Hoteller i Quebec

Hoteller i Quebec, Canada

Finn tilbud på 144 hoteller i Quebec, Canada

Quebec, QC, Canada
29. Feb — 1. Mar2
Sat 24.2.
Wed 28.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Quebec

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Quebec
Pris
kr765
kr2412
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Quebec

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Quebec

Pris

1 522 kr–1 978 kr

BILLIGSTE BYDEL I QUEBECSaint-Roch10 % billigereHoteller i Saint-Roch er de billigste i Quebec med en gjennomsnittspris på kun 1 522 kr per natt
DYRESTE BYDEL I QUEBECCap-Blanc14 % dyrereCap-Blanc har de dyreste hotellene i Quebec med rom med en gjennomsnittspris på 1 978 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I QUEBECVieux Québec60 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Vieux Québec enn noen andre land i Quebec

Ting å gjøre i Quebec


Hoteller i populære bydeler i Quebec

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Quebec, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Quebec

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Quebec
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
31 %forventet prisøkning

Pris

666 kr–2 387 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
666 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 869 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Quebec på er: 1-2 stjerne, 89 dag før. 3 stjerne, 79 dag før. 4-5 stjerne, 55 dag før.

1-2 stjerne

461 kr–2 181 kr

3 stjerne

1 048 kr–2 831 kr

4-5 stjerne

566 kr–5 032 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Quebec

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Quebec

Laveste hotellpris

577 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Fairmont Le Chateau Frontenac

Hoteller i nærheten av flyplassen

1034
Den rimeligste prisen for et rom i Quebec funnet siste 7 dager er 577 kr/natten. Denne prisen fås hos Sous-sol dans la Ville de Québec.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Fairmont Le Chateau Frontenac, det mest populære 5-stjerners hotellet i Quebec(8,7/10 rating - basert på 2 778 anmeldelser).
Det er er 1 034 hoteller i Quebec i nærheten av Quebec. Econo Lodge Airport med kortest avstand på 2,0 km fra denne flyplassen.

Quebec reisetips

Hvilke nabolag i Quebec bør jeg bo i hvis jeg ønsker å få tilgang til offentlig transport?

Fantastiske Quebec City har mange offentlige transportmuligheter som kan ta deg rundt til de mange attraksjonene i denne rolige byen. Et stort antall turister velger å ta inn skjønnheten i Quebec til fots. Men RTC-bussene er ganske praktiske, med terminaler i nedre Quebec og Sainte-Foy. Med dette i tankene kan du bestille ditt opphold på et hotell i Quebec, som Best Western Premier Hotel Aristocrate, som ligger i det travle Sainte-Foy-området. Å bo på koselige hoteller som Hotel Sainte-Anne i sentrum av Quebec vil også gi deg rask tilgang til Gare de Sainte-Foytrain stasjon.


Hvor mye koster et hotell i Quebec per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Quebec med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Quebec

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Quebec
Finn hosteller i Quebec

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Quebec

Disse hotellene i Quebec har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Quebec

Hvilket nabolag i Quebec bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Quebec er et utmerket reisemål for alle typer reisende. Hvis du er turist, er Old Quebec det ideelle stedet å bo. Auberge Saint-Antoine, et koselig hotell med utsikt over en vakker elv, vil gi deg en enorm luksus som vil inspirere deg til å utforske de ulike historiske attraksjonene. Hvis du reiser med din bedre halvdel og leter etter romantiske steder, er Old Quebec et sted som vil tilfredsstille deg. Du kan besøke dette området i en vakker hesteaktig vogn, nyte unik mat, avdekke skatter fra fortiden, og velge mellom romantiske, men billige hoteller i Quebec, som Fairmont Le Château Frontenac. Hvis du reiser for forretninger, bør Saint-Roch-området være høyt oppe på listen over potensielle overnattingssteder. Her finner du unge entreprenører ved siden av flotte hotell som Hotel Le Vincent.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Quebec

Hva er de mest populære attraksjonene i Quebec?

