Finn billige fly til Varna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
to. 1.12.
to. 8.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Varna

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Varna

Beste pris på enveisbillett

2 335 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 207 kr

Raskeste flytid

8t 05m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Varna fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 335 kr (Oslo Gardermoen til Varna).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Varna fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 207 kr (Oslo Torp Sandefjord til Varna).
Den kjappeste flyvningen til Varna fra Norge tar 8t 05m (Oslo Gardermoen til Varna).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Varna, deriblant Turkish Airlines.

Varna flyinnsikt og trender

Se innsikt for Varna-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Varna?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Varna i løpet av februar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 226 kr.

Hvilken flyvning til Varna er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Varna for 380 kr/person, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Varna. Du kan finne den billigste prisen til Varna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Varna?

Flytiden fra Norge til Varna varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Varna (en av de mest populære rutene), tar det 19t 25m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Varna er fra Bergen Flesland til Varna, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Varna?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Varna 0 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Varna med en gjennomsnittspris på 3 058 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Varna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Varna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Varna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Varna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Burgas (BOJ)

Vanligvis er flyvninger til Varna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bourgas, som i gjennomsnitt koster 2 440 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VARNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Varna koster i gjennomsnitt kun 2 137 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VARNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 3 937 kr for flyvninger til Varna fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VARNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli577 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Varna fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Varna

Varna er en populær sommerdestinasjon for turister, og ikke overraskende er derfor sommermånedene også byens høysesong. I denne perioden er det fullt av liv i byen, og utallige med aktiviteter for hele familie. Imidlertid er også både fly og overnattingssteder betydelig mye dyrere i disse månedene enn resten av året. Dersom du er ute etter billige flybilletter til Varna, men samtidig ønsker å oppleve et behagelig klima, bør du besøke byen tidlig om høsten. Imidlertid er flyprisene fra Oslo til Varna relativt like året rundt, så dersom du ser etter billig fly til Varna bør du satse på å være tidlig ute for å komme i forkjøpet av andre solglade turister.

De som skal fly til Varna kan potensielt finne bedre priser for Bourgas flyplass (79 km fra sentrum i Varna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 3 093 kr per person, er det Bourgas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Varna. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Varna

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Varna som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Varna

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Varna

Hvilke flyselskaper flyr til Varna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Varna

Hvilke flyselskaper flyr til Varna?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Varna med. Ryanair, Turkish Airlines og Wizz Air er også populære valg ved reiser til Varna from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Varna jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Lufthansa til Varna

Lufthansa flyr til Varna ca. 2 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Lufthansa, men det er funnet priser helt nede i 2 992 kr fra Oslo Gardermoen til Varna. Lufthansa har fått en score på 7,2/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Austrian Airlines til Varna

Flytilbud med Austrian Airlines til Varna starter fra 3 522 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Stavanger Sola. I løpet av en normal uke er flyprisene for Austrian Airlines vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Wien Vienna Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Austrian Airlines til Varna, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Austrian Airlines får 7,1/10 i score, basert på 157 vurderinger.


Flyplasser nære Varna

Under finner du alle flyplassene i Varna sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Varna, ankommer du byens hovedflyplass Varna/Varna lufthavn. Herfra er det flere ulike måter å komme seg inn til byen på. Utenfor terminal 2 finner du buss nummer 409 som kan ta deg til sentrum og til hoteller ved Golden Sands. Bussturen tar omtrent 20 minutter til byen og 50 minutter til Golden Sands. Du kan kjøpe billett på bussen, og den har avgang hvert 15. minutt. Du kan også ta taxi fra flyplassen, eller leie bil fra et av de mange bilutleieselskapene som holder til her. Det tar ca. 15 minutter å kjøre til sentrum og 30 minutter å kjøre til Golden Sands, avhengig av trafikken.


Populære flybilletter til Varna

Finn dine flybilletter til Varna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Varna
Raskeste flytid17t 35m
Laveste pris1 207 kr
Flyvninger fra Bodø til Varna
Raskeste flytid27t 40m
Laveste pris5 213 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Varna

Du kan enkelt komme deg rundt i Varna til fots, og det er mange morsomme aktiviteter langs strandpromenadene. Alternativt kan du leie sykkel for å utforske området, og det er guidede sykkelturer tilgjengelig hver dag. Varna har også mer enn 40 busslinjer, som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen. En enkeltbillett til bussen koster 1 BGN (ca. 5 NOK). Du kan også ta taxi rundt i Varna, men vær obs på at du kan oppleve å måtte betale inntil ti ganger mer enn den normale prisen hvis du bruker feil taxiselskap. Anbefalte taxiselskaper er OK Trans, Varna, Evro, Triumph og Alpha taxi.


Visumkrav for Varna

Som norsk borger trenger du ikke visum før du skal fly til Varna for opphold i maksimum tre måneder eller 90 dager over en periode på seks måneder. Dersom du skal oppholde deg i landet utover dette, må du søke om oppholdstillatelse. Du kan imidlertid ikke reise hit uten pass, da dette er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Varna


De beste tingene å se og gjøre i Varna

Når du er i Varna er det flere severdigheter du bør få med deg. Blant annet er det verdt å ta turen innom Bulgarias største romerske badekompleks, det arkeologiske museet, Primorski-parken, naturhistorisk museum og det nasjonale maritime museet.

Det anbefales ikke å drikke vann fra springen i Bulgaria. Kjøp i stedet flaskevann.

Offisielt sett er det ikke vanlig å tipse i Bulgaria, men du kan gjerne gi 5-10 % i taxier og runde opp når du er på restaurant.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Varna har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Varna. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Varna på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Varna.

Ja. momondo kan spore flypriser for Varna og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.