Billige flyvninger fra Oslo til San Sebastian fra 2 225 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til San Sebastian

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til San Sebastian, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

14t 10m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i San Sebastian

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Oslo til San Sebastian tar 14t 10m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til San Sebastian. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Torp Sandefjord flyplass - San Sebastián flyplass.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av San Sebastian: San Sebastián (EAS)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til San Sebastian

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til San Sebastian?

Januar

Måneden med de billigste flyvningene til San Sebastian fra Oslo er Januar. Den dyreste måneden er juli

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til San Sebastian fra Oslo?

Vueling

Iberia og Vueling er de mest populære selskapene som flyr fra Oslo til San Sebastian

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - San Sebastián

Fly fra Oslo Gardermoen til San Sebastián for de beste Oslo - San Sebastian flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til San Sebastian?

54 dager før

Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til San Sebastian er ca. 54 dager før avreise


Finn de billigste enveisflyvningene fra Oslo til San Sebastian

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Oslo til San Sebastian, bør du ta en titt på noen av tilbudene våre nedenforfra Iberia
Iberia
17. jul.
OSL07:10Oslo Gardermoen
6t 35m
1 stopp
EAS13:45San Sebastián
3 698 kr
Finn lignende
Iberia
18. jul.
OSL03:05Oslo Gardermoen
25t 30m
2 stopp
EAS04:35San Sebastián
3 968 kr
Finn lignende
Iberia
17. jul.
OSL04:00Oslo Gardermoen
12t 30m
2 stopp
EAS16:30San Sebastián
4 045 kr
Finn lignende

De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til San Sebastian

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til San Sebastian med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
IberiaPrisFra 1 954 krGratis kanselleringRangering
7,1
Søk etter flyreiser med Iberia
VuelingPrisFra 2 206 krGratis kanselleringRangering
8,1
Søk etter flyreiser med Vueling

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til San Sebastián som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    Noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til San Sebastián innfører nye retningslinjer på grunn av de globale følgene av COVID-19. Noen av flyselskapene som muligens fjerner gebyrene for kansellering, er Iberia og Vueling. I den fullstendige listen kan du søke etter flyselskaper, f.eks. Iberia, som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra Oslo til San Sebastián med fly?

    Avstanden mellom Oslo og San Sebastián er ca. 2034,8 km.I nærheten av Oslo finnes det to internasjonale flyplasser, nemlig Torp Sandefjord Lufthavn og Oslo Lufthavn på Gardermoen. Begge flyplassene kan nås via både kollektivtransport og ved hjelp av bil eller taxi, men det er utvilsomt kortest avstand til Oslo Lufthavn fra Oslo sentrum. Hovedflyplassen i Norge er Oslo Lufthavn, og dermed er det også landets største flyplass med et stort utvalg av butikker og spisesteder. Torp er en langt mindre flyplass, men nettopp derfor er det også færre mennesker der, som kan gjøre reisen mindre hektisk og gi lettere oversikt. En ekstra fordel ved Oslo Lufthavn er derimot at flyplassen tilbyr flyreiser til et større antall destinasjoner. Torp Lufthavn tilbyr for eksempel ingen flyvninger fra Oslo til San Sebastian direkte. I San Sebastian er det kun én flyplass å fly til, nemlig San Sebastian Airport.


Skal du til Oslo Lufthavn har du flere transportmuligheter å velge mellom. Hvis du reiser fra en destinasjon mellom Lillestrøm og Drammen kan flytoget anbefales. Dette hurtigtoget har hyppige avganger, og fra Oslo sentrum er reisetiden på litt over 20 minutter. Fra Drammen er reisetiden nesten nøyaktig én time. Dersom du bor sentralt i Oslo er et annet godt alternativ å ta flybussen, og denne kjører deg til Oslo Lufthavn på rundt 40 til 50 minutter. I tillegg kjører flybussen mellom Fredrikstad og Oslo Lufthavn. Du kan også ta taxi eller kjøre egen bil. Det er mange gode parkeringsmuligheter ved Oslo Lufthavn, og det kan være en god idé å bestille i forkant av reisen. Skal du komme deg fra San Sebastian flyplass til San Sebastian sentrum, har du også flere valg. Det går mange forskjellige busser, deriblant buss E20, E21, E23, E27 og E28, og bussturen tar fra en halvtime til én time. Det er også mulig å kjøre bil eller å ta taxi, og kjøreturen tar mellom en halvtime og 45 minutter.

Byene som ligger nærmest San Sebastian flyplass er Hondarribia, Irun, Errenteria, Pasaia, Hernani, Zarautz og selvfølgelig San Sebastian. Den største av disse er San Sebastian, med i underkant av 200 000 innbyggere. Det går busser via flyplassen jevnlig, både til Hondarribia, Irun, Errenteria, Pasaia og San Sebastian. Fra San Sebastian og videre til Hernani er det mulig å ta et tog som tar mellom ti minutter og et kvarter, og hvis du skal til Zarautz er buss et godt og billig alternativ. Du kan også ta taxi eller kjøre fra San Sebastian flyplass til alle de nevnte destinasjonene, og da kan alle stedene nås på mindre enn én time.


Alternative fly Oslo-San Sebastian

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Bilbao
Raskeste flytid3t 15m
Billigst pris1 021 kr
Flyvninger fra Trondheim til San Sebastian
Raskeste flytid10t 30m
Billigst pris4 064 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bilbao
Raskeste flytid24t 20m
Billigst pris3 583 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til San Sebastian

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til San Sebastian

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle alternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen fra Oslo til San Sebastian. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser fra Oslo til San Sebastian for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene til San Sebastian fra Oslo. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på flyreiser fra Oslo til San Sebastian. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.