Finn billige fly til Perugia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Om fly til Perugia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Perugia

Beste pris på tur/retur-billett

1 546 kr

Raskeste flytid

12t 55m
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Perugia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 546 kr (Oslo Gardermoen til Perugia Sant Egidio).
Den kjappeste flyvningen til Perugia fra Norge tar 12t 55m (Oslo Gardermoen til Perugia Sant Egidio).

De billigste flyvningene til flyplassene i Perugia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Perugia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Firenze

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Perugia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Pescara (PSR)

Vanligvis er flyvninger til Perugia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Pescara Liberi, som i gjennomsnitt koster 1 498 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Perugia?

Fra Norge til Perugia i Italia, går det ingen direkte flygninger. Minst én mellomlanding er derfor nødvendig. Korteste mulige reisetid er av den grunn like over åtte timer, ved avreise fra Oslo. Reiser du fra andre byer i Norge, som Stavanger, Trondheim eller Bergen, går den totale reisetiden opp til minimum ti timer. Et annet alternativ er å fly direkte fra Oslo til Roma, hovedstaden i Italia, og deretter reise videre til Perugia med bakketransport. Den totale reisetiden vil da komme på mellom sju og åtte timer.

Det er dessverre ingen direkte flygninger fra Norge til Perugia. Et av de vanligste stedene å mellomlande er i London. Fra Oslo til London, tar det mellom to timer og to og en halv time å fly, og flyreisen videre fra London til Perugia tar omtrent to og en halv time. Et annet alternativ er å fly direkte til Roma, og deretter benytte seg av bil, tog eller bus videre til Perugia. Flyreisen fra Oslo til Roma tar i overkant av tre timer. Kjøreturen fra Roma til Perugia tar mellom to og tre timer, bussturen tar rett over tre timer, og togturen tar mellom to og en halv og tre timer.

Brukere som har bestilt reiser til Perugia fra Lamezia Terme fant flyvninger som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Perugia. Du kan finne den billigste prisen til Perugia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Perugia kan potensielt finne bedre priser for Ancona Falconara flyplass (97 km fra sentrum i Perugia), Rimini Miramare flyplass (102 km fra sentrum i Perugia), Firenze Peretola flyplass (123 km fra sentrum i Perugia), Roma Ciampino flyplass (147 km fra sentrum i Perugia), eller Roma Fiumicino flyplass (147 km fra sentrum i Perugia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 1 157 kr per person, er det Perugia Sant Egidio flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Perugia. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Perugia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Perugia som nylig ble funnet av brukere på momondo

Flyplasser nære Perugia

Under finner du alle flyplassene i Perugia sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Perugias flyplass?

Når du skal komme deg fra Perugia flyplass til sentrum av Perugia, har du flere transportmuligheter. Du kan for eksempel leie bil, eller for enkelhets skyld ta taxi. Et annet alternativ er å reservere en bil med sjåfør. Det tar mellom 15 og 20 minutter å kjøre fra flyplassen til sentrum. Du kan også ta en shuttlebuss med selskapet ACAP, og den stopper ved togstasjonen i sentrum. Denne tjenesten må bookes på forhånd.


Populære flybilletter til Perugia

Finn dine flybilletter til Perugia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Perugia
Raskeste flytid12t 25m
Billigst pris4 341 kr

Visumkrav for Perugia

For norske statsborgere, som skal reise til Italia, er de eneste gyldige reisedokumentene norsk ID-kort eller pass. Til tross for at du kommer deg inn i Italia uten gyldig reisedokument, da det ikke er kontroll av pass ved utreise fra Norge, kreves likevel pass eller ID-kort når du skal reise tilbake til Norge fra Italia. Du må også vise gyldig reisedokument under innsjekking på hotellet ditt i Italia, og generelt må du bruke pass, eller ID-kort, som identifikasjon under oppholdet i Italia. Dersom du mister ID-kortet eller passet ditt, må tapet meldes til italiensk politi, og det må tas kontakt med den norske ambassaden i Roma. Ved søknad om nytt reisedokument, må du møte opp personlig. Denne prosessen kan ta flere dager.


Start planleggingen av reisen til Perugia


De beste tingene å se og gjøre i Perugia

Perugia er hovedstaden i den italienske regionen Umbria – et lite område i Italia, som på mange måter deler den samme skjønnheten du finner nord i Toscana. Byen ligger tilnærmet like langt unna Roma som den gjør Firenze, og er plassert på en bakketopp omringet av fjell og daler. Begynn med å ta turen ned til Piazza IV Novembre, hovedtorget i Perugia, med den vakre fontenen – Fontana Maggiore, og en overflod av imponerende, historiske bygninger. Blant disse bygningene, finner du noen av byens viktigste severdigheter, som Perugia Cathedral og Palazzo dei Priori. Det er heller ikke mangel på praktfull arkitektur ellers i byen. Besøk Oratorio di San Bernardino, med sin fargerike frontfasade, eller Basilica San Pietro med sitt flotte klokketårn. Vil du i stedet lære litt om både historie og arkeologi, kan du dra innom Museo Archeologico, som du finner på innsiden av et storslått gammelt kloster. Får du lyst på noe søtt, kan du ta turen til Perugina sjokoladefabrikk, og her kan du bli med på en guidet tur av fabrikken som inkluderer deilige smaksprøver. Perugia har massevis å by på, og det har vist seg å være en fantastisk base for å oppdage regionen. Ikke bare er det mye å gjøre og finne på, men det er også et stort antall studenter som sørger for at det alltid er noe som foregår.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Perugia.

Alle flysøk til Perugia på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Perugia.

Prisvarsler for flyreiser til Perugia er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.