Leiebiler i Toronto, Ontario

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Toronto, Ontario? Start søket her!

Toronto, ON, Canada
7. feb. — 14. feb.
Samme leveringssted
Toronto, ON, Canada
ti. 7.2.
12:00
ti. 14.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Toronto

Toronto ligger i det vakre provinsen Ontario, og det anbefales å leie bil en dag for å utforske dette spennende området i Canada. Det finnes mange selskaper som tilbyr leiebil i Toronto, og det anbefales å søke på nett for å skaffe deg god oversikt over de ulike tilbudene. Du finner billige bilutleiere på momondo som for eksempel Avis, Hertz, Green Motion og Budget. Mange av dem tilbyr fordeler som fri kilometer inkludert i prisen. Det koster som regel ca. 700-1 000 NOK å leie bil i Toronto, avhengig av hvilken type bil du ønsker. Det er mulig å leie alt fra rimelige elbiler til toppmoderne personbiler, og du kan enkelt filtrere søket etter kriterier som for eksempel automatgir.

De fleste bilutleierne i Canada har 21 eller 24 års aldersgrense. Det anbefales dessuten å se etter i betingelsene for billeie, ettersom enkelte selskap innfører restriksjoner for unge sjåfører. Det kan for eksempel være at du må betale ekstra avgifter, og det kan være innført restriksjoner på enkelte bilkategorier.

Canada bruker det metriske systemet som i Norge, og du kjører også på samme side av veien som her til lands. Det er veiavgift for å benytte enkelte motorveier. Fartsgrensen er som regel 100 km/t på motorvei og 50 km/t i tettsteder, men du må følge godt med på skiltene. Du må kjøre med lysene på om dagen. Promillegrensen ligger på 0,8.

Du kan ofte parkere gratis på gaten i sentrum på kveldstid, men det kan imidlertid være vanskelig å finne en ledig plass. Mange velger derfor å parkere i et av de store parkeringshusene, og heller ta beina fatt eller bruke offentlig transport inne i byen. BestParking GoPark Parking, Green P Parking og Nathan Phillips Square Garage er gode alternativer.

Toronto er en by med mye spennende å utforske og oppleve, blant annet museer, kunstgallerier, dyreparker og teater. Det finnes også mange flotte severdigheter som bør oppleves utenfor byen. Det spektakulære fossefallet Niagara Falls er en av de mest populære utfluktsmålene i området. Et lite tips er å finne en restaurant i nærheten, slik at du kan spise lunsj mens du nyter synet av den mektige fossen. Det finner også mange vingårder i området som du kan besøke når du først er her. Friluftsentusiaster bør dessuten unne seg en fottur til Dundas Peak for å nyte den flotte utsikten fra toppen. Det anbefales å kjøre halvannen time til Cobourg Beach på varme sommerdager. Dette er en stor og populær sandstrand, perfekt når du vil sole deg og bade i avslappende omgivelser.

Du trenger forsikringer som ansvarsforsikringer, samt selvrisikoforsikringer som kollisjons- og tyveriforsikring for å redusere det økonomiske ansvaret ditt. Du betaler i så fall kun egenandel, men med visse unntak. Skader på dekk og frontrute er for eksempel ikke dekket. Du kan kjøpe ekstra forsikringer som dekker omtrent alt av skader og fjerner egenandelen, dersom du føler at det er betryggende for deg. For mange er det størrelsen på egenandelen som avgjør om de kjøper disse ekstraforsikringene eller ikke.

Du må ha internasjonalt førerkort for å både kjøre og leie bil i Toronto og andre steder i Canada. Du kan bestille førerkortet hos NAF, enten på nett, hovedkontoret i Oslo eller på ditt lokale NAF Senter. Det anbefales å bestille i god tid på sommerhalvåret.

Du kan hente og levere leiebilen i Toronto sentrum og på Toronto Pearson internasjonale lufthavn. Enkelte bilutleiere tillater at du henter og leverer bilen tilbake på forskjellige utleiestasjoner mot et gebyr.


Tilbud på Toronto, Ontario bilutleie

Finn leiebil i Toronto som passer for deg

Liten Leiebiler

350 kr - 1 383 kr

Alle biltyper

532 kr - 999 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Toronto, Canada er 644 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Toronto, Canada er i oktober. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 350 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Toronto, Canada er 724 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Toronto, Canada er i september. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 395 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Toronto, Canada er 637 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Toronto, Canada er i februar. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 451 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Toronto, Canada er 729 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Toronto, Canada er i desember. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 300 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Toronto, Canada er 511 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Toronto, Canada er i desember. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 605 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Toronto kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Toronto

Alle større selskaper som leier ut biler i Toronto, Ontario

Enterprise

39 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,5

Value

8,2

City Car & Truck Rental

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,2

Hentes/Leveres

7,9

Value

8,0

Avis

7,6
Bra
1 vurdering18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,5

Hertz

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,3

Budget

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

6,9

Value

7,1

Dollar

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,2

Value

7,5

Thrifty

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,4

National

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,8

Value

5,6

Informasjon om leiebiler i Toronto

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Toronto

Mest populære selskap

Dollar

Populære biltyper

Intermediate, Economy, Compact

Billigste leiebil

383 kr

Mest populære modell

Dodge Grand Caravan
Det mest populære bilutleiefirmaet i Toronto funnet på momondo denne måneden er Dollar. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Avis og Thrifty
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Toronto de siste 72 timene: Intermediate, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Toronto er 383 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 579 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Toronto de siste 7 dagene er Dodge Grand Caravan. Våre brukere foretrekker også Chevrolet Spark som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Toronto

Nedenfor er de mest populære hotellene i Toronto

Kjøre med en leiebil i Toronto - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Toronto, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Toronto finner man som regel hos Routes Car & Truck Rentals. Ved bestilling med Routes Car & Truck Rentals, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 10,94/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Toronto er 60,83/dag.

Alle leiebilselskapene i Toronto har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Toronto inkluderer Enterprise, Hertz og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Toronto har en gjennomsnittstemperatur på 0 °C og omkring 53 mm nedbør i løpet av februar. For at du skal være best mulig forberedt på reisen din til Toronto, bør du leie en SUV. Ved å leie en SUV garanteres du en trygg og fin kjøreopplevelse på de snødekte og isete veiene i Toronto. Å leie en SUV i Toronto vil koste deg i gjennomsnitt 1 121 kr/dag.

Enterprise has the most locations of any rental car company in Toronto, with 40 locations.

Fartsgrensen i Toronto er 60 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Toronto har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 110 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Toronto, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

I Januar har Toronto vanligvis en nedbørsmengde på 62 mm og en gjennomsnittstemperatur på −6 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Toronto ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvis du ser etter en leiebil i Toronto for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Januar, er det viktig at du vet at resten av Ontario vanligvis har en temperatur på −7 °C, og en forventet nedbørsmengde på 70,3 mm.


Leiebiltyper som er populære i Toronto

Lei en av disse populære biltypene i Toronto

Start planleggingen av reisen til Toronto


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Toronto via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Toronto, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Toronto som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Toronto på momondo.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Toronto.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Toronto med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.