Finn billige fly til Kavála

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 24.8.
on. 31.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kavála

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kavála fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Thessaloniki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kavála

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Thessaloniki (SKG)

Vanligvis er flyvninger til Kavála fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Thessaloniki Makedonia, som i gjennomsnitt koster 2 536 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Kavála?

Reiser du fra Oslo lufthavn Gardermoen til Kavala flyplass i Hellas, så vil det ta litt over seks timer, med en hurtig mellomlanding ute i Europa. Reiser du fra Bergen Flesland så vil det ta omtrent syv timer å komme seg til Kavala International Airport Alexander the Great, med en rask mellomlanding på veien. Fra Stavanger Sola vil flyturen sørover ta i underkant av syv timer, litt avhengig av flere faktorer, som vær og vind.

Det finnes dessverre ingen direkte flygninger fra hverken Oslo, Bergen eller Stavanger. Til gjengjeld er det mulig å fly via både Göteborg og Stockholm for en rask tur sørover. Alternativt er det mulig å mellomlande på flyplasser i for eksempel Frankfurt eller i München. Det går også an å fly via London Gatwick for reisende som foretrekker dét, noe som kan være fint for deg som reiser fra norske byer som Stavanger. Du finner gode flytilbud og billige flybilletter blant momondo sitt store utvalg.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Kavála, lå på 110 kr/per person fra Bucuresti, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kavála. Du kan finne den billigste prisen til Kavála fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Kavála kan potensielt finne bedre priser for Thessaloniki Makedonia flyplass (130 km fra Kavála ), Alexandroúpoli Demokritos flyplass (130 km fra sentrum i Kavála) eller Város Limnos flyplass (134 km fra sentrum i Kavála), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 2 867 kr per person, er det Alexandroúpoli Demokritos flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Kavála. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Kavála?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kavála

Hvilke flyselskaper flyr til Kavála?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Kavála fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Lufthansa. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Kavála jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Kavála

Under finner du alle flyplassene i Kavála sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kavala lufthavn?

Fra Kavala flyplass finner du flere gode alternativer når det gjelder transport og framkomstmidler til sentrum av byen. Det finnes en flybuss som forbinder sentrum av Kavala med flyplassen, men merk at i lavsesongen så varierer det hvor ofte bussen kjører, slik at du bør sjekke det ut på forhånd. For deg som reiser i større grupper eller for familier på tur, så er leiebil eller drosje kanskje et bedre alternativ. Når det gjelder drosje, så er det en fast pris for alle som kjører denne strekningen. Du kan alternativt ta en taxi til busstasjonen i Chrysoupolis, hvor det går hyppige busser videre inn til sentrum for deg som vil spare litt penger. Når det gjelder leiebil, så er alle de store leiebilselskapene tilstede på flyplassen, slik at det er enkelt med bestilling og henting av bil. Det vil i mange tilfeller også være mulig å levere tilbake leiebilen i en annen by for deg som ønsker det, ofte mot et tillegg i prisen.


Visumkrav for Kavála

Kavala har ingen spesielle krav til visum for utenlandske besøkende fra EU eller Schengen-området. Det betyr at det eneste nordmenn trenger å huske på er et gyldig pass og førerkort for deg som skal leie bil.


Start planleggingen av reisen til Kavála


De beste tingene å se og gjøre i Kavála

Kavala er kjent for sin vakre havn som er full av liv og røre. Her er det gode muligheter for å hoppe på en ferge videre til Thassos, Limnos eller Mitilini for deg som ønsker det. Det er også flere tilbydere av vannscootere og surfebrett i dette området, for deg som vil prøve deg på det. En annen viktig attraksjon i den vesle byen er Agios Nikolas-kirken, som ligger omkranset av gamle ruiner. Den åpne plassen ved siden av, og de sjarmerende smågatene, er et populært sted for mat og drikke, slik at du enkelt kan slappe av. Videre bør du også få med deg den middelalderske akvedukten som har røtter helt tilbake til 1500-tallet, og som hadde en kritisk rolle når det gjaldt å sikre vannforsyningen i regionen. I kort avstand fra den vakre akvedukten finner du også Kavala-slottet, som stammer fra 1400-tallet. Dette slottet ligger på toppen av byen, med en fantastisk utsikt over både gamlebyen og havneområdet – en relativt kort og enkel tur som passer til alle folk i alle aldre. For deg som vil oppleve et annet historisk bygg, så er Halil Bey-moskeen verdt å få med seg, som ble bygget av Ottomanene i bysantisk stil.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Kavála. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Kavála med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Kavála flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Kavála. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kavála

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kavála

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.