Finn billige fly til Lampang

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
to. 30.11.
to. 7.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Lampang flyinnsikt og trender

Se innsikt for Lampang-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Lampang?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Lampang avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Chiang Mai tar det i snitt 33t 45m, men flyr du fra Bergen Flesland til Chiang Mai ligger flytiden på rundt 45t 20m. Chiang Mai er den mest populære flyplassen i Lampang.

De billigste flyvningene til flyplassene i Lampang

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lampang fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Chiang Mai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lampang

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Chiang Mai (CNX)

Vanligvis er flyvninger til Lampang fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Chiang Mai, som i gjennomsnitt koster 12 686 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Lampang

Hvilken flyvning til Lampang er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Lampang fra Bangkok for 287 kr. Dette er 79 % billigere enn de fleste flytilbudene til Lampang. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Lampang fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Lampang?

De som skal fly til Lampang kan potensielt finne bedre priser for Phrae flyplass (73 km fra sentrum i Lampang), Chiang Mai flyplass (76 km fra sentrum i Lampang), Sukhothai flyplass (122 km fra sentrum i Lampang), eller Nan flyplass (147 km fra sentrum i Lampang), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Lampang?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Lampang flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Lampang, med en gjennomsnittspris på 1 386 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Lampang flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Lampang flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Lampang flyplass fra flyvninger?

Fra og med november 2023, er det 1 tilbydere å velge mellom Lampang flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Lampang flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Lampang flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Lampang flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Lampang flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Lampang flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Lampang?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Lampang. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Lampang med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Lampang på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Lampang?

Når alle potensielle Lampang flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Lampang akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Lampang og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Lampang på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.