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd dersom du bestiller hotell i Henningsvær på nett. Det er også vanlig å oppgi kredittkortinformasjon ved innsjekk slik at de kan trekke tilleggskostnader, for eksempel hvis du bruker minibaren.

Parkering i Henningsvær

Noen hoteller i Henningsvær har reserverte parkeringsplasser for sine gjester. Dersom ditt hotell ikke har parkeringsplasser, finnes det gateparkering og andre parkeringsplasser i området der du kan sette bilen.

Hosteller og billige hoteller i Henningsvær

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Henningsvær

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Henningsvær

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Henningsvær

Henningsvær er en perle midt i vakkert, norsk kystlandskap. Stedet er et fiskevær og tettsted som har bevart mange av sine tradisjonelle hus og bygninger. Her kan man fiske, gå rundt og se på den koselige byen, eller kose seg på fantastiske fotturer. Aktivitetene for turen din avhenger også mye av hvilken årstid du reiser i. Ta med vennegjengen til Henningsvær om vinteren. En vintertur hit passer nemlig bra for unge og eventyrlystne som håper på å få med seg nordlyset, og vil være utendørs selv når det er snø og is. Sommeren er for de som vil oppleve midnattssolen, og mer komfortable temperaturer.

Henningsvær er ikke veldig stort, så de fleste hotellene og overnattingsstedene ligger i sentrum av tettstedet. Da bor man omtrent 25 kilometer utenfor Lofoten, som også er en populær turistdestinasjon. Henningsvær er et fint sted å reise for deg som vil oppleve vakker natur, med hav på alle kanter. Ta med kjæresten din på en spennende opplevelsestur. Her skaper dere minner for livet med aktiviteter slik som å dra på fisketur, havørnsafari fjellturer eller kajakkpadling.Uansett hvor dere bor, vil dere ha muligheten til å være med på en rekke spennende aktiviteter, der du får se og oppleve norsk natur på sitt råeste.

En tur til Henningsvær passer godt for barnefamilier som ønsker å oppleve helt unik natur, og lære mer om blant annet fiske. Fra fartsfylte opplevelser for de litt elde barna, til rolige aktiviteter, slik som en rolig båttur eller noen timer på kaia, som passer godt for de minste.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Henningsvær

Med sin perfekte beliggenhet på kysten, omringet av hav og vakker natur, er Henningsvær et perfekt sted å reise til dersom du vil oppleve helt rå og vakker natur. Det er få ting som kan sammenlignes med naturopplevelsene i Nord-Norge. Enten du elsker fart og spenning, eller vil bruke ferien til å ta det med ro og koble av, finner du det du trenger her. Bli med på rafting eller havsafari, eller gå lange turer i fjellet. Reiser du om sommeren kan du oppleve midnattssolen, et eksotisk fenomen for alle som kommer lenger sørfra. I sentrum av byen finner du mange spennende restauranter og butikker. Det er også mye lokal kunst i koselige gallerier og museer. Når du er i Henningsvær er du også nærme mange andre Lofoten-perler, så dette er et godt utgangspunkt for å se mer av Norge.

Henningsvær er natur på sitt beste, og her kan du se alt fra ville ørner til hvaler. Bli med de lokale på båttur og lær enda mer om fiske, og hvordan det er å bo i så rå naturomgivelser. Er du heldig vil du også se nordlyset mens du er her.

Bli kjent med et av Norges vakreste steder og opplev helt nye måter å være i naturen på.

Reiseinformasjon for Henningsvær

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Henningsvær?

  I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Henningsvær.

 • Hvor mye koster et hotell i Henningsvær?

  1 636 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Henningsvær. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Henningsvær?

  Prisene på hotellrom i Henningsvær kan være hele 41 % lavere i september. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

 • Hvilken dag er den billigste i Henningsvær?

  Prisen på hotellrom i Henningsvær vil variere fra dag til dag, men generelt er lørdag den gunstigste dagen, og tirsdag minst gunstige.momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Henningsvær