Hoteller i Bloomington

Hoteller i Bloomington i IN

Finn tilbud på 30 hoteller i Bloomington i IN

Bloomington, IN, USA
2. mar. — 3. mar.2
ma. 26.2.
fr. 1.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Bloomington

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bloomington
Pris
kr547
kr1579
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Bloomington


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bloomington

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bloomington
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
47 %forventet prisnedgang
47 %forventet prisøkning

Pris

1 067 kr–3 828 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 183 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 828 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bloomington på er: 1-2 stjerne, 7 dag før. 3 stjerne, 38 dag før.

1-2 stjerne

758 kr–5 408 kr

3 stjerne

1 168 kr–6 524 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bloomington

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bloomington

Laveste hotellpris

547 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

1527
Den rimeligste prisen for et rom i Bloomington funnet siste 7 dager er 547 kr/natten. Denne prisen fås hos Quality Inn Bloomington Near University, a 2-stjerners hotell.
Det er er 1 527 hoteller i Bloomington i nærheten av Indianapolis internasjonale. Catalina Airport Motel med kortest avstand på 2,4 km fra denne flyplassen.

Bloomington reisetips

Hvilke nabolag i Bloomington bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Bloomington har et etablert transportsystem som består av busser, shuttle-tjenester og bybane. Du kan bo i nesten alle nabolag uten å gå på kompromiss med tilgangen til offentlig transport. Busser er spesielt ideelle for urbane nabolag som Green Acre og Elm Heights. Busstasjonene i disse områdene er noen få minutters gange unna. Det er verdt å merke seg at selv forstadsnabolag, inkludert Broadway og Highland Village, ikke svekker tilgangen til offentlig transport. Noen klassiske hoteller i Bloomington, som Hyatt Regency, som du kan bestille gjennom momondo, vil også gi deg skytteltjenester. En bybane er et annet alternativ hvis hotellet ditt er i nærheten av Mall of America.


Hvor mye koster et hotell i Bloomington per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bloomington med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bloomington

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bloomington

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bloomington

Disse hotellene i Bloomington har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bloomington

Hvilket nabolag i Bloomington bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Bloomington er en svært imøtekommende by, og stedet har nabolag for forretnings- og fritidsreisende. Hvis du besøker stedet for moro skyld, bør du synes at østsiden av Bloomington et ideelt sted å bo. Nabolag som Blue Ridge og Eastern Heights er hjem til noen billige hoteller i Bloomington, inkludert Cascades Inn og Quality Inn Bloomington. Disse hotellene gir enkel tilgang til offentlig transport og et utvalg av kjøpesentre, inkludert den travle Bloomington Target. Hvis du er på forretningsreise, bør Downtown Bloomington være ideelt. Det er også hoteller som Courtyard by Marriott Bloomington, som er flott for forretningsreisende på grunn av sine konferansesaler. Nabolag som Green Acre vil tilfredsstille deg hvis du tilfeldigvis er forsker. Det finnes flere hoteller her, som Comfort Inn Bloomington, i gåavstand fra Indiana University Bloomington. Bloomington Transit-bussen gir deg tilgang til disse nabolagene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bloomington

Hva er de mest populære attraksjonene i Bloomington?

Bloomington er hjem til noen av de mest utsøkte stedene en turist kan håpe å utforske. Du kan enkelt få tilgang til de fleste nettsteder via offentlig transport. Indiana University Bloomington, som ligger på 7th Street, har en vakker blanding av ting å se, og starter med sin kalksteinarkitektur. Du kan også sjekke ut sine atletiske arenaer og gallerier, eller besøke campus teater, hvor du kan nyte originale show. B-Line Trail gir noen miles med fredelig sykling i hjertet av Bloomington. Før du kommer til enden av stien på Country Club Drive, sjekk ut WonderLab. Den vitenskapelige og teknologiske magien som vises i dette museet, vil forbløffe deg og dine barn. Hvis du tilfeldigvis er en naturelsker, vil Hoosier National Forest, hvis inngangspunkt er i Bedford, gjøre dagen din. The Eskenazi Museum of Art, som ligger på Indiana University Bloomington campus, har også må besøke steder. Mens du relishing museets moderne kunst, sørg for å dra nytte av bekvemmelighetene som tilbys av billige hoteller i Bloomington, som SpringHill Suites by Marriott Bloomington, som kan bestilles gjennom momondo.

Hvilke nabolag i Bloomington har et stort utvalg av barer og restauranter?

Bloomington er aldri kort av steder å krydre dagen med rimelige delikatesser. Downtown Bloomington har mange koselige spisesteder, for eksempel Graduate Hotel, som ligger på East Kirkwood Avenue. Forvent å ha en smak av Bloomington varme og kalde drikker, som espresso og iskaffe. I tillegg smørbrød, supper, stekt og stekt kylling liste blant de tilgjengelige retter. Du kan komme til Bloomington sentrum med Bloomington Transit buss system. North College Avenue ville også gjøre et flott sted å oppleve store Bloomington retter. Hoteller som Hilton Garden Inn, som du kan bestille gjennom momondo, gir deg dessert og hovedretter. Du kan også bestille rimelige øl og margaritas på hotellet. College Avenue er tilgjengelig via offentlig transport, for eksempel Go Express Travel buss.

Hvilke populære arrangementer finner sted i Bloomington?

Bloomington er epicenter i Indiana. Det er nesten en garanti for å finne en fantastisk festival når som helst på året. Hvis du er en musikkelsker, bør Lotus World Music Festival holdt hver høst gjøre oppholdet ditt livlig og bemerkelsesverdig. Arrangementet foregår i ulike gater og har mange kunstnere. Som det skjer i Downtown Bloomington, er den enkleste måten å komme seg til det gjennom buss eller skytteltjeneste. Den lille 500, et sykkelarrangement som holdes den tredje helgen i april, er ideell for turister som er interessert i sykling. Du kan delta på arrangementet på Bill Armstrong Stadium i Indiana University Bloomington ved hjelp av Indiana University Campus Bus.


Informasjon om opphold i Bloomington

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bloomington

Hvor mye koster et hotell i Bloomington?

Hoteller i Bloomington har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 989 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bloomington?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Bloomington. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 48 %.

Hvilken dag er den billigste i Bloomington?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Bloomington. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Bloomington?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (99 mm) gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Bloomington.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bloomington fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 165 tilbydere å velge mellom fra Bloomington hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bloomington fra hoteller sist?

Priser for Bloomington fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Bloomington

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bloomington

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Bloomington gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Bloomington og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Bloomington?

Når alle alternativene for overnatting i Bloomington er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Bloomington på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Bloomington

Populære byer i USA
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Bloomington
ma. 26.2.
fr. 1.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post