Finn billige fly til Mumbai

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mumbai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mumbai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mumbai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mumbai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mumbai (BOM)

Vanligvis er flyvninger til Mumbai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mumbai Chhatrapati Shivaji, som i gjennomsnitt koster 4 653 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mumbai koster i gjennomsnitt kun 3 627 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember47 % dyrereDet koster ca. 6 845 kr for flyvninger til Mumbai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember513 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mumbai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Mumbai?

Mumbai ligger på vestkysten av Maharashtra i India, og er den mest befolkningsrike byen i landet. Den beste tiden å besøke Mumbai er fra oktober til april. Du kan sjekke momondo for å finne billige flybilletter til Mumbai i denne perioden. Da er det behagelige temperaturer og du kommer etter monsuntiden. Monsuntiden varer fra juni til september, og da kan store deler av byen være oversvømt.

Vil du finne billige flybilletter til Mumbai bør du se på reiser utenom sommer- og juleferien. I disse feriene er det populært å reise hit, og prisene er derfor noe høyere. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Mumbai. Sjekk gjerne reiser i mars, da er prisene lave og været er som regel bra. Du kan finne bedre tilbud dersom du bestiller et par måneder før avreise.

Besøk storbyen Mumbai og oppleve en av verdens mest spennende storbyer, fullt av mennesker, fantastisk mat og severdigheter.

 • Hvilken flyvning til Mumbai er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Mumbai fra New Delhi fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Mumbai. Du kan finne den billigste prisen til Mumbai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Mumbai?

  I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Mumbai fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 627 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Mumbai i august, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 885 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mumbai?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 15 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Mumbai. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 4 653 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Mumbai utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Mumbai for 3 935 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Mumbai?

  Pune Lohegaon flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Mumbai.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Mumbai?

  Pune Lohegaon flyplass har en gjennomsnittspris på 7 649 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Mumbai. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Mumbai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mumbai som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
8. jan.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
13t 50m
1 stopp
BOM15:10Mumbai Chhatrapati Shivaji
23. feb.
BOM21:05Mumbai Chhatrapati Shivaji
16t 10m
2 stopp
TRF13:15Oslo Torp Sandefjord
5 686 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. jan.
OSL01:30Oslo Gardermoen
13t 40m
1 stopp
BOM15:10Mumbai Chhatrapati Shivaji
2. feb.
BOM16:55Mumbai Chhatrapati Shivaji
18t 30m
2 stopp
OSL11:25Oslo Gardermoen
4 827 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL02:15Oslo Gardermoen
14t 15m
1 stopp
BOM16:30Mumbai Chhatrapati Shivaji
23. feb.
BOM23:00Mumbai Chhatrapati Shivaji
19t 20m
1 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen
3 935 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. des.
OSL06:30Oslo Gardermoen
13t 10m
1 stopp
BOM19:40Mumbai Chhatrapati Shivaji
23. feb.
BOM21:50Mumbai Chhatrapati Shivaji
20t 50m
3 stopp
OSL18:40Oslo Gardermoen
6 044 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. jan.
OSL02:45Oslo Gardermoen
13t 45m
1 stopp
BOM16:30Mumbai Chhatrapati Shivaji
1. feb.
BOM23:00Mumbai Chhatrapati Shivaji
21t 10m
1 stopp
OSL20:10Oslo Gardermoen
3 985 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL05:55Oslo Gardermoen
18t 20m
2 stopp
BOM00:15Mumbai Chhatrapati Shivaji
24. feb.
BOM01:30Mumbai Chhatrapati Shivaji
17t 00m
2 stopp
OSL18:30Oslo Gardermoen
6 169 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Mumbai

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Mumbai, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Qatar Airways
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL03:40Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
BOM17:30Mumbai Chhatrapati Shivaji
3 235 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. des.
OSL07:00Oslo Gardermoen
20t 40m
3 stopp
BOM03:40Mumbai Chhatrapati Shivaji
4 069 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. des.
OSL08:20Oslo Gardermoen
21t 20m
2 stopp
BOM05:40Mumbai Chhatrapati Shivaji
3 852 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Mumbai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mumbai
 • Hvilke flyselskaper flyr til Mumbai?

