Hotell Toronto: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 2 149 hoteller i Toronto, Canada

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Toronto

Det er mange flotte hoteller i Toronto, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Toronto

Rogers Centre
CN Tower
Scotiabank Arena

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Rogers Centre?

Hvis du ser etter et hotell i Toronto som ligger i nærheten av Rogers Centre, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Rogers Centre, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 297 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Rogers Centre er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Toronto som koster 1 214 kr.

Hoteller i nærheten av Rogers Centre

Hvor mye koster hoteller i nærheten av CN Tower?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Toronto som ligger nærmest CN Tower, kan du forvente deg å måtte betale 1 297 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 297 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av CN Tower. Hoteller i nærheten av CN Tower er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Toronto som koster 1 214 kr.

Hoteller i nærheten av CN Tower

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Scotiabank Arena?

Hvis du ser etter et hotell i Toronto som ligger i nærheten av Scotiabank Arena, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Scotiabank Arena, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 297 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Scotiabank Arena er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Toronto som koster 1 214 kr.

Hoteller i nærheten av Scotiabank Arena

Finn billig overnatting i Torontos populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Toronto
Hoteller i Scarborough
Søk hoteller i Scarborough

Når bør du bestille hotell i Toronto

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Toronto
Lavsesong
Januar
Høysesong
mai

billigste måned å overnatte

22 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

15 %

forventet prisøkning

Pris
1 230 kr - 1 833 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 712 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 577 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Toronto på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
708 kr - 780 kr
3 stjerne
1 183 kr - 1 318 kr
4-5 stjerne
1 766 kr - 2 169 kr

Toronto reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Toronto

Hva koster det for hotell i Toronto?

Det finnes mange ulike typer overnatting i Toronto. Her kan du finne gjestehus og moteller fra 500 NOK per natt, og 3-stjerners hoteller fra 800 NOK for en natt. Dersom du ønsker ekstra luksus kan du bo på eksklusive hoteller fra 3000 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Toronto?

De fleste turister besøker Toronto om sommeren, og følgende er det også da prisene er høyest. Vurder å reise hit om høsten når prisene er lavere samtidig som hovedattraksjonene ikke er overfylte. Vintrene er tøffe, og våren viser seg ofte ikke før i mai.

Kan man reise til Toronto på budsjett?

Toronto kan være en relativt dyr by å besøke, men ved å ta noen grep og planlegge på forhånd kan du passe på å holde budsjettet ditt. Vær ute i god tid for å finne et billig hotell i Toronto, og besøk gjerne byen utenom høysesongen for å få gode tilbud. For rimelige måltider kan du besøke en av de etiopiske eller koreanske restaurantene i byen, hvor du ofte får et måltid for 10-15 CAD (ca. 65-95 NOK).

De beste transportmidlene i Toronto

Den beste måten å komme seg rundt i Toronto på er med offentlig kommunikasjon, og du kan reise rundt med undergrunnsbane, buss og streetcar (trikk). Du kan velge mellom enkeltbillett, dagspass eller ukespass.

Må man ha med adapter til Toronto?

Du må ha med adapter til Toronto for å bruke elektrisk utstyr som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Toronto?

Canada har det samme systemet for minstelønn som USA, og tips utgjør dermed en betydelig del av lønnen til de som jobber i servicebransjen. Det forventes at du tipser 15 % dersom ikke beløpet er inkludert i regningen.

Er det trygt å reise til Toronto?

Canada regnes som et trygt land å reise til som turist. Imidlertid bør man alltid ta forholdsregler ved besøk til storbyene for å unngå lommetyver, samt vise aktsomhet om kveldene og nettene.

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Toronto

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Toronto

Toronto er delt inn i flere separate distrikter, og før du velger et hotell i Toronto bør du undersøke hvilket av disse distriktene du bør bo i. For familier som reiser med barn er Downtown West det perfekte nabolaget å velge. Området er hjem til mange av byens viktigste landemerker, og full av familievennlige aktiviteter og attraksjoner. Velg et hotell med familierom og dyr tillatt dersom du reiser med hele familien. Midtown er et stilig, energisk og pulserende nabolag som er hjem til trendy restauranter, livlige nattklubber og kule barer. Området er populært blant både vennegjenger og par som ønsker å oppleve livet i Toronto. West Queen West er også et anbefalt sted å bo, som passer godt for de som ønsker å bo blant artister med en romantisk og bohemsk atmosfære. Nyt frokost på hotellrommets balkong med utsikt over de folksomme gatene. De som reiser på budsjett bør vurdere et hotell i Torontos Chinatown. Dette fargerike og yrende nabolaget er full av budsjetthoteller, rimelige restauranter og lokale butikker. Hvis du besøker Toronto på forretningsreise kan du velge et konferansehotell med tidlig innsjekk ved lufthavnen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Toronto

Toronto er en enorm by, ja faktisk den største og mest besøkte byen i hele Canada. Det er også en av de mest multikulturelle byene i verden, og blir ofte sett på som “Canadas New York City”. Ikke overraskende er det derfor mange ting du kan se og gjøre her, og det er vanskelig å få opplevd alt byen har å by på. Likevel er det noen ting man absolutt bør se, og CN Tower er en av dem. Tårnet ligger midt i sentrum, og er ikke bare den høyeste bygningen i Toronto, men også en av de høyeste frittstående bygningene på kontinentet, og et av verdens syv moderne underverker. Du bør også ta turen innom Royal Ontario Museum, et av Nord-Amerikas beste steder å fordype seg i historie med over seks millioner gjenstander i 40 ulike gallerier. En tur til Toronto er heller ikke komplett uten å ha besøkt Kensington Market. Området var tidligere et jødisk market, men er nå forvandlet til et stilig nabolag for artister, forfattere og matelskere.

Reiseinformasjon for Toronto

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Toronto?

  Folk som besøker Toronto tilbringer typisk 7 netter der.

 • Hvor mye koster et hotell i Toronto?

  I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 389 kr per natt ved bestilling av hotell i Toronto. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Toronto?

  Hoteller i Toronto har laveste priser i september. Prisen du må ut med kan være 26 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

 • Hvilken dag er den billigste i Toronto?

  Hotellrom i Toronto er generelt billigere på tirsdag, og dyrere på mandag.

 • Hvor mye koster et hostell i Toronto?

  Hosteller og hoteller i Toronto med 2 stjerner eller færre koster omkring 726 kr for en seng per person. Dette blir omkring 664 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Toronto.

 • Hvor i Toronto bør jeg bo?

  North York, Downtown, Midtown og Etobicoke i Toronto er blant de mest populære områdene å bo i.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Toronto?

  Hvis du ønsker å bo på et hotell i Toronto i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −6 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 51 mm.