Fly Asia India Mumbai

Finn billige fly til Mumbai

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Mumbai (BOM)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Mumbai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mumbai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mumbai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mumbai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mumbai (BOM)

Vanligvis er flyvninger til Mumbai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mumbai Chhatrapati Shivaji, som i gjennomsnitt koster 4 707 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mumbai koster i gjennomsnitt kun 3 668 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember47 % dyrereDet koster ca. 6 923 kr for flyvninger til Mumbai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember513 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mumbai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Mumbai?

Mumbai ligger på vestkysten av Maharashtra i India, og er den mest befolkningsrike byen i landet. Den beste tiden å besøke Mumbai er fra oktober til april. Du kan sjekke momondo for å finne billige flybilletter til Mumbai i denne perioden. Da er det behagelige temperaturer og du kommer etter monsuntiden. Monsuntiden varer fra juni til september, og da kan store deler av byen være oversvømt.

Vil du finne billige flybilletter til Mumbai bør du se på reiser utenom sommer- og juleferien. I disse feriene er det populært å reise hit, og prisene er derfor noe høyere. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Mumbai. Sjekk gjerne reiser i mars, da er prisene lave og været er som regel bra. Du kan finne bedre tilbud dersom du bestiller et par måneder før avreise.

Besøk storbyen Mumbai og oppleve en av verdens mest spennende storbyer, fullt av mennesker, fantastisk mat og severdigheter.

Hvilken flyvning til Mumbai er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Mumbai fra Dubai fant flyvninger som er 76 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Mumbai. Du kan finne den billigste prisen til Mumbai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Mumbai?

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Mumbai fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 668 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Mumbai med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 929 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mumbai?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Mumbai fra Norge hvis du bestiller 14 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Mumbai for ca. 4 705 kr når du søker 14 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 4 275 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Mumbai?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Mumbai på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Mumbai på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 4 482 kr. Når du flyr på en onsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 5 390 kr for en reise fra Norge til Mumbai.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Mumbai?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Mumbai vanlgivis er flyvningene med avgang på ettermiddagen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Mumbai på ettermiddagen for så lite som 4 561 kr. Flyvninger til Mumbai er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 333 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Mumbai?

Pune Lohegaon flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Mumbai.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Mumbai?

Pune Lohegaon flyplass har en gjennomsnittspris på 5 118 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Mumbai. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Mumbai Chhatrapati Shivaji

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mumbai Chhatrapati Shivaji som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. jul.
05:20
Oslo Gardermoen
11t 40m
1 stopp
17:00
Mumbai Chhatrapati Shivaji
20. jul.
22:05
Mumbai Chhatrapati Shivaji
15t 55m
1 stopp
14:00
Oslo Gardermoen
4 275 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
7. jul.
07:20
Oslo Gardermoen
14t 00m
1 stopp
21:20
Mumbai Chhatrapati Shivaji
21. jul.
02:30
Mumbai Chhatrapati Shivaji
13t 45m
1 stopp
16:15
Oslo Gardermoen
6 012 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jul.
03:45
Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
15:40
Mumbai Chhatrapati Shivaji
21. jul.
16:55
Mumbai Chhatrapati Shivaji
17t 25m
2 stopp
10:20
Oslo Gardermoen
6 071 kr
Finn lignende
KLM
7. jul.
02:15
Oslo Torp Sandefjord
14t 45m
1 stopp
17:00
Mumbai Chhatrapati Shivaji
20. jul.
22:25
Mumbai Chhatrapati Shivaji
17t 00m
1 stopp
15:25
Oslo Torp Sandefjord
4 284 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jul.
15:45
Oslo Gardermoen
17t 25m
2 stopp
09:10
Mumbai Chhatrapati Shivaji
21. jul.
02:00
Mumbai Chhatrapati Shivaji
16t 25m
2 stopp
18:25
Oslo Gardermoen
5 658 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jul.
02:15
Oslo Torp Sandefjord
14t 45m
1 stopp
17:00
Mumbai Chhatrapati Shivaji
21. jul.
17:55
Mumbai Chhatrapati Shivaji
21t 30m
2 stopp
15:25
Oslo Torp Sandefjord
6 088 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Mumbai Chhatrapati Shivaji