  På reiser til Mumbai fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, Qatar Airways, Turkish Airlines eller Etihad Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Mumbai

Under finner du alle flyplassene i Mumbai sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Mumbai, lander du på Chhatrapati Shivaji International Airport. Den ligger seks kilometer utenfor byen. For å komme seg fra lufthavnen og inn til byen kan du ta buss eller tog. Tar du buss er du nødt til å bytte til tog for å komme helt inn til sentrum. Bussene heter BEST, og det er tre ruter som går til togstasjoner øst i byen. Her kan du bytte til tog som tar deg videre dit du skal. Bussene du kan ta er rute 312, 321 og 308. En billett med bussen koster fra INR 8 (omtrent 1 NOK), og du betaler ombord. Å ta toget er den raskeste måte å komme seg inn til byen på, men disse kan være svært folksomme. Togstasjonen ligger et lite stykke fra flyplassen, så du kan ta buss for å komme deg til togstasjonen nærmest flyplassen. Den togstasjonen som ligger nærmest den internasjonale terminalen heter Andheri. Billettene koster fra INR 50 (omtrent 6 NOK).


Populære flybilletter til Mumbai

Finn dine flybilletter til Mumbai med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Mumbai
Raskeste flytid13t 10m
Billigst pris4 210 kr
Flyvninger fra Bergen til Mumbai
Raskeste flytid19t 50m
Billigst pris7 478 kr
Flyvninger fra Trondheim til Mumbai
Raskeste flytid21t 05m
Billigst pris7 620 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Mumbai

Det er mange taxier i Mumbai og disse er nokså lette å få tak i. De er sorte og gule. Det er anbefalt å velge taxier som har elektronisk taksameter. Dersom du skal ta taxi og du har mye bagasje, kan det være lurt å bestille en på forhånd så du er sikker på at det er nok plass. Mange taxier har ikke setebelte. Du finner også private taxier som er mer moderne og komfortable med aircondition og setebelter, men disse koster mer enn standardtaxiene.

Du kan også ta buss rundt i byen. Du stiger på bak i bussen, og går av foran i bussen. Det er vanligvis kø og mye folk. Bussene drives av selskapet BEST og billettene koster fra INR 8 (omtrent 1 NOK). En konduktør ombord på bussen vil ta imot betaling for billetten din. Bussene kjører fra fem om morgenen til midnatt. Endestasjonen til bussene står skrevet på et skilt i frontruten, og hver buss har et eget nummer som viser hvilken linje den kjører.


Visumkrav for Mumbai

For å reise inn i India må du ha visum og gyldig pass. Du kan søke om visum elektronisk, og dette heter Indian E-Tourist Visa. Du søker og betaler for dette på nett, og du finner linken til søknadsnettsiden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet. Du bør søke i god tid, maks 34 dager og minst 4 dager før du skal reise. Du kan da oppholde deg i India i 30 dager. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du har reist ut av landet.


Start planleggingen av reisen til Mumbai


De beste tingene å se og gjøre i Mumbai

Hvilke områder bør jeg besøke?

Dra til Kala Ghoda-distriktet der kunstnere, studenter og forfattere har holdt til i mange år. Her finner du Elphinstone College, Explanade Mansion, Army and Navy building og David Sassoon-biblioteket som alle er bygninger verdt et besøk hvis du er interessert i arkitektur.

Hva bør jeg oppleve i Mumbai?

Ta en guidet tur i Mumbai og lær mer om byen. Det finnes en rekke selskaper som tilbyr guidete turer i sentrum av byen, enten i taxi eller buss. Da får du med deg alle severdighetene og lærer samtidig om byen fra en lokal guide.