Hoteller i Lund, Sverige

Finn tilbud på 25 hoteller i Lund, Sverige

Lund, Sverige
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Lund

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Lund
Pris
kr420
kr1870
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Lund


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Lund

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Lund
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
35 %forventet prisnedgang
51 %forventet prisøkning

Pris

786 kr–2 470 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
2 470 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
619 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Lund

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Lund

Laveste hotellpris

399 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

356
Den rimeligste prisen for et rom i Lund funnet siste 7 dager er 399 kr/natten. Denne prisen fås hos Villa Weibull.
Det er er 356 hoteller i Lund i nærheten av Malmö Sturup. Sturup Airport Hotel med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.

Lund reisetips

Du kan finne hotell i Lund i alle prisklasser, fra rundt 700 til 1900 NOK. I den ene enden av skalaen finner du kjente hoteller som Radisson Blu og Grand Hotell, mens dersom du ser etter et billig hotell i Lund er det flere forskjellige budsjetthoteller å velge mellom.

Lund er en fin destinasjon både om sommeren og vinteren. Om vinteren er det flere flotte skiløyper rundt i området hvor du kan gå på langrenn. Sommeren kan være relativt stille i Lund, da de fleste studentene er på sommerferie. Kanskje det er nettopp det som gjør at du vil komme på besøk om sommeren? Eller vil du oppleve det yrende studentlivet? Valget er ditt!


Hvor mye koster et hotell i Lund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Lund med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Lund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Lund

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Lund

Disse hotellene i Lund har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Lund

Siden det er en relativt liten by, kan det være en fordel å finne et hotell i Lund som er så nærme sentrumskjernen som mulig. Med overnatting i Lund sentrum har du alt du trenger rett utenfor døren. Ta beina fatt, rusle sammen med familien i de koselige brosteinsbelagte gatene og opplev denne sjarmerende byen. Spis en lunsj på en lokal kafe og slå av en prat med lokalbefolkningen. Gå videre og oppdag den fascinerende middelalderbyen med sin blanding av gamle og moderne bygninger.

Dersom du vil få med deg det yrende studentlivet, kan du velge et hotell som er i nærheten av universitetet. På universitetsområdet vil du finne mange studentkafeer og -barer, og du får virkelig oppleve det internasjonale studentmiljøet på sitt beste. Dette passer perfekt for yngre reisende. Uansett hvilket område du ønsker å bo i, kan du finne mange forskjellige alternativer i alle prisklasser på momondo. Sammenligne de ulike pristilbudene og finn det tilbudet og hotellet som passer best for deg og reisefølget ditt.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Lund

Lund er en sjarmerende og levende by som er full av kontraster. Blant brostein og bindingsverkshus er middelalderbyen forent med moderne bygninger og innovasjonsmiljøer. Lund er også hjem til det verdenskjente Universitetet i Lund, og det høye antallet studenter setter et tydelig preg på byen.

Det er mange ting å se og oppleve i Lund. Start dagen på en av de koselige, lokale kafeene i hjertet av lund, som ligger parallelt med handlegatene. Ta deretter beina fatt og opplev byen til fots. Gå gjennom gater og opplev mer enn 1000 år med historie. Et besøk til universitetet med sine 40 000 studenter er et must. Videre kan du gå til Saluhallen, hvor du har mange steder å velge mellom for å nyte en god lunsj. En kort spasertur herfra finner du det historiske museet, et fire-etasjers museum med historie, arkeologi og kunst. Her finnes det til og med en egen utstilling for Lunds domkirke, som viser unike detaljer fra ulike epoker.


Informasjon om opphold i Lund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Lund

1 011 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Lund. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Lund. Prisene kan være hele 36 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Lund og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Du kan finne et flott sted å bo i Lund ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Lund