Leiebiler i Vancouver, British Columbia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Vancouver, BC? Start søket her

Vancouver, BC, Canada
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Vancouver, BC, Canada
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Vancouver, British Columbia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Mellomstor Leiebiler

189 kr - 644 kr

Alle biltyper

279 kr - 635 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Vancouver i Canada, koster 208 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Vancouver i Canada, er i desember. Prisen er 10 % lavere enn resten av året med en pris på kun 189 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vancouver. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Vancouver kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Vancouver funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Vancouver i Canada, koster 260 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Vancouver i Canada, er i desember. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 189 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Vancouver. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Vancouver kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Vancouver funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Vancouver

Alle større selskaper som leier ut biler i Vancouver, BC
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,2

Valuta for pengene

8,2
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

7,9
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

7,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

7,9
1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

5,9

Valuta for pengene

5,9
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,7

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,5

Henting/levering

4,8

Valuta for pengene

5,8

Avstand fra Vancouver, BC til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Vancouver Intl flyplass

Leiebiler i Vancouver

Så langt i oktober har 135 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Vancouver.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Vancouver for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Vancouver har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Enterprise, Avis og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Vancouver. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Vancouver, BC?

Alle leiebilselskapene i Vancouver har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Vancouver inkluderer Enterprise, Avis og Hertz, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Vancouver i November?

Når du planlegger å reise til Vancouver i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Vancouver i November med temperaturer som ligger på ca. 4 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 162 mm. Å leie en Økonomi i Vancouver vil koste deg i gjennomsnitt 271 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Vancouver har flest utleiesteder?

Vancouver, BC har 3 utleiesteder som eies av Thrifty med en gjennomsnittlig pris per dag på 529 kr.

Hva er fartsgrensen i Vancouver, BC?

Reisende som leier en bil i Vancouver må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 60 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Vancouver er vanligvis 110 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Vancouver?

Leie av Hyundai Elantra i Vancouver er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Toyota Corolla. Brukerne våre har funnet tilbud på Hyundai Elantra i Vancouver for i gjennomsnitt 319 kr per dag, og så billig som 86 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Toyota Corolla i Vancouver ligger på 296 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 92 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Chrysler 300 i Vancouver?

Avis er det mest poplære leiebilselskapet som tilbyr leie av Chrysler 300 i Vancouver. Prisen for å leie Chrysler 300 hos Avis, ligger på i gjennomsnitt 468 kr/dag.

Hvordan er været i Vancouver, BC i oktober?

Temperaturen i Vancouver i oktober ligger normalt på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 121 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Vancouver i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Vancouver. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Vancouver, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Toyota Corolla, Hyundai Accent og Chevrolet Spark.

Er været i Vancouver representativt for resten av British Columbia?

Reisende som skal kjøre fra Vancouver på en biltur rundt omkring i British Columbia eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C, og ca. 68,8 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Vancouver

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Vancouver

Start planleggingen av reisen til Vancouver