Leiebiler fra Budget i Toronto

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Toronto

Toronto, ON, Canada
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Toronto, ON, Canada
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i Toronto

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Toronto, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,2

Informasjon om leierbiler fra Budget i Toronto

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Toronto under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Budget sine utleiesteder i Toronto har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Budget har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Toronto i November?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Budget i Toronto ligger på i gjennomsnitt 538 kr per dag i November. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 285 kr per dag hos Budget i denne perioden i Toronto. 3 764 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Budget i November når du er i Toronto.

 • Har Budget et utleiested på Toronto Pearson Intl flyplass?

  Ja. Budget har 1 utleiested på Toronto Pearson Intl flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 5990 Airport Road.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Toronto?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Budget i Toronto. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Budget avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Toronto i November?

  Den mest populære bilen å leie hos Budget i Toronto i løpet av November, er leiebiler av typen Medium. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 320 kr per dag for leiebiler av typen Medium i November, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 258 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Toronto?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en Medium – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Toronto. Leie av Medium hos Budget koster i gjennomsnitt 320 kr per dag, noe som er 16 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 44 % av brukerne våre valgt å leie en Medium hos Budget for å spare penger på reisen sin til Toronto.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Toronto?

  Budget har 13 utleiesteder i Toronto. Ifølge brukerne våre befinner Budget sitt mest populære utleiested i Toronto på følgende adresse: 9300 Airport Rd. 18 % av brukerne våre som leide bil hos Budget i Toronto i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Budget i Ontario

Lei en bil hos Budget i andre byer i Ontario, f.eks. Ottawa og Mississauga

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Toronto

Finner du ikke det du ser etter fra Budget? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Toronto