Leiebiler i Vancouver, British Columbia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Vancouver, British Columbia? Start søket her!

Vancouver, BC, Canada
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Vancouver, BC, Canada
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Vancouver

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Vancouver

Hvilket leiebilselskap er billigst i Vancouver?

De billigste leiebilene i Vancouver finner man som regel hos Routes Car & Truck Rentals. Ved bestilling med Routes Car & Truck Rentals, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 333 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Vancouver er 333 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Vancouver har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Vancouver, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Vancouver?

Ved leie av bil i Vancouver, velger de fleste av brukerne våre Kia Rio med en pris på i gjennomsnitt 764 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 954 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Kia Rio i Vancouver for så lite som 347 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Hyundai Accent for så lite som 499 kr/dag.

Tilbud på Vancouver, British Columbia bilutleie

Finn leiebil i Vancouver som passer for deg

Liten Leiebiler

486 kr - 1 561 kr

Alle biltyper

572 kr - 1 336 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Vancouver, Canada er 788 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Vancouver, Canada er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 486 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Vancouver. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vancouver kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Vancouver, Canada er 879 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Vancouver, Canada er i april. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 539 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Vancouver. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vancouver kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Vancouver, Canada er 805 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Vancouver, Canada er i mai. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 652 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Vancouver. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vancouver kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Vancouver, Canada er 743 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Vancouver, Canada er i desember. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 251 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Vancouver. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vancouver kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Vancouver SUV utleie funnet på momondo den siste uken.


Leiebilselskaper i Vancouver

Alle større selskaper som leier ut biler i Vancouver, British Columbia

Enterprise Rent-A-Car

7 utleiesteder

Hertz

6 utleiesteder

Economy Rent a Car

4 utleiesteder

Dollar

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Europcar

2 utleiesteder

NextCar

2 utleiesteder

Sunnycars

6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Vancouver

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Vancouver

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste leiebil

554 kr

Mest populære modell

Kia Rio
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Vancouver de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste prisen for en leiebil i Vancouver er 554 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 637 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Vancouver de siste 7 dagene er Kia Rio. Våre brukere foretrekker også Hyundai Accent som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Vancouver

Nedenfor er de mest populære hotellene i Vancouver

Kjøre med en leiebil i Vancouver - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Vancouver, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Alle leiebilselskapene i Vancouver har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Vancouver inkluderer Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Economy Rent a Car, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Reisende som leier en bil i Vancouver må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 60 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Vancouver er vanligvis 110 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.


Leiebiltyper som er populære i Vancouver

Lei en av disse populære biltypene i Vancouver

Start planleggingen av reisen til Vancouver


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Vancouver er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Vancouver. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.