Leiebiler fra Hertz i Toronto

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Toronto

Toronto, ON, Canada
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Toronto, ON, Canada
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Toronto

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Toronto, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

7,3

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Toronto

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Toronto under COVID-19-pandemien?

  Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Hertz sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i Toronto føler seg trygge, har Hertz også innført ekstra retningslinjer:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Toronto i Januar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i Toronto ligger på i gjennomsnitt 541 kr per dag i Januar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 324 kr per dag hos Hertz i denne perioden i Toronto. 3 787 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i Januar når du er i Toronto.

 • Har Hertz et utleiested på Toronto Pearson Intl flyplass?

  Hertz har 1 utleiested på Toronto Pearson Intl flyplass. Du finner Hertz på følgende adresse(r): 6301 Silver Dart Dr #3.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Toronto?

  Ja, Hertz har gratis avbestilling av leiebil i Toronto. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Hertz til en av deres Toronto avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Toronto i Januar?

  Ifølge dataene våre er Medium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Hertz når de er på ferie i Toronto i Januar. Basert på prisene for billeie hos Hertz i Januar i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Medium ligger på 420 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 324 kr/dag sist Januar, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Toronto?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Hertz i Toronto, er Medium (i gjennomsnitt 420 kr/dag). I løpet av det siste året har 80 % av brukerne våre som leide bil hos Hertz valgt Medium for å spare penger. En Medium er også 11 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Hertz i Toronto.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Toronto?

  Hertz har 7 utleiesteder i Toronto. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen 6301 Silver Dart Dr #3 (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 32 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i Toronto benyttet seg av utleiesedet med adressen 6301 Silver Dart Dr #3.


Leiebiler fra Hertz i Ontario

Lei en bil hos Hertz i en annen by i Ontario

Leiebiler fra Hertz i andre byer i Canada


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Toronto

Finner du ikke det du ser etter fra Hertz? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Toronto