Finn billige fly til Ancona

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Ancona

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ancona

Beste pris på tur/retur-billett

3 196 kr

Raskeste flytid

5t 35m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Ancona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 196 kr (Oslo Gardermoen til Ancona Falconara).
Den kjappeste flyvningen til Ancona fra Norge tar 5t 35m (Oslo Gardermoen til Ancona Falconara).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Ancona, deriblant Lufthansa.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ancona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ancona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ancona

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ancona

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Pescara (PSR)

Vanligvis er flyvninger til Ancona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Pescara Liberi, som i gjennomsnitt koster 1 647 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANCONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ancona koster i gjennomsnitt kun 2 073 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANCONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember85 % dyrereDet koster ca. 5 944 kr for flyvninger til Ancona fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANCONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober268 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ancona fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ancona?

Skal du reise fra Oslo lufthavn Gardermoen og til Marche lufthavn i Ancona (tidligere Ancona Falconara lufthavn), så kan du regne med en reisetid på i overkant av 6 timer, inkludert én mellomlanding, ofte i München. Reiser du fra Trondheim lufthavn Værnes, må du regne med to stopp på veien, og en reisetid på omtrent 10 timer. Fra Bergen lufthavn Flesland må du også påberegne et par mellomlandinger, og en flytid fra 11 timer og oppover. Skal du reise fra Tromsø lufthavn Langnes, så er flytiden enda litt lengre, på omtrent 19 timer eller mer.

Dessverre så finner du ingen Ancona-flytilbud som går direkte fra Norge. Flybilletter til denne italienske byen går ofte gjennom andre europeiske byer, som München, København eller Barcelona, for å nevne noen. Du kan likevel finne gode flygninger til Ancona, Italia som du enkelt og greit kan bestille via momondo. Du kan også velge å fly til for eksempel Roma og ta buss videre til Ancona derfra. Bussturen fra Roma og til Ancona tar litt over 4 timer, noe som kan være tidsbesparende sammenlignet med en eventuell ekstra mellomlanding.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Ancona fra Tirana for 372 kr. Dette er 90 % billigere enn de fleste flytilbudene til Ancona. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Ancona fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Ancona fra Norge på, er juni. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 073 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Ancona i juni, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 406 kr.

De som skal fly til Ancona kan potensielt finne bedre priser for Rimini Miramare flyplass (86 km fra Ancona ), Perugia Sant Egidio flyplass (97 km fra sentrum i Ancona) eller Pescara Liberi flyplass (140 km fra sentrum i Ancona), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Pescara Liberi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Ancona, med en gjennomsnittspris på 1 913 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Ancona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ancona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL12:05Oslo Gardermoen
20t 45m
2 stopp
AOI08:50Ancona Falconara
9. okt.
AOI02:15Ancona Falconara
11t 10m
2 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
3 196 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. okt.
OSL03:15Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
AOI08:50Ancona Falconara
9. okt.
AOI02:15Ancona Falconara
4t 35m
1 stopp
OSL06:50Oslo Gardermoen
3 709 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL15:40Oslo Gardermoen
17t 10m
2 stopp
AOI08:50Ancona Falconara
9. okt.
AOI02:15Ancona Falconara
4t 35m
1 stopp
OSL06:50Oslo Gardermoen
3 871 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. sep.
OSL03:15Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
AOI08:50Ancona Falconara
25. sep.
AOI02:15Ancona Falconara
7t 05m
2 stopp
OSL09:20Oslo Gardermoen
5 640 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. sep.
OSL13:45Oslo Gardermoen
19t 05m
2 stopp
AOI08:50Ancona Falconara
25. sep.
AOI02:15Ancona Falconara
16t 55m
2 stopp
OSL19:10Oslo Gardermoen
6 353 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. sep.
OSL03:15Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
AOI08:50Ancona Falconara
25. sep.
AOI02:15Ancona Falconara
16t 00m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
6 781 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ancona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ancona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
OSLOslo Gardermoen
5t 35m
AOIAncona Falconara

Hvilke flyselskaper flyr til Ancona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ancona

Hvilke flyselskaper flyr til Ancona?

På flyreiser fraNorge til Ancona, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa og Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Lufthansa til Ancona

Det går 11 fly med Lufthansa til Ancona under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Munchen Franz Josef Strauss, og den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo, kostet 1 720 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Ancona). Lufthansa har en score på 7,2 basert på 348 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Ancona

Under finner du alle flyplassene i Ancona sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Marche lufthavn i Ancona?

Du finner flere gode alternativer når det kommer til transport fra Marche lufthavn i Ancona og inn til sentrum. Du kan for eksempel velge å benytte deg av taxi, som du finner ved ankomstområdet på flyplassen. Du kan også velge å forhåndsbestille drosje, om du ønsker å være helt sikker på at du finner skyss tilgjengelig når du ankommer flyplassen. Du kan også benytte deg av tog eller buss hvis du ønsker et kollektivt alternativ. Vil du være mer selvstendig under oppholdet ditt i Ancona og Italia, så kan du også velge å leie bil. Du finner flere bilutleiefirmaer ved flyplassen, så du kan velge det alternativet som passer best for deg og ditt eventuelle reisefølge.


Populære flybilletter til Ancona

Finn dine flybilletter til Ancona med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ancona
Raskeste flytid5t 35m
Laveste pris3 196 kr

Visumkrav for Ancona

For å besøke Italia og Ancona så trenger du gyldig pass eller annen nasjonal ID med reisetillatelse. Du kan kanskje komme deg inn i landet uten gyldig legitimasjon, men Italia krever identifikasjon ved utreise. Du trenger også ofte pass for å sjekke inn på hoteller i Italia, så om du skal på hotellovernatting, så må du også huske passet til dét, og gyldig legitimasjon må alltid medbringes innad i landet. Nødpass aksepteres også.


Start planleggingen av reisen til Ancona


De beste tingene å se og gjøre i Ancona

Ancona har mengder av arkitektur og vakre omgivelser å by på. Selve havna i Ancona er et syn i seg selv, og her kan du rett og slett bare vandre rundt og ta innover deg byen og havneaktiviteten, eller legge turen innom en av de mange restaurantene i området. Ønsker du å oppleve arkitektur på reisen til Ancona, så kan du avlegge Cattedrale di San Ciriaco en visitt. Denne katedralen ligger på toppen av Monte Guasco, og er den mest ikoniske religiøse strukturen i hele byen. Føler du at du har det i deg, så kan du velge å gå den snirklete veien opp til dette stedet som også er et fantastisk utsiktspunkt over byen. Er du i et historisk humør, så kan du ta turen til det nasjonale arkeologiske museet i byen. Dette museet huser massevis av gjenstander som har blitt ekskavert i Marche-regionen. Utstillingen her er både lærerik og minneverdig, og definitivt verdt turen. Arco di Traiano er et annet sted som bør være på lista over ting du vil se i Ancona. Dette monumentet finner du i havneområdet, og det viser til byens historiske fortid og tilknytning til romerriket.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Ancona. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Ancona med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Ancona. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Ancona nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Ancona og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Ancona

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Ancona

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.