Leiebil Toronto, Ontario - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Toronto, ON? Start søket her

Toronto, ON, Canada
15. apr. — 22. apr.
Samme leveringssted
Toronto, ON, Canada
to. 15.4.
middag
to. 22.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Toronto

Alle større selskaper som leier ut biler i Toronto, ON
Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 832 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 291 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 588 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 104 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.5

Poengsummen er basert på 88 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 78 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.9

Poengsummen er basert på 18 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.9

Poengsummen er basert på 17 vurderinger


Informasjon om reisen din til Toronto

Toronto ligger i det vakre provinsen Ontario, og det anbefales å leie bil en dag for å utforske dette spennende området i Canada. Det finnes mange selskaper som tilbyr leiebil i Toronto, og det anbefales å søke på nett for å skaffe deg god oversikt over de ulike tilbudene. Du finner billige bilutleiere på momondo som for eksempel Avis, Hertz, Green Motion og Budget. Mange av dem tilbyr fordeler som fri kilometer inkludert i prisen. Det koster som regel ca. 700-1 000 NOK å leie bil i Toronto, avhengig av hvilken type bil du ønsker. Det er mulig å leie alt fra rimelige elbiler til toppmoderne personbiler, og du kan enkelt filtrere søket etter kriterier som for eksempel automatgir.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Toronto?

De fleste bilutleierne i Canada har 21 eller 24 års aldersgrense. Det anbefales dessuten å se etter i betingelsene for billeie, ettersom enkelte selskap innfører restriksjoner for unge sjåfører. Det kan for eksempel være at du må betale ekstra avgifter, og det kan være innført restriksjoner på enkelte bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Canada bruker det metriske systemet som i Norge, og du kjører også på samme side av veien som her til lands. Det er veiavgift for å benytte enkelte motorveier. Fartsgrensen er som regel 100 km/t på motorvei og 50 km/t i tettsteder, men du må følge godt med på skiltene. Du må kjøre med lysene på om dagen. Promillegrensen ligger på 0,8.

Parkering

Du kan ofte parkere gratis på gaten i sentrum på kveldstid, men det kan imidlertid være vanskelig å finne en ledig plass. Mange velger derfor å parkere i et av de store parkeringshusene, og heller ta beina fatt eller bruke offentlig transport inne i byen. BestParking GoPark Parking, Green P Parking og Nathan Phillips Square Garage er gode alternativer.

Utfluktsmål i og rundt Toronto

Toronto er en by med mye spennende å utforske og oppleve, blant annet museer, kunstgallerier, dyreparker og teater. Det finnes også mange flotte severdigheter som bør oppleves utenfor byen. Det spektakulære fossefallet Niagara Falls er en av de mest populære utfluktsmålene i området. Et lite tips er å finne en restaurant i nærheten, slik at du kan spise lunsj mens du nyter synet av den mektige fossen. Det finner også mange vingårder i området som du kan besøke når du først er her. Friluftsentusiaster bør dessuten unne seg en fottur til Dundas Peak for å nyte den flotte utsikten fra toppen. Det anbefales å kjøre halvannen time til Cobourg Beach på varme sommerdager. Dette er en stor og populær sandstrand, perfekt når du vil sole deg og bade i avslappende omgivelser.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger forsikringer som ansvarsforsikringer, samt selvrisikoforsikringer som kollisjons- og tyveriforsikring for å redusere det økonomiske ansvaret ditt. Du betaler i så fall kun egenandel, men med visse unntak. Skader på dekk og frontrute er for eksempel ikke dekket. Du kan kjøpe ekstra forsikringer som dekker omtrent alt av skader og fjerner egenandelen, dersom du føler at det er betryggende for deg. For mange er det størrelsen på egenandelen som avgjør om de kjøper disse ekstraforsikringene eller ikke.

Kan man bruke det norske førerkortet i Toronto, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha internasjonalt førerkort for å både kjøre og leie bil i Toronto og andre steder i Canada. Du kan bestille førerkortet hos NAF, enten på nett, hovedkontoret i Oslo eller på ditt lokale NAF Senter. Det anbefales å bestille i god tid på sommerhalvåret.

Hvor i Toronto kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Toronto sentrum og på Toronto Pearson internasjonale lufthavn. Enkelte bilutleiere tillater at du henter og leverer bilen tilbake på forskjellige utleiestasjoner mot et gebyr. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Avstand fra Toronto, ON til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Toronto Pearson Intl flyplass

Leiebiler i Toronto

Så langt i april har 48 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Toronto.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Toronto for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Toronto. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Toronto har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Toronto tilbys av Routes Car & Truck Rentals som har 2 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 112 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Toronto fra Routes Car & Truck Rentals ligger på 170 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Toronto, ON?

Alle leiebilselskapene i Toronto har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Toronto inkluderer Alamo, Enterprise og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Toronto i mai?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Toronto i mai. Temperaturer på i gjennomsnitt 19 °C og en nedbørsmengde på 83 mm i løpet av mai betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Toronto vil koste deg i gjennomsnitt 342 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Toronto har flest utleiesteder?

Budget har 13 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 535 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Toronto, ON?

Fartsgrensen i Toronto er 60 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Toronto har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 110 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Toronto, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Toronto, ON i april?

I april har Toronto vanligvis en nedbørsmengde på 74 mm og en gjennomsnittstemperatur på 7 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Toronto ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Toronto i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Toronto. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Toronto, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Dodge Grand Caravan, Toyota Corolla og Hyundai Accent.

Er været i Toronto representativt for resten av Ontario?

Hvis du ser etter en leiebil i Toronto for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av april, er det viktig at du vet at resten av Ontario vanligvis har en temperatur på 5 °C, og en forventet nedbørsmengde på 70 mm.


Leiebiler på flyplasser i Toronto

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Toronto

Utforsk flere leiebiler i Ontario

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Brampton, London og Mississauga i Ontario

Finn hotell og fly til Toronto