Finn billige fly til Tivat

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tivat

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tivat

Beste pris på enveisbillett

1 262 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 905 kr

Raskeste flytid

13t 50m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tivat fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 262 kr (Oslo Gardermoen til Tivat).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tivat fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 905 kr (Oslo Gardermoen til Tivat).
Den kjappeste flyvningen til Tivat fra Norge tar 13t 50m (Oslo Torp Sandefjord til Tivat).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Tivat, deriblant Air Serbia.

Tivat flyinnsikt og trender

Se innsikt for Tivat-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Tivat?

Den billigste måneden å fly til Tivat fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 810 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Tivat i November, er juni det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Tivat i juni ligger i gjennomsnitt på 2 820 kr.

Hvilken flyvning til Tivat er den absolutt billigste?

452 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Tivat. Denne flyvningen er fra Niš, og er 88 % billigere enn de fleste flyvninger til Tivat. Du kan finne den billigste prisen til Tivat fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Tivat?

Flytiden fra Norge til Tivat varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Podgorica Golubovci (en av de mest populære rutene), tar det 15t 10m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Tivat er fra Bergen Flesland til Podgorica Golubovci, som tar omtrent 27t 50m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tivat?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Tivat fra Norge er 51 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 3 456 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tivat

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tivat fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tivat

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tivat

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Podgorica (TGD)

Vanligvis er flyvninger til Tivat fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Podgorica Golubovci, som i gjennomsnitt koster 2 967 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Tivat

Tivats havn har forvandlet seg fra en gammel marinebase til en vakker marina, og byen har gjennomgått store endringer de siste årene. Nå er dette stedet for luksuriøse yachter, idylliske strandpromenader og shopping. Tivat er omgitt av vakre, grønne bakketopper og ligger rett i nærheten av fjellet Vrmac, noe som gjør det mulig å oppleve store naturopplevelser og moderne byliv på en og samme tid. Både våren og høsten er gode tidspunkt å fly til Tivat på. Ikke bare kan du få veldig billige flybilletter til Tivat når du reiser utenom høysesongen i sommermånedene, men du kan nyte mye sol og varme temperaturer fra mai–september. Vintrene kan være ganske kalde, men du kan ofte sikre deg svært gode priser om du flyr til Tivat i januar eller februar.

De som skal fly til Tivat kan potensielt finne bedre priser for Podgorica Golubovci flyplass (46 km fra sentrum i Tivat), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Tivat flyplass for i gjennomsnitt 3 845 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tivat

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tivat som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Serbia
23. des.
OSL15:50Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
TIV06:10Tivat
30. des.
TIV10:20Tivat
4t 45m
1 stopp
OSL15:05Oslo Gardermoen
5 905 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. des.
OSL15:50Oslo Gardermoen
18t 30m
1 stopp
TIV10:20Tivat
30. des.
TIV03:00Tivat
23t 45m
3 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
6 261 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. des.
OSL15:50Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
TIV06:10Tivat
30. des.
TIV10:20Tivat
16t 25m
2 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
6 322 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. des.
OSL01:25Oslo Gardermoen
32t 55m
2 stopp
TIV10:20Tivat
30. des.
TIV03:00Tivat
23t 45m
3 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
9 274 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tivat

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tivat, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia
Air Serbia
6. jan.
OSL15:50Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
TIV06:10Tivat
1 262 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jan.
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
13t 50m
2 stopp
TIV06:10Tivat
1 771 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jan.
OSL16:40Oslo Gardermoen
37t 05m
2 stopp
TIV05:45Tivat
1 965 kr
Finn lignende

Andre kabinklasser for flyvninger til Tivat

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tivat

Hvilke flyselskaper flyr til Tivat?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tivat

Hvilke flyselskaper flyr til Tivat?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Tivat from Norge are Norwegian, Scandinavian Airlines, Air Serbia and Austrian Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Air Serbia til Tivat

Air Serbia har ca. 11 flyvninger til Tivat i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Beograd Nikola Tesla, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Air Serbia, kostet 2 038 kr (Oslo Gardermoen til Tivat). Brukere har gitt de en score på Air Serbia 6,9/10 basert på 19 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Tivat

Under finner du alle flyplassene i Tivat sammen med avstanden til sentrum

Det går ikke kollektivtransport fra flyplassen, men det koster bare ca. 7 EUR (70 NOK) med taxi fra flyplassen i Tivat til sentrum. Du kan alternativt ta taxi til nærmeste busstasjon, noe som kan være praktisk om du ikke bor i sentrum og må ta buss videre uansett. Mange bilutleieselskaper har kontor på flyplassen, og du kan enkelt hente bilen din ved ankomst. Det kan lønne seg å bestille leiebil før avreise, ettersom du ofte kan sikre deg ganske gode tilbud og billige priser på nett. Det er veldig praktisk å ha leiebil når du skal utforske omgivelsene rundt byen og andre områder i Montenegro.


Populære flybilletter til Tivat

Finn dine flybilletter til Tivat med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tivat
Raskeste flytid7t 05m
Laveste pris3 757 kr
Flyvninger fra Bergen til Tivat
Raskeste flytid8t 25m
Laveste pris7 086 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tivat

Det anbefales å utforske Tivat sentrum til fots, ettersom byen er veldig kompakt. Avstandene er ikke så store, og du kan fint spasere fra ulike severdigheter til havnen. Det kan derimot være praktisk med leiebil om du skal videre til andre områder og til fjellene i nærheten. Gateparkering i sentrum er gratis. Det er også mulig å leie sykkel, både vanlige sykler for sykling rundt i byen og terrengsykling til deg som vil begi deg utpå fjellsykling i Vrmac. Det går mange busser fra Tivat til andre byer og områder. Hovedbusstasjonen ligger omtrent halvveis mellom sentrum og flyplassen, og herfra kan du for eksempel reise til Budva, Podgorica og Herceg Novi. Bussene går minst én gang i timen.


Visumkrav for Tivat

Du kan reise til Montenegro uten visum i inntil tre måneder, men øvrige reisedokumenter må være på plass før du drar. Du kan ikke reise til Tivat uten passet ditt. Det er viktig at passet ditt er gyldig i et halvt år etter ankomst. Du må søke oppholdstillatelse om du skal være lengre enn tre måneder. Skal du bo i et privat hjem? Da må du i så fall registrere deg hos politiet innen et døgn, ellers kan du få problemer når du skal reise videre.


Start planleggingen av reisen til Tivat


De beste tingene å se og gjøre i Tivat

Tivat er en spennende by som kan friste med severdigheter og utflukter for nesten enhver smak, fra vannski og wakeboarding til late dager på en yacht. Dersom du er på jakt etter en litt uvanlig opplevelse, kan du ta med den en lommelykt og dra til den gamle festningen Gorazda. Det er ikke så mange andre turister her, og du får garantert en uforglemmelig opplevelse når du utforsker de gamle, forlatte rommene.


Finn fly til andre byer i Montenegro

Tivat har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Tivat for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Tivat ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Tivat flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.