Hoteller i Ystad, Sverige

Finn tilbud på 14 hoteller i Ystad, Sverige

Ystad, Sverige
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Ystad

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ystad
Pris
kr439
kr2895
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ystad

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ystad
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
57 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

553 kr–2 213 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
2 894 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
553 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Ystad på er: 1-2 stjerne, 39 dag før. 3 stjerne, 42 dag før. 4-5 stjerne, 20 dag før.

1-2 stjerne

1 206 kr–1 353 kr

3 stjerne

1 196 kr–1 343 kr

4-5 stjerne

2 129 kr–3 209 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Ystad

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ystad

Laveste hotellpris

439 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Villa Sommarro (S01240)

Hoteller i nærheten av flyplassen

356
Den rimeligste prisen for et rom i Ystad funnet siste 7 dager er 439 kr/natten. Denne prisen fås hos Awesome apartment in Ystad with.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Villa Sommarro (S01240), det mest populære 5-stjerners hotellet i Ystad.
Det er er 356 hoteller i Ystad i nærheten av Malmö Sturup. Sturup Airport Hotel med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.

Ystad reisetips

Prisen på hotell i Ystad varierer etter overnattingstype, samt om du vil ha ekstra fasiliteter som f.eks. balkong på rommet. Du kan bestille ganske billige gjestehus for ca. 600-700 NOK for en natt, mens hotellene koster ca. 1500 NOK. Et hotellrom som virkelig oser luksus koster rundt 3500 NOK for en natt.

Ystads vakre natur og koselige restauranter kan nytes året rundt. Byen blir imidlertid spesielt populær om sommeren når stranden kan lokke med badetemperaturer og sol. Det holdes mange arrangement i området hele året, og blant disse er Ystad Sweden Jazz Festival spesielt populær. Den holdes hver sommer rundt juli og august.


Hvor mye koster et hotell i Ystad per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Ystad med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Ystad

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Ystad

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Ystad

Disse hotellene i Ystad har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Ystad

Campingplasser, gjestehus og ferieboliger i nærheten av stranden er et godt valg for familier. Barna har masse plass å leke på, og dere trenger ikke å gå langt for å ta dere en dukkert. Når det er sagt, bør vi også nevne at det finnes sentrumsnære hotell i Ystad med romslige familierom, bare noen hundre meter fra Stortorget. Hotell nær stranden kan også være et ypperlig valg for par som vil bo sentralt, men i rolige, romantiske omgivelser. Enkelte strandhotell ligger bare et par kilometer fra sentrum, og dere har derfor kort vei å gå til butikker og restauranter.

For å få billig, men bekvem, overnatting i Ystad kan du også vurdere ferieboliger som ligger et par, tre kilometer fra byen og stranden. Dyr er tillatt på enkelte av dem. Disse boligene passer også godt for backpackere og andre som reiser på budsjett. Skal du holde et arrangement eller konferanse? Ystad kan friste med moderne konferansehotell med gode møtelokaler, enten tett på Stortorget eller rett ved stranden. Det er fullt mulig å sende forespørsel om tidlig innsjekk, dersom dere har et travelt program og gjestene ankommer tidlig.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Ystad

Lilla Tåget er en morsom måte å oppdage byen på for reisende med barn. Toget har to ruter, hvor den ene tar deg med rundt i byen og den andre til Sandskogen. Her finner du en lekker strand med lange badebrygger, perfekt for å bade og sole seg i sommervarmen. Utflukter til Ystad Djurpark og Christinehofs Ekopark anbefales også for både store og små. Ekoparken er dessuten rik på kulturhistoriske severdigheter og vakker utsikt over storslått natur.

Ystad er et ypperlig sted for å dele romantiske dager med partneren, særlig hvis dere sjekker inn på en av de luksuriøse spahotellene. Det finnes over hundre butikker og mange restauranter i sentrum, ideelt når dere vil handle litt og nyte et deilig måltid for to. Skulle dere trenge litt spenning i tillegg til avslapning og velvære, kan dere delta på en guidet omvisning som tar dere med i krimhelten Wallanders fotspor.


Informasjon om opphold i Ystad

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ystad

Hoteller i Ystad har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 196 kr per natt.

Hoteller i Ystad har laveste priser i November. Prisen du må ut med kan være 58 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Ystad som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Ystad. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Ystad