Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Mumbai

Billige flyvninger til Mumbai fra 5 793 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Mumbai med avgang den 9.9.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Di 16.4.
Di 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Mumbai flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Mumbai

Beste pris på enveisbillett

2 404 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 793 kr

Raskeste flytid

11t 45m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Mumbai fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 404 kr (Oslo Torp Sandefjord til Mumbai Chhatrapati Shivaji).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Mumbai fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 793 kr (Oslo Gardermoen til Mumbai Chhatrapati Shivaji).
Den kjappeste flyvningen til Mumbai fra Norge tar 11t 45m (Oslo Gardermoen til Mumbai Chhatrapati Shivaji).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Mumbai, deriblant British Airways, Lufthansa og SWISS.

Mumbai flyinnsikt og trender

Se innsikt for Mumbai-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Mumbai?

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Mumbai fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 6 410 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Mumbai i oktober, bør du vente til september med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 995 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Mumbai?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Mumbai på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 7 266 kr. Flyvninger fra Norge til Mumbai på en onsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 8 682 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Mumbai?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Mumbai fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 6 640 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 9 945 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Mumbai?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Mumbai Du flyr fra. Som eksempel tar det 13t 35m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Mumbai Chhatrapati Shivaji. På den annen side tar det 13t 15m å fly fra Bergen Flesland til Mumbai Chhatrapati Shivaji i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mumbai?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 34 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Mumbai. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 8 211 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mumbai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mumbai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mumbai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mumbai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mumbai (BOM)

Vanligvis er flyvninger til Mumbai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mumbai Chhatrapati Shivaji, som i gjennomsnitt koster 8 211 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mumbai koster i gjennomsnitt kun 6 410 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 10 482 kr for flyvninger til Mumbai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MUMBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember235 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mumbai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Mumbai

Mumbai ligger på vestkysten av Maharashtra i India, og er den mest befolkningsrike byen i landet. Den beste tiden å besøke Mumbai er fra oktober til april. Du kan sjekke momondo for å finne billige flybilletter til Mumbai i denne perioden. Da er det behagelige temperaturer og du kommer etter monsuntiden. Monsuntiden varer fra juni til september, og da kan store deler av byen være oversvømt.

Vil du finne billige flybilletter til Mumbai bør du se på reiser utenom sommer- og juleferien. I disse feriene er det populært å reise hit, og prisene er derfor noe høyere. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Mumbai. Sjekk gjerne reiser i mars, da er prisene lave og været er som regel bra. Du kan finne bedre tilbud dersom du bestiller et par måneder før avreise.

Besøk storbyen Mumbai og oppleve en av verdens mest spennende storbyer, fullt av mennesker, fantastisk mat og severdigheter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraMumbai Chhatrapati Shivaji flyplass flyvninger er 16 fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Mumbai Chhatrapati Shivaji flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Mumbai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mumbai som nylig ble funnet av brukere på momondo
LOT
9. sep.
OSL19:45Oslo Gardermoen
27t 20m
1 stopp
BOM02:35Mumbai Chhatrapati Shivaji
18. sep.
BOM07:30Mumbai Chhatrapati Shivaji
29t 55m
1 stopp
OSL09:55Oslo Gardermoen
5 793 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. mai
OSL13:05Oslo Gardermoen
15t 20m
1 stopp
BOM07:55Mumbai Chhatrapati Shivaji
31. mai
BOM12:00Mumbai Chhatrapati Shivaji
15t 20m
1 stopp
OSL23:50Oslo Gardermoen
6 194 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. sep.
BGO06:20Bergen Flesland
13t 15m
2 stopp
BOM23:05Mumbai Chhatrapati Shivaji
24. sep.
BOM00:55Mumbai Chhatrapati Shivaji
13t 40m
1 stopp
BGO11:05Bergen Flesland
6 291 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. mai
OSL11:50Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
BOM04:50Mumbai Chhatrapati Shivaji
31. mai
BOM04:30Mumbai Chhatrapati Shivaji
22t 50m
2 stopp
OSL23:50Oslo Gardermoen
6 475 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. sep.
BGO06:20Bergen Flesland
13t 15m
2 stopp
BOM23:05Mumbai Chhatrapati Shivaji
24. sep.
BOM00:55Mumbai Chhatrapati Shivaji
25t 45m
2 stopp
BGO23:10Bergen Flesland
6 594 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
OSL18:45Oslo Gardermoen
30t 35m
1 stopp
BOM04:50Mumbai Chhatrapati Shivaji
1. jun.
BOM21:40Mumbai Chhatrapati Shivaji
19t 25m
2 stopp
OSL13:35Oslo Gardermoen
6 627 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Mumbai

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Mumbai, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av IndiGo og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
20. mai
TRF12:30Oslo Torp Sandefjord
38t 55m
3 stopp
BOM06:55Mumbai Chhatrapati Shivaji
2 404 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. mai
OSL16:45Oslo Gardermoen
34t 40m
2 stopp
BOM06:55Mumbai Chhatrapati Shivaji
2 512 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. mai
OSL14:40Oslo Gardermoen
27t 00m
3 stopp
BOM21:10Mumbai Chhatrapati Shivaji
2 761 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Mumbai

Det er mange taxier i Mumbai og disse er nokså lette å få tak i. De er sorte og gule. Det er anbefalt å velge taxier som har elektronisk taksameter. Dersom du skal ta taxi og du har mye bagasje, kan det være lurt å bestille en på forhånd så du er sikker på at det er nok plass. Mange taxier har ikke setebelte. Du finner også private taxier som er mer moderne og komfortable med aircondition og setebelter, men disse koster mer enn standardtaxiene.

Du kan også ta buss rundt i byen. Du stiger på bak i bussen, og går av foran i bussen. Det er vanligvis kø og mye folk. Bussene drives av selskapet BEST og billettene koster fra INR 8 (omtrent 1 NOK). En konduktør ombord på bussen vil ta imot betaling for billetten din. Bussene kjører fra fem om morgenen til midnatt. Endestasjonen til bussene står skrevet på et skilt i frontruten, og hver buss har et eget nummer som viser hvilken linje den kjører.


Visumkrav for Mumbai

For å reise inn i India må du ha visum og gyldig pass. Du kan søke om visum elektronisk, og dette heter Indian E-Tourist Visa. Du søker og betaler for dette på nett, og du finner linken til søknadsnettsiden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet. Du bør søke i god tid, maks 34 dager og minst 4 dager før du skal reise. Du kan da oppholde deg i India i 30 dager. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du har reist ut av landet.


De beste tingene å se og gjøre i Mumbai

Hvilke områder bør jeg besøke?

Dra til Kala Ghoda-distriktet der kunstnere, studenter og forfattere har holdt til i mange år. Her finner du Elphinstone College, Explanade Mansion, Army and Navy building og David Sassoon-biblioteket som alle er bygninger verdt et besøk hvis du er interessert i arkitektur.

Hva bør jeg oppleve i Mumbai?

Ta en guidet tur i Mumbai og lær mer om byen. Det finnes en rekke selskaper som tilbyr guidete turer i sentrum av byen, enten i taxi eller buss. Da får du med deg alle severdighetene og lærer samtidig om byen fra en lokal guide.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Mumbai?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Mumbai. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Mumbai med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Mumbai med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Mumbai?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Mumbai. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Mumbai akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Mumbai. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Mumbai på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Mumbai.

Populære flyvninger til Mumbai
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
Di 16.4.
Di 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post