Finn billige fly til Varna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Varna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Varna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Varna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Varna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Varna (VAR)

Vanligvis er flyvninger til Varna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Varna, som i gjennomsnitt koster 2 013 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VARNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Varna koster i gjennomsnitt kun 1 624 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VARNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember36 % dyrereDet koster ca. 2 744 kr for flyvninger til Varna fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VARNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli662 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Varna fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Varna?

Varna er en populær sommerdestinasjon for turister, og ikke overraskende er derfor sommermånedene også byens høysesong. I denne perioden er det fullt av liv i byen, og utallige med aktiviteter for hele familie. Imidlertid er også både fly og overnattingssteder betydelig mye dyrere i disse månedene enn resten av året. Dersom du er ute etter billige flybilletter til Varna, men samtidig ønsker å oppleve et behagelig klima, bør du besøke byen tidlig om høsten. Imidlertid er flyprisene fra Oslo til Varna relativt like året rundt, så dersom du ser etter billig fly til Varna bør du satse på å være tidlig ute for å komme i forkjøpet av andre solglade turister.

 • Hvilken flyvning til Varna er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Varna for 266 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Varna. Du kan finne den billigste prisen til Varna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Varna?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Varna i løpet av mars, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 692 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Varna?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Varna 40 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Varna med en gjennomsnittspris på 2 013 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Varna med en prislapp på kun 1 128 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Varna?

  De som skal fly til Varna kan potensielt finne bedre priser for Bourgas flyplass (79 km fra sentrum i Varna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Varna?

  Med en gjennomsnittspris på 2 764 kr per person, er det Bourgas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Varna. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Varna

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Varna som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
26. nov.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
29t 20m
2 stopp
VAR11:30Varna
5. des.
VAR01:05Varna
27t 55m
2 stopp
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
1 128 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
16t 35m
2 stopp
VAR09:40Varna
5. des.
VAR01:05Varna
34t 00m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
1 162 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL07:50Oslo Gardermoen
6t 20m
1 stopp
VAR14:10Varna
5. des.
VAR01:05Varna
34t 00m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
1 397 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
21t 10m
3 stopp
VAR09:40Varna
5. des.
VAR11:20Varna
21t 35m
2 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
2 306 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL07:50Oslo Gardermoen
6t 20m
1 stopp
VAR14:10Varna
5. des.
VAR10:55Varna
21t 45m
1 stopp
OSL08:40Oslo Gardermoen
2 500 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Varna

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Varna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Austrian Airlines og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
20. des.
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
20t 45m
2 stopp
VAR02:00Varna
1 178 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. des.
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
31t 35m
3 stopp
VAR12:50Varna
1 650 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. des.
OSL07:50Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
VAR14:05Varna
2 273 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Varna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Varna
 • Hvilke flyselskaper flyr til Varna?

  Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Varna med. Austrian Airlines, Turkish Airlines og Norwegian Air International er også populære valg ved reiser til Varna from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Varna jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Varna

Under finner du alle flyplassene i Varna sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Varna, ankommer du byens hovedflyplass Varna/Varna lufthavn. Herfra er det flere ulike måter å komme seg inn til byen på. Utenfor terminal 2 finner du buss nummer 409 som kan ta deg til sentrum og til hoteller ved Golden Sands. Bussturen tar omtrent 20 minutter til byen og 50 minutter til Golden Sands. Du kan kjøpe billett på bussen, og den har avgang hvert 15. minutt. Du kan også ta taxi fra flyplassen, eller leie bil fra et av de mange bilutleieselskapene som holder til her. Det tar ca. 15 minutter å kjøre til sentrum og 30 minutter å kjøre til Golden Sands, avhengig av trafikken.


Populære flybilletter til Varna

Finn dine flybilletter til Varna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Varna
Raskeste flytid22t 30m
Billigst pris976 kr
Flyvninger fra Bodø til Varna
Raskeste flytid13t 15m
Billigst pris4 688 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Varna

Du kan enkelt komme deg rundt i Varna til fots, og det er mange morsomme aktiviteter langs strandpromenadene. Alternativt kan du leie sykkel for å utforske området, og det er guidede sykkelturer tilgjengelig hver dag. Varna har også mer enn 40 busslinjer, som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen. En enkeltbillett til bussen koster 1 BGN (ca. 5 NOK). Du kan også ta taxi rundt i Varna, men vær obs på at du kan oppleve å måtte betale inntil ti ganger mer enn den normale prisen hvis du bruker feil taxiselskap. Anbefalte taxiselskaper er OK Trans, Varna, Evro, Triumph og Alpha taxi.


Visumkrav for Varna

Som norsk borger trenger du ikke visum før du skal fly til Varna for opphold i maksimum tre måneder eller 90 dager over en periode på seks måneder. Dersom du skal oppholde deg i landet utover dette, må du søke om oppholdstillatelse. Du kan imidlertid ikke reise hit uten pass, da dette er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Varna


De beste tingene å se og gjøre i Varna

Varna er Bulgarias tredje største by, og den mest interessante og kosmopolitiske byen på Svartehavskysten. Varna er en spennende kombinasjon av en havneby, en flåtebase og en badeby, og er et svært attraktivt sted å tilbringe noen dager. Her kan du oppdage byens historie, se noen av de mange attraksjonene og utforske et livlig kulturelt liv.

Hva bør du se i Varna?

Når du er i Varna er det flere severdigheter du bør få med deg. Blant annet er det verdt å ta turen innom Bulgarias største romerske badekompleks, det arkeologiske museet, Primorski-parken, naturhistorisk museum og det nasjonale maritime museet.

Kan du drikke vann fra springen?

Det anbefales ikke å drikke vann fra springen i Bulgaria. Kjøp i stedet flaskevann.

Gir du tips?

Offisielt sett er det ikke vanlig å tipse i Bulgaria, men du kan gjerne gi 5-10 % i taxier og runde opp når du er på restaurant.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Varna har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?