Finn billige fly til Pai

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Pai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Pai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Chiang Mai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Pai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Chiang Mai (CNX)

Vanligvis er flyvninger til Pai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Chiang Mai, som i gjennomsnitt koster 5 691 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Pai?

  • Hvilken flyvning til Pai er den absolutt billigste?

    409 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Pai. Denne flyvningen er fra Krabi, og er 33 % billigere enn de fleste flyvninger til Pai. Du kan finne den billigste prisen til Pai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Pai?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Pai. Hvis du planlegger å fly til Pai, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mae Hong Son flyplass (49 km fra sentrum i Pai), eller Chiang Mai flyplass (86 km fra sentrum i Pai).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Pai?

    Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Pai, er vanligvis Mae Hong Son flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 609 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Start planleggingen av reisen til Pai