Finn billige fly til Jinju

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Jinju

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jinju fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Busan

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jinju

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Busan (PUS)

Vanligvis er flyvninger til Jinju fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Busan Gimhae, som i gjennomsnitt koster 7 390 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Jinju?

  • Hvilken flyvning til Jinju er den absolutt billigste?

    494 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Jinju. Denne flyvningen er fra Jeju by, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Jinju. Du kan finne den billigste prisen til Jinju fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Jinju?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Jinju. Hvis du planlegger å fly til Jinju, bør du vurdere å bestille flyvninger til Yeosu flyplass (58 km fra sentrum i Jinju), Busan Gimhae flyplass (78 km fra sentrum i Jinju), Daegu flyplass (94 km fra sentrum i Jinju), Gwangju flyplass (116 km fra sentrum i Jinju), eller Ulsan flyplass (123 km fra sentrum i Jinju).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Jinju?

    Daegu flyplass har en gjennomsnittspris på 3 544 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Jinju. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.