Finn billige fly til Calvi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Calvi flyinnsikt og trender

Se innsikt for Calvi-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Calvi er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Calvi, lå på 135 kr/per person fra Bordeaux, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Calvi. Du kan finne den billigste prisen til Calvi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Calvi?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Calvi (Bastia Poretta), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 9t 25m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Calvi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Calvi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ajaccio

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Calvi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ajaccio (AJA)

Vanligvis er flyvninger til Calvi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ajaccio Campo Dell Oro, som i gjennomsnitt koster 4 054 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Calvi

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det 5 timer og 25 minutter til denne flotte byen på Korsika og Calvi – Sainte-Catherine Airport, med en rask mellomlanding ved Paris Charles de Gaulle underveis. For den som heller vil reise fra Vestlandet og byer som Stavanger, så tar turen over til Calvi 6 timer og 45 minutter. Hvis du heller reiser fra Bergen Flesland er det noe kortere, og du bruker i snitt 6 timer og 15 minutter over til Calvi flyplass. For den som reiser fra Trondheim Værnes, så tar det i snitt 7 timer og 10 minutter til Calvi med et hurtig stopp ved Oslo lufthavn, før ferden videre mot Paris Charles de Gaulle og Calvi. Reiser du fra Bodø er gjennomsnittlig flytid 7 timer og 45 minutter, og fra Tromsø ligger flytiden på 8 timer og 15 minutter. Det finnes også flyreiser fra byer som Kirkenes med en mellomlanding i Oslo.

Fra Norge er det en rekke avganger til Calvi via flyplasser i Frankrike, som Paris, Lyon og Marseille. Det er også mulig å fly via London Stansted om sommeren, samt byer i Sveits som Zurich og Genève. Den enkleste ruten for norske reisende fra Oslo lufthavn Gardermoen eller Bergen Flesland, er å foreta en kort mellomlanding ved enten Paris Charles de Gaulle eller i Paris Orly. Det er gode forbindelser til London Stansted fra en rekke norske byer, som Sandefjord lufthavn eller fra Oslo Gardermoen, flyruter som også er gode alternativer for norske reisende til Calvi. Enten du reiser fra Sandefjord Torp eller en annen norsk flyplass, finner du gode flytilbud og billige flybilletter gjennom momondo på flygninger over hele verden.

De som skal fly til Calvi kan potensielt finne bedre priser for Bastia Poretta flyplass (59 km fra Calvi ), Ajaccio Campo Dell Oro flyplass (71 km fra sentrum i Calvi) eller Figari-Sud Corse flyplass (122 km fra sentrum i Calvi), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ajaccio Campo Dell Oro flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Calvi, med en gjennomsnittspris på 3 501 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Calvi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Calvi

Hvilke flyselskaper flyr til Calvi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Calvi

Hvilke flyselskaper flyr til Calvi?

Air France, Norwegian, Lufthansa og Brussels Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Calvi jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Calvi med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Air France til Calvi

I gjennomsnitt går det 6 fly med Air France til Calvi hver uke. De fleste av dem flyr fra Marseille til Calvi, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Air France til Calvi. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Air France til Calvi som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 266 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Air France er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,6/10 av 277 av brukerne våre.


Flyplasser nære Calvi

Under finner du alle flyplassene i Calvi sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Calvi?

Fra Calvi er hurtigste og beste alternativet taxi fra ankomstterminalen. Du finner flere ventende drosjer ved ankomst, og de vil ta deg inn til sentrum av Calvi på en rask og effektiv måte. Videre er det mulig å benytte seg av leiebil, som gir deg frihet til å utforske Korsika sitt vakre landskap på egenhånd. Du finner informasjon om mulighetene for leiebil ved ankomst, og det er kort vei fra ankomsterminalen til området hvor leiebilene er parkert for en rask transfer.


Visumkrav for Calvi

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Calvi

Calvi og resten av Korsika har ingen begrensninger for norske borgere ettersom øya er en del av Frankrike. Frankrike er som kjent en del av Schengen-området, og det er derfor ikke behov for visum. Det er likevel fornuftig å medbringe et pass, som har minst seks måneders gyldighet ved innreise til denne vakre byen på Korsika.


Start planleggingen av reisen til Calvi


De beste tingene å se og gjøre i Calvi

Selv om Calvi er en liten by finnes det fortsatt et rikt utvalg av attraksjoner og severdigheter som bør oppleves av tilreisende. Et godt sted å starte er i gamlebyen og den vakre borgen som troner på toppen av byen. Fra toppen av den vakre borgen finner du flere restauranter og kunstgallerier som bør oppleves. Den franske fremmedlegionen har en treningsbase ved toppen av borgen, hvor du faktisk kan få lov til å følge med på deres øvelser. Santa Maria kirken like ved er en annen viktig destinasjon, bygget i en neo-klassisk katolsk stil og i en vakker rosafarge. Kirken er den mest kjente i hele området og burde oppleves. Videre bør turister utforske marinaen og bukten, som har et yrende restaurantliv om sommeren. Her finner du et godt utvalg av franske og internasjonale restauranter, hvor du kan nyte et bedre måltid, samt se utover bukten på alle båtene som legger til kai.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Calvi. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Calvi på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Calvi, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Calvi er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.