Finn billige fly til Calvi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Calvi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Calvi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ajaccio

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Calvi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ajaccio (AJA)

Vanligvis er flyvninger til Calvi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ajaccio Campo Dell Oro, som i gjennomsnitt koster 2 994 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Calvi?

 • Hvilken flyvning til Calvi er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Calvi, lå på 2 230 kr/per person fra Oslo, noe som er 51 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Calvi. Du kan finne den billigste prisen til Calvi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Calvi?

  De som skal fly til Calvi kan potensielt finne bedre priser for Bastia Poretta flyplass (59 km fra Calvi ), Ajaccio Campo Dell Oro flyplass (71 km fra sentrum i Calvi) eller Figari Figari-Sud Corse flyplass (122 km fra sentrum i Calvi), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Calvi?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Bastia Poretta flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Calvi, med en gjennomsnittspris på 2 441 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Calvi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Calvi
 • Hvilke flyselskaper flyr til Calvi?

  Air France er det mest populære flyselskapet som flyr her som flyr fra Norge to Calvi jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Calvi med that airline og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Start planleggingen av reisen til Calvi