Hoteller i Henningsvær, Norge

Finn tilbud på 6 hoteller i Henningsvær, Norge

Henningsvær, Norge
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Henningsvær

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Henningsvær
Pris
kr648
kr8522
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Henningsvær

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Henningsvær
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
51 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

722 kr–2 059 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
2 070 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
722 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Henningsvær

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Henningsvær

Laveste hotellpris

648 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

50
Den rimeligste prisen for et rom i Henningsvær funnet siste 7 dager er 648 kr/natten. Denne prisen fås hos Lofoten Arctic Hotel, a 3-stjerners hotell.
Det er er 50 hoteller i Henningsvær i nærheten av Bodo. Modern, Luxury And A Spectacular Apartment On The First Line Facing The Sea med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Henningsvær reisetips

Henningsvær er et lite sted, og det er et knippe hoteller og gjestehus hvor man kan overnatte under oppholdet. Det rimeligste alternativet koster omtrent 1000 NOK per natt, og da bor du på 3-stjerners hotell i vakre omgivelser. Du finner også koselige bed & breakfast og hotell rett på bryggen i Henningsvær til omtrent samme pris, altså rundt tusenlappen per natt. Vil du reise med flere, og ha en hel bolig for dere selv, kan du finne dette fra omtrent 4000 NOK per natt, og da er det plass til inntil seks personer.

Henningsvær er et lite tettsted, der det er lett å ta seg rundt til fots i sentrum. Dersom du skal reise lenger, kan du ta buss mellom Svolvær, Kabelvåg og Henningsvær. Det er lurt å sjekke tidtabellen, ettersom denne skiftes mellom sommer og vinter. Du finner mer informasjon på nettsidene til Ruteopplysningen i Nordland. En enkeltbillett i en sone koster omtrent 43 NOK for voksen, og 22 NOK for barn. Dette avhenger av hvor langt du reiser.


Hvor mye koster et hotell i Henningsvær per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Henningsvær med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Henningsvær

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Henningsvær

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Henningsvær

Disse hotellene i Henningsvær har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Henningsvær

Henningsvær er en perle midt i vakkert, norsk kystlandskap. Stedet er et fiskevær og tettsted som har bevart mange av sine tradisjonelle hus og bygninger. Her kan man fiske, gå rundt og se på den koselige byen, eller kose seg på fantastiske fotturer. Aktivitetene for turen din avhenger også mye av hvilken årstid du reiser i. Ta med vennegjengen til Henningsvær om vinteren. En vintertur hit passer nemlig bra for unge og eventyrlystne som håper på å få med seg nordlyset, og vil være utendørs selv når det er snø og is. Sommeren er for de som vil oppleve midnattssolen, og mer komfortable temperaturer.

Henningsvær er ikke veldig stort, så de fleste hotellene og overnattingsstedene ligger i sentrum av tettstedet. Da bor man omtrent 25 kilometer utenfor Lofoten, som også er en populær turistdestinasjon. Henningsvær er et fint sted å reise for deg som vil oppleve vakker natur, med hav på alle kanter. Ta med kjæresten din på en spennende opplevelsestur. Her skaper dere minner for livet med aktiviteter slik som å dra på fisketur, havørnsafari fjellturer eller kajakkpadling.Uansett hvor dere bor, vil dere ha muligheten til å være med på en rekke spennende aktiviteter, der du får se og oppleve norsk natur på sitt råeste.

En tur til Henningsvær passer godt for barnefamilier som ønsker å oppleve helt unik natur, og lære mer om blant annet fiske. Fra fartsfylte opplevelser for de litt elde barna, til rolige aktiviteter, slik som en rolig båttur eller noen timer på kaia, som passer godt for de minste.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Henningsvær

Med sin perfekte beliggenhet på kysten, omringet av hav og vakker natur, er Henningsvær et perfekt sted å reise til dersom du vil oppleve helt rå og vakker natur. Det er få ting som kan sammenlignes med naturopplevelsene i Nord-Norge. Enten du elsker fart og spenning, eller vil bruke ferien til å ta det med ro og koble av, finner du det du trenger her. Bli med på rafting eller havsafari, eller gå lange turer i fjellet. Reiser du om sommeren kan du oppleve midnattssolen, et eksotisk fenomen for alle som kommer lenger sørfra. I sentrum av byen finner du mange spennende restauranter og butikker. Det er også mye lokal kunst i koselige gallerier og museer. Når du er i Henningsvær er du også nærme mange andre Lofoten-perler, så dette er et godt utgangspunkt for å se mer av Norge.

Henningsvær er natur på sitt beste, og her kan du se alt fra ville ørner til hvaler. Bli med de lokale på båttur og lær enda mer om fiske, og hvordan det er å bo i så rå naturomgivelser. Er du heldig vil du også se nordlyset mens du er her.

Bli kjent med et av Norges vakreste steder og opplev helt nye måter å være i naturen på.


Informasjon om opphold i Henningsvær

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Henningsvær

1 473 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Henningsvær. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Prisene på hotellrom i Henningsvær kan være hele 51 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Henningsvær og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Henningsvær er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Henningsvær