Finn billige fly til Kavála

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kavála

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kavála fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Thessaloniki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kavála

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Thessaloniki (SKG)

Vanligvis er flyvninger til Kavála fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Thessaloniki Makedonia, som i gjennomsnitt koster 2 026 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Kavála?

  • Hvilken flyvning til Kavála er den absolutt billigste?

    Den beste prisen som er funnet på momondo til Kavála, lå på 634 kr/per person fra Göteborg, noe som er 68 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kavála. Du kan finne den billigste prisen til Kavála fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kavála?

    De som skal fly til Kavála kan potensielt finne bedre priser for Thessaloniki Makedonia flyplass (130 km fra Kavála ), Alexandroúpoli Demokritos flyplass (130 km fra sentrum i Kavála) eller Város Limnos flyplass (134 km fra sentrum i Kavála), avhengig av måned og avreiseflyplass.

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kavála?

    Med en gjennomsnittspris på 1 012 kr per person, er det Város Limnos flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Kavála. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Start planleggingen av reisen til Kavála