Hotell Saalbach: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 494 hoteller i Saalbach, Østerrike

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Saalbach

Det er mange flotte hoteller i Saalbach, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Saalbach

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Saalbach
Lavsesong
mai
Høysesong
februar

billigste måned å overnatte

47 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

41 %

forventet prisøkning

Pris
1 200 kr - 3 760 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 595 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 444 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Saalbach på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, 21 dag før. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
1 241 kr - 2 154 kr
3 stjerne
1 746 kr - 2 083 kr
4-5 stjerne
2 544 kr - 3 846 kr

Saalbach reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Saalbach

Hva koster det for hotell i Saalbach?

Du må regne med å betale ca. 1000-3000 NOK for en natt på dobbelt- og familierom. Det kan påløpe ekstra gebyr for tidlig innsjekk. Egne leiligheter og hus koster opp mot 7700 NOK. Dyr er tillatt på flere av hotellene i Saalbach, og du kan enkelt ta med deg hunden din på ferie.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Saalbach?

Vintersesongen er travlest, og på denne tiden strømmer ski- og snowboardentusiaster til byen for å leke seg i bakkene. Hotellene i Saalbach er som regel billigere om våren. I desember avholdes det ulike arrangement som Silvester og Rave On Snow. Sommeren er imidlertid den beste tiden for spektakulære fotturer i fjellene.

Kan man reise til Saalbach på budsjett?

Det er nok overnattingen som koster mest når du skal reise til Saalbach. Du kan imidlertid ta noen enkle grep for å gjøre turen litt billigere. Du finner for eksempel gode tilbud og billige hotell i Saalbach på momondo, og du kan vurdere å lage mesteparten av måltidene dine selv.

De beste transportmidlene i Saalbach

Det går hyppige skibusser fra de fleste hotell i Saalback og til de ulike skitrekkene. Den billigste og enkleste måten å komme seg fra nærmeste lufthavn er å ta buss. Det går ikke tog til Saalbach. Du kan vurdere å ta toget til Maishofen eller Zell am See, og heller bytte til buss herfra.

Må man ha med adapter til Saalbach?

Nei, du slipper å ta med adapter til Østerrike.

Hvor mye bør man gi i tips i Saalbach?

Det er vanlig å legge på en serviceavgift på restauranter i Østerrike, og du kan gi ca. 5-7 % ekstra om du er fornøyd.

Er det trygt å reise til Saalbach?

Ja, Saalbach er et trygt sted å reise til. Det bør likevel nevnes at normale forhåndsregler alltid anbefales, for eksempel ikke gå ut alene om natten.


Hvor mye koster et hotell i Saalbach per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Saalbach med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
Hotel Kendler
1# Mest populære

Hotel Kendler

9,0

2 614 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Saalbacher Hof
Beste verdi

Hotel Saalbacher Hof

8,8

2 472 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Saalbach

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Saalbach

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Saalbach

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Saalbach

Du bør booke hotell i Saalbach for å oppleve noen av de beste skiløypene i Alpene. Skitrekkene starter ganske nær byens bilfrie gater, og overnatting i Saalbach sentrum passer derfor bra for de fleste typer reisende. Du kan også bestille overnatting i fjellsidene, noe som ofte er et godt alternativ for familier som foretrekker å ha det litt rolig rundt seg. Dette passer også bra for deg som vil ha ski-in. Du kan nyte en god frokost på hotellet, før du bokstavelig talt bare spenner på deg skiene og suser ut i løypene. Du får dessuten en nydelig utsikt over byen ved å bo litt opp i høyden.

Standarden på hotell i Saalback er generelt sett ganske høy, og du finner mange alternativer for både luksus og budsjett i kort avstand fra sentrum og skitrekk. Mange av rommene har egen balkong, noe som er spesielt praktisk med tanke på alt skiutstyret du skal ha med deg på turen. Byen har også et solid utvalg av konferansehotell, som er helt ideelt hvis du vil veksle mellom møter i moderne lokaler og moro i snøen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Saalbach

Saalbach har mange gode løyper å friste med og mye moro å finne på, enten du reiser med barna, venner eller partneren din. Det er et godt system på skiløypene og trekkene, og du kan bruke dagevis på å utforske området. Foruten alle de fantastiske skiløypene, kan du stå på skøyter, kjøre med hest og slede eller begi deg utpå den kjente fotturen over Golden Gate og opp Treetop Trail. Trenger du en dag med avslapning? Da bør du besøke Alpentherme in Bad Hofgastein, et herlig badeland med store vindu og nydelig utsikt over Alpene.

Ifølge ryktene, er det knapt nok andre byer i Alpene som har bedre afterski enn Saalbach. Du kan feste langt inn i de små morgentimer om du ønsker det. Du finner også mange koselige og romantiske spisesteder og barer i sentrum, perfekt om du ønsker å slappe av med god mat og drikke etter en lang dag i løypene.


Reiseinformasjon for Saalbach

Hvor mye koster et hostell i Saalbach?

Hosteller og hoteller i Saalbach med 2 stjerner eller færre koster omkring 922 kr for en seng per person. Dette blir omkring 1 302 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Saalbach.

Når lønner det seg å bestille hotell i Saalbach?

Hoteller i Saalbach har laveste priser i mai. Prisen du må ut med kan være 46 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvor mye koster et hotell i Saalbach?

Hoteller i Saalbach har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 2 223 kr per natt.

Hvilken dag er den billigste i Saalbach?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Saalbach, og torsdag som er den dyreste.

Hvor mange dager tilbringer folk i Saalbach?

Folk som besøker Saalbach tilbringer typisk 5 netter der.

Hvilke severdigheter er populære i Januar basert på været i Saalbach?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Saalbach i løpet av Januar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −4 °C og forventet nedbørsmengde er ca. 101 mm. Det er altså visse aktiviteter og attraksjoner som egner seg bedre for denne typen vær.