Leiebiler fra Dollar i Toronto

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Toronto

Toronto, ON, Canada
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Toronto, ON, Canada
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Toronto

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Toronto, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

7,9

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Toronto

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Toronto under COVID-19-pandemien?

  Dollar har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Toronto for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Dollar har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Toronto i November?

  452 kr per dag (eller 3 163 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Dollar i Toronto i November ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i November for en leiebil hos Dollar, kostet 335 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Dollar på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Dollar et utleiested på Toronto Pearson Intl flyplass?

  For øyeblikket har Dollar 1 utleiested på Toronto Pearson Intl flyplass:
  6301 Silver Dart Drive.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Toronto?

  Ja, Dollar i Toronto tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Dollar dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Dollar telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Toronto i November?

  Brukerne våre som leier biler hos Dollar i Toronto i November, foretrekker leiebiler av typen SUV. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen SUV i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 359 kr/dag i gjennomsnitt, og 335 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i Toronto?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Dollar, bør du vurdere å leie en SUV – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Toronto. Leie av SUV hos Dollar koster i gjennomsnitt 359 kr per dag, noe som er 5 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 43 % av brukerne våre valgt å leie en SUV hos Dollar for å spare penger på reisen sin til Toronto.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Toronto?

  Dollar eier 7 bilutleiesteder i Toronto. Utleiestedet med adressen 6301 Silver Dart Drive i Toronto er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 85 % av brukerne som leide bil hos Dollar i Toronto å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 6301 Silver Dart Drive.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Toronto

Finner du ikke det du ser etter fra Dollar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Toronto