Finn billige fly til Perugia

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 8.12.
fr. 15.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Perugia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Perugia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Perugia?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Perugia (Roma Fiumicino), kan du regne med en flytid på henholdsvis 4t 50m og 3t 10m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Perugia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Perugia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Firenze

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Perugia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Roma Ciampino flyplass (CIA)

Vanligvis er flyvninger til Perugia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Roma Ciampino, som i gjennomsnitt koster 2 498 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Perugia

Hvor lang tid tar det å fly til Perugia?

Fra Norge til Perugia i Italia, går det ingen direkte flygninger. Minst én mellomlanding er derfor nødvendig. Korteste mulige reisetid er av den grunn like over åtte timer, ved avreise fra Oslo. Reiser du fra andre byer i Norge, som Stavanger, Trondheim eller Bergen, går den totale reisetiden opp til minimum ti timer. Et annet alternativ er å fly direkte fra Oslo til Roma, hovedstaden i Italia, og deretter reise videre til Perugia med bakketransport. Den totale reisetiden vil da komme på mellom sju og åtte timer.

Hvor kan du fly direkte til Perugia fra?

Det er dessverre ingen direkte flygninger fra Norge til Perugia. Et av de vanligste stedene å mellomlande er i London. Fra Oslo til London, tar det mellom to timer og to og en halv time å fly, og flyreisen videre fra London til Perugia tar omtrent to og en halv time. Et annet alternativ er å fly direkte til Roma, og deretter benytte seg av bil, tog eller bus videre til Perugia. Flyreisen fra Oslo til Roma tar i overkant av tre timer. Kjøreturen fra Roma til Perugia tar mellom to og tre timer, bussturen tar rett over tre timer, og togturen tar mellom to og en halv og tre timer.

Hvilken flyvning til Perugia er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Perugia fra Palermo fant flyvninger som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Perugia. Du kan finne den billigste prisen til Perugia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Perugia?

De som skal fly til Perugia kan potensielt finne bedre priser for Ancona Falconara flyplass (97 km fra sentrum i Perugia), Rimini Miramare flyplass (102 km fra sentrum i Perugia), Firenze Peretola flyplass (123 km fra sentrum i Perugia), Roma Ciampino flyplass (147 km fra sentrum i Perugia), eller Roma Fiumicino flyplass (147 km fra sentrum i Perugia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Perugia?

Med en gjennomsnittspris på 2 377 kr per person, er det Roma Ciampino flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Perugia. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Perugia Sant Egidio flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Perugia Sant Egidio flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor gammel må du være for å fly til Perugia Sant Egidio flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Perugia Sant Egidio flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Perugia Sant Egidio flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Perugia Sant Egidio flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Visumkrav for Perugia

Hvilke krav er det til pass og visa når man besøker Perugia?

For norske statsborgere, som skal reise til Italia, er de eneste gyldige reisedokumentene norsk ID-kort eller pass. Til tross for at du kommer deg inn i Italia uten gyldig reisedokument, da det ikke er kontroll av pass ved utreise fra Norge, kreves likevel pass eller ID-kort når du skal reise tilbake til Norge fra Italia. Du må også vise gyldig reisedokument under innsjekking på hotellet ditt i Italia, og generelt må du bruke pass, eller ID-kort, som identifikasjon under oppholdet i Italia. Dersom du mister ID-kortet eller passet ditt, må tapet meldes til italiensk politi, og det må tas kontakt med den norske ambassaden i Roma. Ved søknad om nytt reisedokument, må du møte opp personlig. Denne prosessen kan ta flere dager.


De beste tingene å se og gjøre i Perugia

Hva kan du se og gjøre i Perugia?

Perugia er hovedstaden i den italienske regionen Umbria – et lite område i Italia, som på mange måter deler den samme skjønnheten du finner nord i Toscana. Byen ligger tilnærmet like langt unna Roma som den gjør Firenze, og er plassert på en bakketopp omringet av fjell og daler. Begynn med å ta turen ned til Piazza IV Novembre, hovedtorget i Perugia, med den vakre fontenen – Fontana Maggiore, og en overflod av imponerende, historiske bygninger. Blant disse bygningene, finner du noen av byens viktigste severdigheter, som Perugia Cathedral og Palazzo dei Priori. Det er heller ikke mangel på praktfull arkitektur ellers i byen. Besøk Oratorio di San Bernardino, med sin fargerike frontfasade, eller Basilica San Pietro med sitt flotte klokketårn. Vil du i stedet lære litt om både historie og arkeologi, kan du dra innom Museo Archeologico, som du finner på innsiden av et storslått gammelt kloster. Får du lyst på noe søtt, kan du ta turen til Perugina sjokoladefabrikk, og her kan du bli med på en guidet tur av fabrikken som inkluderer deilige smaksprøver. Perugia har massevis å by på, og det har vist seg å være en fantastisk base for å oppdage regionen. Ikke bare er det mye å gjøre og finne på, men det er også et stort antall studenter som sørger for at det alltid er noe som foregår.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Perugia?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Perugia.

Kan jeg finne flyreiser til Perugia med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Perugia på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Perugia?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Perugia.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Perugia akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Perugia er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Perugia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.