Quebec har sin rettferdige andel av skjulte perler, naturlige utsiktspunkt og historiske monumenter som er verdt å se. Terrasse Dufferin strandpromenaden, som ligger i det gamle Quebec-området, gir nydelig utsikt over St. Lawrence River (elv). Du kan finne billige hoteller i Quebec som Glorious Fairmont Le Château Frontenac luksushotellet, der du kan utforske det gamle Citadelle-fortet og de andre festningsverkene. En annen attraksjon er Musée de la Civilization (Museum of Civilization). Museet ligger i Basse-ville-området, og har gamle gjenstander som viser Quebec sin kultur og historie. Her finner du noen billige Quebec-hoteller, som Hotel Le Concorde, som du kan bestille gjennom momondo.

Hvilke nabolag i Quebec har et stort utvalg av barer og restauranter?

Quebec er hjem til ulike nabolag som har trendy barer og restauranter. Saint-Roch er et pulserende nabolag i sentrum av Quebec som tilbyr mange bar- og restaurantalternativer, som den populære og innovative Laurentien Buvette Gourmande. Du kan komme deg til dette livlige nabolaget på 76-bussen. Parliament Hill-nabolaget er et annet flott område å utforske. Her finner du barer og restauranter for å imøtekomme ethvert budsjett. Restauranter som L'Atelier og D'Orsay, som serverer europeisk-inspirert mat, vil garantert imponere deg. Å komme seg til dette området er enkelt: Bare finn en linje 1-transport og gå av i nærheten av Parliament Hill.

Hvilke populære arrangementer finner sted i Quebec?

Quebec City er vert for noen kjente festivaler og arrangementer. Quebec Winter Carnival, som holdes hver februar på Jacques Cartier Square, er en av byens mest bemerkelsesverdige festivaler. Festivalen har snø- og isskulpturer, hundekjøring og hesteslede. Du kan komme deg til festivalen ved å bruke RTC-bussene. En annen stor Quebec-begivenhet er den årlige Montreal International Jazz Festival. Festivalen, som arrangeres hver november på Place des Artes, har strålende konserter der jazzartister trer opp på scenen for underholdende forestillinger. Du kan komme deg til lokalet ved å ta t-banen, som stopper på Place des Artes stasjon. Quebec City Summer Festival, som arrangeres på historiske Plains of Abraham hver juli, er en av byens mest omfattende arrangementer. Det 11 dager lange arrangementet har morsomme forestillinger, tegnefilmunderholdning,levende musikk, og mye mer. Du kan komme deg til festivalen med RTC-busser.


Informasjon om opphold i Quebec

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Quebec

Hvor mye koster et hotell i Quebec?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 795 kr per natt ved bestilling av hotell i Quebec. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Quebec?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Quebec. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 60 %.

Hvilken dag er den billigste i Quebec?

Prisen på hotellrom i Quebec vil variere fra dag til dag, men generelt er fredag den gunstigste dagen, og torsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Quebec?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Quebec 2 425 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 70% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Quebec (1 795 kr per person, per natt).

Hvor i Quebec bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Vieux Québec, Vieux-Limoilou, Pointe-de-Sainte-Foy og Saint-Sauveur når de skal reise til Quebec.

Har Quebec vandrehjem?

Det flere 6 vandrehjem i Quebec hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Ekono Hostel La Belle Planete Backpackers Downtown Quebec City er det mest populære vandrehjemmet i Quebec for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Quebec.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Quebec fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 801 tilbydere å velge mellom fra Quebec hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Quebec fra hoteller sist?

Pris for Quebec fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Quebec

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Quebec

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Quebec gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Quebec hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Quebec?

momondo finner et flott sted å bo i Quebec ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Quebec på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Quebec


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Quebec
Sat 24.2.
Wed 28.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post