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Mumbai, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Qatar Airways
Qatar Airways
16. mar.
11:00
Oslo Gardermoen
31t 00m
1 stopp
18:00
Mumbai Chhatrapati Shivaji
3 542 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. mar.
05:50
Oslo Gardermoen
36t 10m
2 stopp
18:00
Mumbai Chhatrapati Shivaji
4 191 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Mumbai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mumbai

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Mumbai, og noen av de mest populære er blant annet Brussels Airlines, SWISS og Norwegian. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen fly til Mumbai uten mellomlanding, og den raskeste flytiden er på 12 timer og 30 minutter. Det er som regel en eller flere mellomlandinger, og flytiden avhenger da av hvor lang mellomlanding du har. Det er vanlig å mellomlande i byer som Istanbul, Amsterdam og Paris. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som valg av flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Mumbai, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Mumbai, lander du på Chhatrapati Shivaji International Airport. Den ligger seks kilometer utenfor byen. For å komme seg fra lufthavnen og inn til byen kan du ta buss eller tog. Tar du buss er du nødt til å bytte til tog for å komme helt inn til sentrum. Bussene heter BEST, og det er tre ruter som går til togstasjoner øst i byen. Her kan du bytte til tog som tar deg videre dit du skal. Bussene du kan ta er rute 312, 321 og 308. En billett med bussen koster fra INR 8 (omtrent 1 NOK), og du betaler ombord. Å ta toget er den raskeste måte å komme seg inn til byen på, men disse kan være svært folksomme. Togstasjonen ligger et lite stykke fra flyplassen, så du kan ta buss for å komme deg til togstasjonen nærmest flyplassen. Den togstasjonen som ligger nærmest den internasjonale terminalen heter Andheri. Billettene koster fra INR 50 (omtrent 6 NOK). (Informasjon sjekket: 3/03/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Mumbai?

Det er mange taxier i Mumbai og disse er nokså lette å få tak i. De er sorte og gule. Det er anbefalt å velge taxier som har elektronisk taksameter. Dersom du skal ta taxi og du har mye bagasje, kan det være lurt å bestille en på forhånd så du er sikker på at det er nok plass. Mange taxier har ikke setebelte. Du finner også private taxier som er mer moderne og komfortable med aircondition og setebelter, men disse koster mer enn standardtaxiene.

Du kan også ta buss rundt i byen. Du stiger på bak i bussen, og går av foran i bussen. Det er vanligvis kø og mye folk. Bussene drives av selskapet BEST og billettene koster fra INR 8 (omtrent 1 NOK). En konduktør ombord på bussen vil ta imot betaling for billetten din. Bussene kjører fra fem om morgenen til midnatt. Endestasjonen til bussene står skrevet på et skilt i frontruten, og hver buss har et eget nummer som viser hvilken linje den kjører. (Informasjon sjekket: 3/03/18).


Kan man reise til Mumbai uten pass eller visum?

For å reise inn i India må du ha visum og gyldig pass. Du kan søke om visum elektronisk, og dette heter Indian E-Tourist Visa. Du søker og betaler for dette på nett, og du finner linken til søknadsnettsiden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet. Du bør søke i god tid, maks 34 dager og minst 4 dager før du skal reise. Du kan da oppholde deg i India i 30 dager. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du har reist ut av landet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Dra til Kala Ghoda-distriktet der kunstnere, studenter og forfattere har holdt til i mange år. Her finner du Elphinstone College, Explanade Mansion, Army and Navy building og David Sassoon-biblioteket som alle er bygninger verdt et besøk hvis du er interessert i arkitektur.

Hva bør jeg oppleve i Mumbai?

Ta en guidet tur i Mumbai og lær mer om byen. Det finnes en rekke selskaper som tilbyr guidete turer i sentrum av byen, enten i taxi eller buss. Da får du med deg alle severdighetene og lærer samtidig om byen fra en lokal guide.


Fly Asia India Mumbai
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse