Finn billige fly til Cantabria

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cantabria

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Cantabria

Beste pris på enveisbillett

761 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 036 kr

Raskeste flytid

6t 20m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Cantabria fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 761 kr (Oslo Gardermoen til Santander).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Cantabria fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 036 kr (Oslo Gardermoen til Santander).
Den kjappeste flyvningen til Cantabria fra Norge tar 6t 20m (Oslo Gardermoen til Santander).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Cantabria, deriblant Iberia og Vueling.

De billigste flyvningene til byer i Cantabria

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Cantabria fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Cantabria

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Cantabria

Du kan finne fly til Cantabria med priser fra kun 792 kr/per person, avhengig av hvor du reiser fra. I gjennomsnitt koster flyvninger til Cantabria 1 471 kr/per person.

Cantabria har som regel en temperatur på mellom 10 °C(Januar) og 20 °C(august). Hvis man ønsker å unngå regn og/eller snø under reisen til Cantabria, er det lurt å planlegge å reise i løpet av juli, juni eller mai, da dette er måneder med mindre sannsynlighet for nedbør.

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Cantabria (Santander), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 8t 05m.

Du kan regne med å måtte betale 1 960 kr i snitt for en flybillett til Cantabria. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 622 kr til Cantabria, som er det laveste vi har sett den siste uken. 4 094 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Cantabria, mens alt rundt 1 958 kr og under er rimelig for denne strekningen.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Cantabria? Sjekk ut disse byene og ta deg tiden til å sjekke ut noen av de mest populære severdighetene i Cantabria.

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Cantabria

Finn flyvninger til disse populære byene i Cantabria fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Cantabria

Disse rutene har de billigste flyvningene til Cantabria som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSantander8t 05m2 470 kr

Populære flybilletter til Cantabria

Finn dine flybilletter til Cantabria med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Santander
Raskeste flytid8t 05m
Billigst pris2 470 kr

Start planleggingen av reisen til Cantabria


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Cantabria når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Cantabria, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Cantabria med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Cantabria. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Cantabria, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Cantabria og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.