Finn billige fly til Memphis

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Memphis?

14 timer og 25 minutter er den gjennomsnittlige flytiden til Memphis International Airport, USA, fra Oslo lufthavn. Hvis du heller vil reise med fly fra Bergen Flesland, tar turen over Atlanteren 15 timer og 10 minutter. Fra Stavanger Sola vil flyreisen i snitt ta 14 timer og 50 minutter, inkludert to mellomlandinger. Fra Trondheim Værnes kan du forvente å bruke 15 timer og 30 minutter. Hvis du heller reiser fra Mosjøen eller Bodø, vil du bruke 15 timer og 55 minutter. Hvis du starter turen ved Tromsø lufthavn, vil flyturen i snitt ta 16 timer og 25 minutter.

Det finnes ingen direkte flyforbindelser fra Norge eller resten av Europa, noe som betyr at samtlige passasjerer må bytte fly i USA for å komme seg videre til Memphis flyplass. Det går hyppige avganger mellom alle de store flyplassene i USA, som fra New York City, Boston, Atlanta, Houston, Chicago og så videre. Dette er byer som er lette å komme seg til fra Europa, som gjør Memphis til et utmerket reisemål for nordmenn. Fra Norge er den korteste ruten enten å fly via Amsterdam eller Paris over til Atlanta internasjonale flyplass, for deretter å bytte fly der. Det er også gode muligheter for å foreta en mellomlanding i London, før du fortsetter reisen mot New York John F Kennedy eller Chicago O`Hare. For gode flytilbud til Memphis og andre billige flybilletter, sjekk ut momondo sitt store utvalg.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Memphis i løpet av april, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 552 kr.

Olive Branch Arpt flyplass, Jonesboro flyplass, Jackson Mckellar Field flyplass eller Tupelo Lemons Municipal flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Memphis.Flotte tilbud på flyreiser til Memphis

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Memphis som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
35t 20m
MEMMemphis internasjonale
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
29t 19m
MEMMemphis internasjonale

Finn de billigste enveisflyvningene til Memphis

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Memphis, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av American Airlines og KLM
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
35t 20m
MEMMemphis internasjonale
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
29t 19m
MEMMemphis internasjonale

Hvilke flyselskaper flyr til Memphis?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Memphis

Hvilke flyselskaper flyr til Memphis?

På flyreiser fraNorge til Memphis, benytter momondos brukere som regel airlines such as Scandinavian Airlines, KLM, Delta og American Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Memphis

Under finner du alle flyplassene i Memphis sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Memphis flyplass?

Det enkleste alternativet er å benytte seg av drosje fra Memphis flyplass og inn til sentrum av byen. Du finner et solid utvalg av drosjer like etter ankomst, enten du reiser alene eller som en del av et større reisefølge. Videre finnes det et solid utvalg av leiebiler ved flyplassen, slik at du enkelt kommer deg rundt med egen bil. Memphis er kjent som en by med begrenset offentlig transport utenfor det historiske sentrumet, slik at en leiebil kan være svært nyttig. Du finner alle de store kjedene representert inne på flyplassområdet.


Populære flybilletter til Memphis

Finn dine flybilletter til Memphis med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Memphis
Raskeste flytid29t 19m
Laveste pris8 340 kr

Visumkrav for Memphis

For norske borgere, som vil ta turen til USA og Memphis, kreves det elektronisk innreisevisum. Du må få utstedt et slikt visum før innreise til landet. Dette visumet er gyldig i opptil 90 dager.


Start planleggingen av reisen til Memphis


De beste tingene å se og gjøre i Memphis

Alle besøkende til Memphis bør sjekke ut det rike utelivet og det levende musikklivet i denne byen. En av de mest kjente gatene i byen er Beale Street, som ofte blir trukket frem som utgangspunktet for den populære musikksjangeren «Blues». I denne gaten finner du en rekke legendariske barer og puber, hvor du kan vandre fra det ene sjarmerende stedet til det andre, og oppleve live-musikk med profesjonelle musikere hver kveld. Like i nærheten finner du flere museer dedikert til musikk. Kanskje mest kjent av dem alle er Memphis Rock`n Soul Museum, som er hjem til et stort utvalg av musikkinstrumenter og andre historiske effekter. Her får du en bred innføring i musikkhistorien, som har preget byen de siste tiårene, et museum som  anbefales på det sterkeste til alle musikkfans. Like i nærheten finner du Sun Studio, som er det mest kjente platestudioet i hele byen, og som blant annet har hatt besøk av Johnny Cash og Elvis tidlig i deres karrierer. Du får en omvisning for en billig penge, og det er åpent hver dag. Sjekk også ut Memphis dyrepark, hvis du reiser med familien eller med yngre barn som trenger litt annen underholdning enn de voksne. Denne dyreparken blir ofte regnet som en av de aller beste i hele USA med sitt imponerende utvalg av eksotiske dyr.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Memphis. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Memphis for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Memphis ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Memphis. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Memphis

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Memphis

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.