Finn billige fly til Tivat

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tivat

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tivat fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tivat

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tivat

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Podgorica (TGD)

Vanligvis er flyvninger til Tivat fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Podgorica Golubovci, som i gjennomsnitt koster 2 501 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TIVAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tivat koster i gjennomsnitt kun 2 509 kr i Desember
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TIVAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember47 % dyrereDet koster ca. 4 760 kr for flyvninger til Tivat fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TIVAT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli480 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tivat fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tivat?

Tivats havn har forvandlet seg fra en gammel marinebase til en vakker marina, og byen har gjennomgått store endringer de siste årene. Nå er dette stedet for luksuriøse yachter, idylliske strandpromenader og shopping. Tivat er omgitt av vakre, grønne bakketopper og ligger rett i nærheten av fjellet Vrmac, noe som gjør det mulig å oppleve store naturopplevelser og moderne byliv på en og samme tid. Både våren og høsten er gode tidspunkt å fly til Tivat på. Ikke bare kan du få veldig billige flybilletter til Tivat når du reiser utenom høysesongen i sommermånedene, men du kan nyte mye sol og varme temperaturer fra mai–september. Vintrene kan være ganske kalde, men du kan ofte sikre deg svært gode priser om du flyr til Tivat i januar eller februar.

 • Hvilken flyvning til Tivat er den absolutt billigste?

  233 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Tivat. Denne flyvningen er fra Milano, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Tivat. Du kan finne den billigste prisen til Tivat fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Tivat?

  Den billigste måneden å fly til Tivat fra Norge på, er Desember. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 509 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Tivat i Desember, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Tivat i august ligger i gjennomsnitt på 2 635 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tivat?

  De som skal fly til Tivat kan potensielt finne bedre priser for Podgorica Golubovci flyplass (46 km fra sentrum i Tivat), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tivat?

  Du kan finne tilbud for Tivat flyplass for i gjennomsnitt 2 322 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tivat

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tivat som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Serbia
26. nov.
OSL15:40Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
TIV04:00Tivat
28. nov.
TIV10:20Tivat
17t 30m
1 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
1 567 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL15:40Oslo Gardermoen
19t 00m
1 stopp
TIV10:40Tivat
28. nov.
TIV10:20Tivat
18t 55m
2 stopp
OSL05:15Oslo Gardermoen
2 451 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL15:40Oslo Gardermoen
19t 00m
1 stopp
TIV10:40Tivat
28. nov.
TIV10:20Tivat
21t 35m
3 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
2 868 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
20t 20m
2 stopp
TIV10:40Tivat
28. nov.
TIV10:20Tivat
18t 15m
2 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
2 960 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
TRF06:45Oslo Torp Sandefjord
27t 55m
3 stopp
TIV10:40Tivat
28. nov.
TIV10:20Tivat
18t 15m
2 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
3 010 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tivat

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tivat, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia
Air Serbia
12. nov.
OSL15:40Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
TIV04:00Tivat
Flere flyselskaper
11. des.
OSL16:25Oslo Gardermoen
17t 10m
2 stopp
TIV09:35Tivat
1 034 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. des.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
40t 00m
3 stopp
TIV02:30Tivat
1 184 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Tivat?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tivat
 • Hvilke flyselskaper flyr til Tivat?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Tivat from Norge are Norwegian, SAS, Lufthansa and Aeroflot. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Tivat

Under finner du alle flyplassene i Tivat sammen med avstanden til sentrum

Det går ikke kollektivtransport fra flyplassen, men det koster bare ca. 7 EUR (70 NOK) med taxi fra flyplassen i Tivat til sentrum. Du kan alternativt ta taxi til nærmeste busstasjon, noe som kan være praktisk om du ikke bor i sentrum og må ta buss videre uansett. Mange bilutleieselskaper har kontor på flyplassen, og du kan enkelt hente bilen din ved ankomst. Det kan lønne seg å bestille leiebil før avreise, ettersom du ofte kan sikre deg ganske gode tilbud og billige priser på nett. Det er veldig praktisk å ha leiebil når du skal utforske omgivelsene rundt byen og andre områder i Montenegro.


Populære flybilletter til Tivat

Finn dine flybilletter til Tivat med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tivat
Raskeste flytid46t 00m
Billigst pris2 126 kr
Flyvninger fra Bergen til Tivat
Raskeste flytid7t 15m
Billigst pris2 868 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tivat

Det anbefales å utforske Tivat sentrum til fots, ettersom byen er veldig kompakt. Avstandene er ikke så store, og du kan fint spasere fra ulike severdigheter til havnen. Det kan derimot være praktisk med leiebil om du skal videre til andre områder og til fjellene i nærheten. Gateparkering i sentrum er gratis. Det er også mulig å leie sykkel, både vanlige sykler for sykling rundt i byen og terrengsykling til deg som vil begi deg utpå fjellsykling i Vrmac. Det går mange busser fra Tivat til andre byer og områder. Hovedbusstasjonen ligger omtrent halvveis mellom sentrum og flyplassen, og herfra kan du for eksempel reise til Budva, Podgorica og Herceg Novi. Bussene går minst én gang i timen.


Visumkrav for Tivat

Du kan reise til Montenegro uten visum i inntil tre måneder, men øvrige reisedokumenter må være på plass før du drar. Du kan ikke reise til Tivat uten passet ditt. Det er viktig at passet ditt er gyldig i et halvt år etter ankomst. Du må søke oppholdstillatelse om du skal være lengre enn tre måneder. Skal du bo i et privat hjem? Da må du i så fall registrere deg hos politiet innen et døgn, ellers kan du få problemer når du skal reise videre.


Start planleggingen av reisen til Tivat


De beste tingene å se og gjøre i Tivat

Hva bør oppleves i Tivat?

Tivat er en spennende by som kan friste med severdigheter og utflukter for nesten enhver smak, fra vannski og wakeboarding til late dager på en yacht. Dersom du er på jakt etter en litt uvanlig opplevelse, kan du ta med den en lommelykt og dra til den gamle festningen Gorazda. Det er ikke så mange andre turister her, og du får garantert en uforglemmelig opplevelse når du utforsker de gamle, forlatte rommene.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Et besøk til Naval Heritage Museum anbefales mens du er i Tivat, og barna kommer også til å stortrives her. En av de flotteste lekeparkene ligger dessuten rett ved museet. En annen fin lekeplass ligger ved Magnolia Square.


Finn fly til andre byer i Montenegro

Tivat har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?