Hoteller i Madagaskar

Finn tilbud på 536 hoteller i Madagaskar

Madagaskar
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

De beste hotellene i Madagaskar

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Madagaskar
Pris
kr127
kr5323
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Madagaskar

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Madagaskar

Pris

186 kr–406 kr

BILLIGSTE BY I MADAGASKARAntananarivo39 % billigereHoteller i Antananarivo er de billigste i Madagaskar med en gjennomsnittspris på kun 186 kr per natt
DYRESTE BY I MADAGASKARToamasina25 % dyrereToamasina har de dyreste hotellene i Madagaskar med rom med en gjennomsnittspris på 406 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I MADAGASKARAntananarivo61 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Antananarivo enn noen annen by i Madagaskar

Ting å gjøre i Madagaskar


Hoteller i populære byer i Madagaskar

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Madagaskar, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Madagaskar

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Madagaskar
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
97 %forventet prisnedgang
48 %forventet prisøkning

Pris

32 kr–2 017 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
553 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 854 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Madagaskar

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Madagaskar

Laveste hotellpris

96 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Ravintsara Wellness Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

362

Gjennomsnitt antall netter på opphold

23 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Madagaskar funnet siste 7 dager er 96 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel St-Antoine, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Ravintsara Wellness Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Madagaskar(8,6/10 rating - basert på 159 anmeldelser).
Det er er 362 hoteller i Madagaskar i nærheten av Antananarivo. Sahamalaza med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 23 dager når e bor på i Madagaskar. Gjennomsnittprisen for 23 dager i Madagaskar siste uken er 27 369 kr.

Informasjon om opphold i Madagaskar

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Madagaskar

Hvilke byer i Madagaskar bør du bo?

Når du ser etter hotell på Madagaskar har du mye å velge mellom. Det er spesielt mange valg i hovedstaden Antananarivo, der du finner tilbud som La Ribaudière eller byene Nosse Bè (Nosy Be), Toamasina og Tamatave med for eksempel Anjimarango Beach Resort i Nosse Be som et godt alternativ. På Madagaskar er det gjort store investeringer den siste tiden for å heve standarden på blant annet hotellene, men du kan fortsatt finne mange billige hoteller på Madagasker som gir mye for pengene. Og du kan selvfølgelig også velge hoteller i Madagaskar som er av topp standard. Det er med andre ord noe for enhver, og med base i hovedstaden eller en av de andre større byene kommer du deg lett rundt på øya. Camping kan også være noe å vurdere, hvis du virkelig tenker å oppleve alt som Madagaskar har å by på! Og, glem ikke at infrastruktur og turistnæring har vært noe underutviklet, men som nevnt ser et lite oppsving nå.

Hvilke attraksjoner er populære på Madagaskar?

Dersom du ikke prater fransk anbefales det å å ta noen guidede turer  på Madagaskar. For å oppleve øyas perler er dette en stor hjelp med guide som kan forklare på engelsk. Husk at Madagaskar er stort, og du må kanskje søke opp hotell på Madagaskar for flere byer for å oppleve alt ... Det som virkelig trekker folk til øya er naturopplevelser. Her kan en oppleve dype regnskoger med utfordrende fotturer, eller fantastiske dykkeropplevelser ved flotte strender. Med et særegent dyreliv, der en kan oppleve lemurer og reptiler, samt også reise på hvalsafari er dette virkelig en destinasjon for naturopplevelser. Reis inn i naturparken Ranomafana National Park med en guide, eller opplev Andasibe-Mantidia National Park blant flere andre flotte opplevelser som venter. Men la deg ikke lure, det er mange spennende kulturelle opplevelser rundt om på Madagaskar. Finn og book et billig hotell på Madagaskar i dag via momondo, og opplev en perle av natur og kultur.

Hvilke byer på Madagaskar har det beste nattelivet?

Naturlig nok finner du det største utelivet i hovedstaden Antananarivo, og med hoteller som Havana Resort eller Hotel De L'avenue er du rett i nærheten av yrende opplevelser. Fra eksklusive Kudeta Urban Club som skifter fra bar til nattklubb. TIl mer intime Madagascar Underground som er kjent som en "travelers bar". Men også i de andre byene så vil du finne en rekke spennende utesteder. En tommelfingerregel er at der hvor det er godt med turister finnes det også godt med natteliv på Madagaskar.

Hvilke byer på Madagaskar har mest kultur og historie?

På grunn av sin plassering og sin geografi kan du på Madagaskar oppleve mange små kulturelle forskjeller fra by til by, og sted til sted. Det enkleste er nok å starte i hovedstaden og utforske denne smeltedigelen av afrikansk, med litt fransk, kultur derfra. Hva med å begynne på det populære Madagaskar hotellet Chez Jeanne Chambre d'Hote? Derfra kan du lett komme i kontakt med guider, og andre, som hjelper deg å finne frem.

Når er det billigst å besøke Madagaskar?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Madagaskar er mars. I gjennomsnitt koster det kun 32 kr per natt i mars. Den dyreste måneden for overnattinger i Madagaskar er august.

Hvor i Madagaskar velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Antananarivo enn noen andre byer når de reiser til Madagaskar.

Hvilken by i Madagaskar har de dyreste hotellrommene?

Nosy Be er den dyreste byen for hotellovernattinger i Madagaskar. Prisen per natt ligger på 434 kr og er 49 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Madagaskar.

Hvilken by i Madagaskar har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 225 kr per natt, er prisene på hotellrom i Antananarivo 6 % lavere enn i andre byer i Madagaskar.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Madagaskar fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 1 414 tilbydere å velge mellom fra Madagaskar hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Madagaskar fra hoteller sist?

Priser for Madagaskar fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Madagaskar

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Madagaskar

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Madagaskar gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Madagaskar hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Madagaskar?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Madagaskar. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Madagaskar på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.